Apakah Syarat Perdagangan Binance P2P

Apakah Syarat Perdagangan Binance P2P
1. Apakah P2P?
Perdagangan 'Peer-to-peer' (P2P) adalah satu bentuk perdagangan di mana pembeli dan penjual secara langsung menukar aset kripto dan fiat mereka dengan bantuan pasaran dalam talian dan perkhidmatan escrow.
2. Apa itu iklan?
Pengguna boleh menghantar harga yang mereka mahu untuk menukar kripto mereka dan menerbitkannya di platform kami. Perjanjian yang disiarkan disebut "Iklan".
3. Apakah penerbitnya?
Pengguna yang menyiarkan "iklan", tawaran yang disiarkan untuk membeli / menjual cryptocurrency, adalah penerbit.
4. Apakah pelepasannya?
Apabila pembeli telah membayar penjual, dan penjual telah mengesahkan bahawa pembayaran telah diterima, penjual harus mengesahkan dan melepaskan kripto kepada pembeli.
5. Bagaimana cara memindahkan?
Anda harus memindahkan crypto anda dari dompet P2P ke dompet spot untuk berdagang di pasaran. Dalam APP, Pergi ke "Dana", pergi ke "P2P", klik "Transfer", pilih crypto dan jumlah yang ingin anda pindahkan, dan klik pada butang "Transfer".

6. Apakah rayuan itu?
Apabila terdapat perselisihan antara pembeli dan penjual, dan pengguna menginginkan platform untuk membuat keputusan, pengguna dapat mengajukan banding. Kripto yang terlibat dalam perdagangan akan tetap terkunci semasa prosesnya.
7. Bagaimana membatalkan rayuan?
Setelah mengajukan banding, pengguna yang memulai banding dapat membatalkan banding jika persetujuan dicapai antara para pihak dan timbangtara tidak lagi diperlukan. Pesanan akan kembali ke keadaan di mana ia menunggu pengesahan dari penjual untuk melepaskan kripto. Kripto akan terus dikunci sehingga penjual mengesahkan penerimaan pembayaran.
8. Bagaimana cara menghantar iklan?
Bagi pengguna yang memenuhi prasyarat, anda boleh mengklik butang "Kirim iklan baru", dan hantarkan Iklan dengan memilih jenis iklan, jumlah perdagangan, harga dan syarat dll. Setelah butiran disahkan, anda boleh mengklik " Terbitkan "untuk menyiarkan iklan.
9. Bagaimana menjadi peniaga?
Sila hantar permohonan untuk menjadi peniaga, untuk lebih jelasnya, sila kunjungi halaman ini .
10. Apakah had pengeluaran "T + 1"?
Sekiranya kawalan risiko dicetuskan, pembeli tidak akan dapat menarik balik kripto yang dibeli dari Binance selama 24 jam. Had pengeluaran "T + 1" hanya berlaku untuk perdagangan yuan Tiongkok.
11. Apakah yang dimaksudkan dengan pesanan?
Pesanan adalah perdagangan yang dijanjikan yang telah dipersetujui oleh pembeli dan penjual. Binance P2P memudahkan perdagangan dengan menyediakan perkhidmatan escrow, yang bermaksud mengunci aset sehingga kedua-dua belah pihak bersetuju melepaskan seperti yang dijanjikan.
12. Apa itu kaedah pembayaran Tambah?
Untuk menerima pembayaran dari pembeli, pengguna harus menambahkan perincian pembayaran.
13. Apakah padanan pesanan?
Sistem kami secara automatik memadankan pembeli / pengguna untuk pengguna dengan harga terbaik, kaedah pembayaran yang sepadan, dan jumlah perdagangan.
14. Mengapa harga boleh tamat?
Harga iklan harga terapung berubah mengikut pasaran dan disegarkan setiap minit. Harga yang anda lihat mungkin akan habis selepas satu minit. Sekiranya demikian, anda perlu memuat semula dan mendapatkan harga yang dikemas kini sebelum mengesahkan pesanan.
15. Apakah kelayakan perdagangan?
Anda perlu menambahkan nombor telefon bimbit yang sah dan melengkapkan pengesahan pengenalan sebelum anda dapat melakukan perdagangan P2P.
16. Apa itu Iklan Harga Terapung?
Harga iklan harga terapung berubah mengikut pasaran dan disegarkan setiap minit.
17. Apa itu Iklan Harga Tetap?
Harga harga tetap Iklan tetap dan tidak bergerak dengan harga pasaran crypto.
18. Apa itu Pelarasan Harga Terapung?
Penyesuaian Harga Terapung adalah premium yang ingin dikenakan oleh penerbit Iklan untuk mengira harga yang ingin mereka beli / jual.
19. Apakah perbezaan antara penyenaraian Tawaran dan mod Ekspres?
Mod "Ekspres" secara automatik sesuai dengan pembelian / penjual untuk anda, sementara dalam "Penyenaraian Tawaran" anda boleh memilih pembeli / penjual anda sendiri.
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!