3 Sebab Mengapa Anda Perlu Berdagang Kontrak Niaga Hadapan BUSD

3 Sebab Mengapa Anda Perlu Berdagang Kontrak Niaga Hadapan BUSD

Pengambilan Utama:

 • Kontrak margin BUSD adalah sejenis produk berjangka linier yang disebut harga, dijamin, dan diselesaikan dalam BUSD, menjadikan keseluruhan transaksi agak mudah dikira menjadi USD (atau mata wang fiat lain).

 • Peniaga yang menggunakan kontrak marginal BUSD akan menikmati bayaran yang lebih rendah dan rebat pembuat. Potongan yuran dikenakan untuk mana-mana pasangan perdagangan yang merangkumi BUSD, seperti kontrak kekal ETH / BUSD atau BTC / BUSD. Tempoh diskaun akan sah sehingga 7 September 2021.

 • Berurusan dengan BUSD pada Binance juga terbukti menjadi pilihan yang menjimatkan. Contohnya, jika anda membuat perdagangan pembuat BTC / BUSD di pasaran spot, anda tidak akan dikenakan bayaran. Selain itu, jika anda memperdagangkan pasangan stablecoin BUSD seperti BUSD / USDT, anda boleh melakukan transaksi tanpa sebarang kos.

Anda mungkin terkejut mengetahui bahawa terdapat beberapa pilihan yang ada di dunia niaga hadapan crypto . Selain itu, pilihan ini boleh berbeza antara satu sama lain. Sebagai contoh, anda boleh memilih untuk memperdagangkan kontrak niaga hadapan yang bergantung pada dan menggunakan cryptocurrency seperti Bitcoin (BTC) atau Ethereum (ETH). Atau anda boleh memilih untuk menjalankan perdagangan niaga hadapan menggunakan stablecoin (cryptos yang langsung disatukan ke dolar AS).

Beberapa stablecoin biasa termasuk Tether (USDT), USD Coin (USDC), dan Binance USD (BUSD). Asas-asas kelas kripto ini membolehkan mereka berbeza dan mengapa ia penting.

Apakah Kontrak Niaga Hadapan yang Diperingkat BUSD?

Salah satu kontrak niaga hadapan terbaru yang terdapat di Binance adalah niaga hadapan berjangka BUSD. BUSD adalah stablecoin yang disokong USD, menjadikan setiap BUSD menjadi 1 USD. Hasilnya, BUSD menawarkan cara yang lebih cepat untuk membiayai perdagangan anda dan dapat diterima sebagai media pertukaran, simpanan nilai, dan kaedah pembayaran di seluruh ekosistem crypto global. Ia adalah cryptocurrency terbesar ke-10 di pasaran dan ketiga di ekosistem stablecoin.

Tetapi bagaimana sebenarnya kontrak yang dipinggirkan BUSD berfungsi?

Kontrak margin BUSD adalah sejenis produk berjangka linier yang disebut harga, dijamin, dan diselesaikan dalam BUSD, menjadikan keseluruhan transaksi agak mudah dikira menjadi USD (atau mata wang fiat lain). Ini menjadikan kontrak marginal BUSD sama intuitif dan mudah digunakan seperti kontrak margin USDT. Oleh itu, pengguna tidak perlu menghabiskan usaha tambahan untuk belajar bagaimana menggunakan kontrak marginal BUSD.

Pada masa ini, niaga hadapan berjangka BUSD tersedia dalam kontrak berterusan.

Kontrak Berkekalan yang dipinggirkan oleh BUSD

Cagaran

PERNIAGAAN

Mod Margin

Terpencil / Salib

Penyelesaian

Kekal

Bayaran Pembiayaan

Ya

Kontrak berkekalan dengan margin BUSD menawarkan ciri-ciri berikut:

 • Penyelesaian dalam BUSD : kontrak didenominasikan dan diselesaikan dalam BUSD. Mata wang penyelesaian serba boleh di seluruh barisan niaga hadapan berjangka BUSD.

 • Tanpa tarikh luput : anda boleh memegang jawatan tanpa tarikh luput dan tidak perlu mengikuti pelbagai bulan penghantaran, tidak seperti kontrak niaga hadapan tradisional.

 • Kadar pendanaan : setiap lapan jam, kadar pembiayaan dibayar sama ada panjang atau pendek berdasarkan perbezaan dengan hak spot. Oleh itu, ia dapat mengelakkan perbezaan berterusan dalam harga pasaran spot dan kontrak berterusan.

 • Peraturan penetapan harga yang jelas: setiap kontrak niaga hadapan menentukan kuantiti aset asas yang dihantar untuk satu kontrak, juga dikenali sebagai Unit Kontrak. Contohnya, kontrak niaga hadapan BTC / BUSD, ETH / BUSD, dan BNB / BUSD hanya mewakili satu unit aset asasnya, serupa dengan pasaran spot.

Kelebihan Memegang BUSD

BUSD menawarkan kelebihan unik berbanding stablecoin lain di pasaran:

1. Pematuhan Ketat dan 100% Disokong oleh Setara Tunai Tunai

BUSD adalah stablecoin yang disokong fiat yang disatukan dengan dolar AS. Untuk setiap unit BUSD, terdapat satu dolar AS yang disimpan. Dengan kata lain, penawaran BUSD disambungkan ke dolar AS pada nisbah 1: 1. The stablecoin dikeluarkan oleh Paxos dan dikawal selia oleh New York State Department of Financial Services (NYDFS). Nilai setiap token stablecoin terikat secara langsung dengan nilai dolar AS, dan jumlah dolar "rizab" sama atau melebihi jumlah stablecoin yang masih ada. Rizab ini hanya disimpan dalam bentuk yang paling selamat, seperti akaun bank yang diinsuranskan oleh FDIC dan instrumen Perbendaharaan AS dalam jangka pendek.

Peraturan dan pengawasan oleh New York State Department of Financial Services (NYDFS) sangat penting kerana memastikan bahawa nilai stablecoin dikekalkan dengan mata wang fiat yang sesuai. Ini bermaksud aset rizab BUSD akan diaudit agar sesuai dengan penawaran token BUSD dan dolar AS yang mendasari setiap bulan.

Ia juga memberi jaminan kepada pengguna stablecoin bahawa dolar yang mendasari stablecoin mereka selamat dan akan segera tersedia apabila mereka menginginkannya. Dalam kes BUSD, New York State Department of Financial Services bertanggungjawab mengatur duit syiling supaya token individu selalu mengikuti peraturan yang ditentukan.

2. Beli dan tebus dengan Zero Fees

Berurusan dengan BUSD pada Binance juga terbukti menjadi pilihan yang menjimatkan. Binance telah melancarkan insentif promosi Zero Maker Fee untuk semua pasangan BUSD dan promosi yuran transaksi Zero untuk 4 pasangan stablecoin BUSD, pengguna dapat membeli dan memperdagangkan BUSD dengan bayaran yang rendah dan menikmati cairan hebat di pasar Spot dan Margin. Contohnya, jika anda membuat perdagangan pembuat BTC / BUSD di pasaran spot, anda tidak akan dikenakan bayaran. Selain itu, jika anda memperdagangkan pasangan stablecoin BUSD seperti BUSD / USDT, anda boleh melakukan transaksi tanpa sebarang kos.

Inisiatif ini akan membantu mengurangkan jumlah perbelanjaan perdagangan anda dan akan membantu anda menikmati lebih banyak keuntungan. Tambahan pula, standard pematuhan yang ketat dan rizab yang disokong sepenuhnya tunai menjadikan BUSD salah satu koin stabil yang paling selamat dan paling selamat untuk dipegang.

Mengapa Anda Perlu Memperdagangkan Kontrak Niaga Hadapan yang Diperingkat BUSD?

Niaga hadapan dengan margin BUSD menyediakan pedagang crypto-futures dengan perspektif dan strategi baru mengenai cara berdagang.

1. Nikmati Potongan Yuran dan Rebat Pembuat

Peniaga yang menggunakan kontrak marginal BUSD akan menikmati bayaran yang lebih rendah dan rebat pembuat. The diskaun Bayaran boleh digunakan untuk mana-mana pasangan perdagangan yang termasuk BUSD, seperti kontrak ETH / BUSD kekal atau BTC / BUSD kontrak untuk selama-lamanya, hanya untuk menamakan beberapa. Tempoh diskaun akan sah sehingga 7 September 2021. Selama tempoh diskaun, struktur bayaran untuk semua peringkat VIP adalah seperti berikut:

 • Pembuat: -0.0100%

 • Pengambil: 0.0170%

2. Keseragaman

BUSD adalah mata wang penyelesaian sejagat yang membolehkan peniaga memperdagangkan beberapa kontrak (BTC, ETH, BNB, dll) pada bila-bila masa. Ini bermaksud bahawa sebarang kontrak boleh dibuka dalam kripto seorang peniaga memilih dan menetap di stablecoin di backend, menghilangkan keperluan bagi pedagang untuk membeli cryptocurrency yang mendasari untuk membiayai sebarang kedudukan hadapan. Dengan demikian, ini meminimumkan yuran yang akan dikenakan oleh peniaga kerana tiada pertukaran pertukaran akan berlaku semasa menetap di stablecoin.

Selain itu, dengan Mod Pelbagai Aset , pengguna dapat mempelbagaikan pelbagai syiling stabil dan meningkatkan kecekapan modalnya. Dengan ciri ini, pengguna dapat berkongsi margin mereka di antara produk margin USD yang tersedia di Binance Futures (USDT BUSD); ini sangat berguna semasa membuka posisi di dua pasaran.

3. Kemudahan Mengira Pulangan dalam USD

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, harga stablecoin disambungkan ke harga mata wang fiat. Bagi tiga stablecoin teratas yang paling banyak diterima pakai, mata wang ini disambungkan ke dolar AS, yang bermaksud 1 BUSD harus selalu sama dengan $ 1 USD. Oleh itu, perdagangan berjangka BUSD-Margined akan mudah dikira dari segi wang fiat. Sekiranya peniaga tidak mahu mengira dolar AS tetapi menggunakan BUSD, mereka dapat memeriksa kadar pertukaran 1USD ke nilai mata wang yang mereka inginkan dan merasa yakin bahawa BUSD memetakan terus ke nilai tukar yang sama.

Pemikiran Akhir

Dengan pengenalan kontrak marginal BUSD, pengguna kini dapat mempelbagaikan pendedahan duit syiling mereka yang stabil antara BUSD dan USDT. Sekiranya anda memiliki sejumlah besar stablecoin, perbezaan antara BUSD dan USDT mungkin merupakan idea yang baik untuk tujuan kepelbagaian, kemudahan, dan strategi perdagangan keseluruhan.

Tidak kira apa jenis perdagangan derivatif (niaga hadapan atau margin) yang ingin anda sertai, sentiasa perhatikan risiko kewangan yang melampau. Walaupun potensi ganjaran tinggi ada, risikonya sama besar. Lihat artikel kami mengenai Perdagangan Bertanggungjawab untuk mendapatkan idea yang lebih baik mengenai apa yang kita bicarakan di sini. Seperti biasa, Binancians, sila berniaga dengan berhati-hati!

Baca item sokongan berikut untuk maklumat lebih lanjut:

 • (Sokongan) Kontrak Margin BUSD

 • (Sokongan) Potongan Yuran Tersedia untuk Pasangan Dagangan USDⓈ-M BUSD

 • (Blog) Mod Pelbagai Aset: Bagaimana Ia Berfungsi dan Apa yang Perlu Anda Ketahui

 • Dan banyak lagi topik Soalan Lazim Binance Futures ...

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!