Apakah Perintah Berhenti-Had?

Apakah Perintah Berhenti-Had?

Apakah Perintah Berhenti-Had?

Pesanan had had adalah salah satu daripada banyak jenis pesanan yang akan anda dapati di Binance. Walau bagaimanapun, sebelum meneruskan yang ini, kami mengesyorkan anda terlebih dahulu mengetahui mengenai had dan pesanan pasaran .

Cara terbaik untuk memahami pesanan had had adalah memecahnya menjadi harga berhenti dan harga had. Harga berhenti hanyalah harga yang mencetuskan pesanan had, dan harga had adalah harga khusus pesanan had yang dipicu. Ini bermaksud bahawa setelah harga berhenti anda tercapai, pesanan had anda akan segera ditempatkan di buku pesanan.

Walaupun harga berhenti dan had boleh sama, ini bukan syarat. Sebenarnya, lebih selamat bagi anda untuk menetapkan harga berhenti (harga pencetus) sedikit lebih tinggi daripada harga had (untuk pesanan jual) atau sedikit lebih rendah daripada harga had (untuk pesanan beli). Ini meningkatkan kemungkinan pesanan had anda dipenuhi setelah had berhenti dicetuskan.

Bagaimana untuk menggunakannya?

Katakan anda baru membeli 5 BNB pada 0.0012761 BTC kerana anda yakin harganya hampir dengan tahap sokongan utama dan kemungkinan akan naik dari sini.

Apakah Perintah Berhenti-Had?

Dalam keadaan ini, anda mungkin ingin menetapkan pesanan jual had-had untuk mengurangkan kerugian sekiranya andaian anda salah, dan harganya mulai turun. Untuk melakukannya, log masuk ke akaun Binance anda dan pergi ke pasar BNB / BTC . Kemudian klik pada tab Stop-Limit dan tetapkan harga berhenti dan had, bersama dengan jumlah BNB yang akan dijual.

Oleh itu, jika anda percaya bahawa 0.0012700 BTC adalah tahap sokongan yang boleh dipercayai, anda boleh menetapkan pesanan had-had tepat di bawah harga ini (sekiranya tidak berlaku). Dalam contoh ini, kami akan menetapkan pesanan had-had untuk 5 BNB dengan harga berhenti pada 0.0012490 BTC dan harga had pada 0.0012440 BTC.

Apakah Perintah Berhenti-Had?

Apabila anda mengklikJual BNB, tetingkap pengesahan akan muncul. Pastikan semuanya betul dan tekanPlace Orderuntuk mengesahkan.

Apakah Perintah Berhenti-Had?

Setelah membuat pesanan had had anda, anda akan melihat mesej pengesahan.

Apakah Perintah Berhenti-Had?

Anda boleh menatal ke bawah untuk melihat dan menguruskan pesanan terbuka anda.

Apakah Perintah Berhenti-Had?

Perhatikan bahawa pesanan had had hanya akan dilakukan jika dan ketika harga berhenti tercapai, dan pesanan had hanya akan diisi jika harga pasar mencapai harga had Anda. Sekiranya pesanan had anda dipicu (dengan harga berhenti), tetapi harga pasar tidak mencapai harga yang anda tetapkan, pesanan had akan tetap terbuka. Ini bermaksud bahawa pesanan had-had akan menjadi perintah had untuk membeli atau menjual pada harga had (atau lebih baik).

Kadang-kadang anda mungkin berada dalam situasi di mana harganya turun terlalu cepat, dan pesanan had berhenti anda disahkan tanpa diisi. Dalam kes ini, anda mungkin meminta pesanan pasaran agar cepat keluar dari perdagangan.

Bilakah anda mesti menggunakannya?

Perintah had had berharga sebagai alat pengurusan risiko, dan anda harus menggunakannya untuk mengelakkan kerugian yang besar. Perlu diperhatikan, mereka juga berguna untuk membuat pesanan Jual untuk memastikan bahawa anda mengambil keuntungan ketika sasaran perdagangan anda tercapai. Anda juga boleh menetapkan pesanan beli had had untuk membeli aset setelah tahap rintangan tertentu dilanggar semasa permulaan aliran menaik.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!