Bagaimana untuk memulakan dengan Fiat Funding, Margin Trading & Futures Contract on Binance

Bagaimana untuk memulakan dengan Fiat Funding, Margin Trading & Futures Contract on Binance


Pembiayaan Fiat di Binance

Binance menyediakan pelbagai Kaedah Pembayaran Fiat dan membolehkan pengguna memilih yang sesuai berdasarkan mata wang atau wilayahnya.

Kaedah Pembayaran Fiat Semasa Kaedah
pembayaran fiat berikut kini tersedia di Binance.
Beli Crypto dengan Kad Kredit / Debit
Mata wang fiat yang ada Cryptocurrencies yang ada
AED, AUD, AZN, BGN, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, IDR, ILS, ISK, JPY, KES, KRW, KZT, MXN, NGN, NOK, NZD, PEN, PHP, PLN, RON, RUB, SAR, SEK, THB, TRY, TWD, UAH, UGX, USD, UYU, VND, ZAR BNB, BTC, BUSD, ETH, USDT, XRP, ZIL, FIO, BAT, BCH, BTT, CHZ, COMP, DAI, DOGE, EOS, ETC, LINK, MATIC, MKR, SNX, SXP, VET, XTZ, ZEC
Klik di sini untuk membeli dengan mata wang tempatan anda.
Deposit dan Pengeluaran
Mata wang fiat yang ada Kaedah pembayaran Fiat
AUD
Deposit (PayID)
Pengeluaran (PayID)
BRL
Deposit
Tarik balik
EUR, GBP
Deposit (SEPA / iDEAL / FPS)
Pengeluaran (SEPA / FPS)
KES Deposit (wang mudah alih)
NGN
Deposit
Tarik balik
PEN Deposit
GETAH
Deposit
Tarik balik
CUBA
Deposit
Tarik balik
UAH
Deposit
Tarik balik
UGX
Deposit (wang mudah alih)
Pengeluaran (wang mudah alih)
USD (SWIFT)
Deposit pengguna global (SWIFT)
Pengeluaran pengguna global (SWIFT)
VND Deposit
Beli Crypto dengan Fiat Wallet Balance
AUD, BRL, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, KES, KZT, MXN, NGN, NOK, NZD, PEN, PLN, RUB, SEK, TRY, UAH, UGX BNB, BTC, ETH, XRP, BUSD, LINK, LTC, USDT, ADA, BAT, BCH, COMP, DAI, DASH, DOGE, EOS, IDEX, MATIC, MKR, ORN, SNX, SXP, VET, XTZ, ZEC, ZIL, DLL, CHZ
Klik di sini untuk membeli crypto menggunakan baki tunai anda


Perdagangan Margin dan Kontrak Niaga Hadapan

Perdagangan Binance Margin adalah kaedah memperdagangkan aset kripto melalui pinjaman dana, dan ini membolehkan peniaga mengakses sejumlah besar modal untuk memanfaatkan kedudukan mereka. Pada dasarnya, perdagangan margin menguatkan hasil perdagangan sehingga peniaga dapat memperoleh keuntungan yang lebih besar pada perdagangan yang berjaya.

Kontrak niaga hadapan adalah perjanjian untuk membeli atau menjual aset pendasar pada harga yang telah ditentukan pada masa akan datang. Semasa berniaga niaga hadapan, peniaga boleh mengambil bahagian dalam pergerakan dan keuntungan pasaran dengan membuat kontrak berjangka panjang atau pendek. Kontrak niaga hadapan Binance dibahagikan mengikut tarikh penghantaran yang berbeza menjadi kontrak niaga hadapan suku tahunan dan berkekalan.

Perdagangan Margin dan Futures membolehkan pengguna meningkatkan keuntungan mereka dengan menggunakan leverage. Tetapi apa perbezaan antara kedua-dua produk tersebut? Mari kita lihat.
Bagaimana untuk memulakan dengan Fiat Funding, Margin Trading & Futures Contract on Binance
Aset Dagangan Pasaran
Pedagang Margin membuat pesanan untuk membeli atau menjual kripto di pasaran spot. Ini bermaksud bahawa pesanan margin dipadankan dengan pesanan di pasar spot. Semua pesanan berkaitan margin sebenarnya adalah pesanan spot. Semasa berniaga Niaga Hadapan, peniaga membuat pesanan untuk membeli atau menjual kontrak di pasaran derivatif. Ringkasnya, perdagangan margin dan niaga hadapan berada di dua pasaran yang berbeza.

Leverage
Margin Traders mempunyai akses kepada leverage 3X ~ 10X dengan aset yang disediakan oleh platform. Pengganda leverage didasarkan pada sama ada anda menggunakan mod margin atau cross margin terpencil. Sebaliknya, kontrak niaga hadapan menawarkan leverage yang lebih tinggi hingga 125X.

Peruntukan Cagaran
Dagangan Binance Futures dan Binance Margin kedua-duanya membolehkan peniaga beralih antara mod "Cross Margin" dan "Isolated Margin". Oleh itu, peniaga boleh memperuntukkan dana mereka ke kedudukan silang atau posisi terpencil untuk berkongsi cagaran untuk mengawal risiko.

Trading Fee
Binance Margin membolehkan pengguna meminjam dana dari platform dan mengira kadar faedah pinjaman untuk satu jam berikutnya. Pengguna akan membayar balik dana yang dipinjam selepas itu. Peniaga harus memastikan bahawa aset mereka mencukupi untuk mengelakkan dilikuidasi.

Sebaliknya, niaga hadapan menggunakan margin penyelenggaraan sebagai cagaran, yang bermaksud tidak ada pembayaran balik, tetapi pengguna harus memastikan jaminan mereka mencukupi.

Margin dan niaga hadapan akan mengenakan yuran perdagangan kepada pengguna. Dan yuran perdagangan Margin sama dengan yuran Spots.

Oleh kerana perbezaan harga antara niaga hadapan abadi dan niaga hadapan suku tahunan, kadar pendanaan digunakan untuk memaksa penumpuan harga antara Pasaran Niaga Hadapan Perpetual dan aset pendasar sebenarnya. Harap diperhatikan hanya Perpetual Futures yang akan mengenakan kadar pendanaan kepada peniaga.

Mula terokai produk perdagangan yang dimanfaatkan di Binance Today!

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!