Apakah Perintah Had?

Apakah Perintah Had?

Pesanan had adalah pesanan yang anda buat pada buku pesanan dengan harga had tertentu. Harga had ditentukan oleh anda. Oleh itu, apabila anda membuat pesanan had, perdagangan hanya akan dilaksanakan jika harga pasaran mencapai harga had anda (atau lebih baik). Oleh itu, anda boleh menggunakan pesanan had untuk membeli pada harga yang lebih rendah atau menjual pada harga yang lebih tinggi daripada harga pasaran semasa.

Tidak seperti pesanan pasaran , di mana perdagangan dilaksanakan dengan serta-merta pada harga pasaran semasa, pesanan had ditempatkan pada buku pesanan dan tidak segera dilaksanakan, yang bermaksud bahawa anda menjimatkan bayaran sebagai pembuat pasaran .

Bagaimana untuk menggunakannya?

Katakan anda mahu menjual BNB pada harga yang lebih tinggi daripada yang sedang ditawarkan. Setelah log masuk ke akaun Binance anda, pilih pasaran BNB yang anda mahukan (contohnya, BNB / BTC ) dan pergi ke halaman perdagangan. Kemudian, cari tab Limit order, tetapkan harga dan jumlahnya, dan klik butang Jual BNB. Anda juga boleh menetapkan jumlahnya dengan mengklik butang peratusan, sehingga anda dapat membuat pesanan jual had dengan mudah untuk 25%, 50%, 75% atau 100% dari baki anda.

Apakah Perintah Had?

Selepas itu, anda akan melihat mesej pengesahan di layar, dan pesanan had anda akan diletakkan di buku pesanan, dengan anak panah kuning kecil.

Apakah Perintah Had?

Apakah Perintah Had?

Anda boleh menatal ke bawah untuk melihat dan menguruskan pesanan terbuka anda. Perintah had hanya akan dilaksanakan jika harga pasaran mencapai harga had anda. Sekiranya harga pasaran tidak mencapai harga yang anda tetapkan, pesanan had akan tetap terbuka.

Apakah Perintah Had?

Bilakah anda mesti menggunakannya?

Anda harus menggunakan pesanan had ketika anda tidak terburu-buru untuk membeli atau menjual. Tidak seperti pesanan pasaran , pesanan had tidak segera dilaksanakan, jadi anda perlu menunggu sehingga harga permintaan / tawaran anda tercapai. Perintah had membolehkan anda mendapatkan harga jual dan beli yang lebih baik dan biasanya diletakkan pada tahap sokongan dan rintangan utama. Anda juga boleh membahagikan pesanan beli / jual anda menjadi banyak pesanan had yang lebih kecil, sehingga anda mendapat kesan purata kos.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!