Berdagang Token Stok di Binance

Berdagang Token Stok di Binance

Hari ini, kami melancarkan token saham komisen tanpa komisen . Sekarang, anda boleh mengakses cryptocurrency dan pasaran saham tradisional, semuanya dari keselesaan akaun Binance anda. Setiap token saham pada Binance akan mewakili satu bahagian saham ekuiti, yang disokong sepenuhnya oleh saham yang disimpan dalam portfolio simpanan sekuriti pendasar, bekerjasama dengan firma pelaburan CM-Equity AG dan platform tokenisasi aset Digital Assets AG.

Token saham pertama di Binance adalah Tesla Inc., pembuat kenderaan terbesar dengan permodalan pasaran. Token saham Tesla di Binance akan mempunyai ukuran perdagangan minimum seperseratus token saham, mewakili pecahan yang sama dari saham Tesla. Token saham berharga dan diselesaikan dalam Binance USD (BUSD), stablecoin terkawal yang disambungkan ke dolar AS dan dikeluarkan oleh Paxos Trust Co.

Bagaimana Token Saham Membuka Lebih Banyak Pasaran Untuk Pengguna Kami

Token saham memudahkan pengguna Binance * mendapatkan akses ke aset yang sangat dicari seperti saham. Kami menawarkan kelebihan unik ini kepada peniaga, seperti:

* Kecairan. Menambah token saham ke Binance memungkinkan para pelabur memperdagangkan aset kripto dan aset tradisional, terus dari pertukaran kripto terbesar di dunia mengikut jumlah dagangan.

* Kelenturan. Kami memungkinkan pengguna memperdagangkan pecahan unit ekuiti yang boleh diperdagangkan secara terbuka, menjadikannya unit yang lebih berpatutan yang mempunyai halangan masuk yang lebih rendah.

* Akses ke Faedah Saham Tradisional. Pemegang token saham layak mendapat pulangan modal atas ekuiti yang mendasari, termasuk potensi dividen dan pembahagian saham, seperti yang mereka lakukan daripada memegang saham tradisional.

* Akses ke Crypto Financial Suite kami. Selain faedah perdagangan, kami juga menawarkan rangkaian perkhidmatan kewangan crypto yang luas yang menambah pengalaman perdagangan anda, dari pinjaman dan produk simpanan hingga kumpulan kecairan dan platform pelancaran token.

"Binance melayani banyak pengguna di seluruh dunia dan kami sangat gembira dapat membantu mereka mengambil bahagian dalam pasaran ekuiti. Token saham menunjukkan bagaimana kita dapat mendemokrasikan pemindahan nilai dengan lebih lancar, mengurangkan geseran dan kos untuk aksesibilitas, tanpa menjejaskan kepatuhan atau keselamatan. Dengan menghubungkan pasaran tradisional dan crypto, kami membina jambatan teknologi lain untuk masa depan kewangan yang lebih inklusif, "kata Changpeng" CZ "Zhao, Ketua Pegawai Eksekutif Binance.

Pada suku pertama 2021, Binance mencatatkan pertumbuhan 346% Pengguna , menjadi bahan api yang pertumbuhan 260% dalam jumlah jumlah dagangan . Memandangkan jumlah nilai pasaran cryptocurrency melonjak $ 2 trilion, menunjukkan penggunaan crypto yang dipercepat, pelancaran token saham membuka jalan pertumbuhan lain untuk Binance dan penggunanya.

Kemungkinan dari Dalam dan Luar Crypto

Pelancaran token saham kami membuka peluang baru untuk pelabur kripto dan tradisional. Pengguna Binance yang berpengetahuan mengenai sifat pecahan crypto kini dapat mempelbagaikan aset ekuiti menggunakan mata wang digital dan platform yang mereka kenal. Sementara itu, pelabur konvensional dapat mengakses ekuiti dalam jumlah yang lebih kecil dan mendapat pendedahan kepada pasaran crypto yang berkembang pesat melalui pertukaran aset digital terbesar dan paling cair di dunia.

Pelancaran token saham Binance dimungkinkan melalui kerjasama kami dengan CM-Equity AG, sebuah syarikat pelaburan berlesen di Jerman, dan Digital Assets AG yang berpangkalan di Switzerland, sebuah platform tokenisasi aset.

"Kami adalah pasukan usahawan yang berfokus pada orang, pakar pasaran modal, jurutera perisian, dan pakar peraturan kewangan. Kepakaran gabungan kami adalah di sebalik pelancaran token saham kami. CM-Equity AG dan Digital Assets AG, sebagai jurutera produk, dengan senang hati mempelopori pengalaman inovatif di platform Binance. Token jenis baru ini menggabungkan kelas aset yang berbeza yang ditawarkan di satu pasaran tunggal untuk penyelesaian segera dalam format yang sesuai, berskala, dan baik. " kata Michael Kott, Ketua Pegawai Eksekutif CM-Equity AG.

Binance akan terus bertindak balas terhadap permintaan pasaran dengan menyenaraikan lebih banyak token saham dan melancarkan lebih banyak ciri yang berkaitan.

* Perdagangan token saham akan mengikuti waktu pertukaran tradisional. Token stok tidak tersedia untuk penduduk di tanah besar China, Turki, dan bidang kuasa terhad lain. Pedagang yang berminat akan diminta untuk meluluskan Tahu-Pelanggan Anda dan langkah-langkah pematuhan lain yang berkaitan.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!