Binance Akan Datang ke Crypto EXPO Milan 2023!

Binance Akan Datang ke Crypto EXPO Milan 2023!

Binance akan datang ke Milan!

Kami teruja untuk mengumumkan bahawa Binance akan menghadiri Crypto Expo Milano (CEM) , salah satu acara blockchain paling berpengaruh di Itali. CEM ialah persidangan antarabangsa yang membawa pengaruh dan pemimpin terkemuka dari pasaran crypto dan blockchain Itali.

Acara ini akan merangkumi panel, ucaptama dan bengkel yang diketuai oleh pemimpin pendapat Itali dan antarabangsa yang akan membincangkan DeFi, Metaverse, model DAO dan banyak lagi . Pastikan anda menangkap Nicolas Ghaffarian, Pengurus Akaun Institusi di Binance, dan Gwendolyn Regina, Pengarah Pelaburan di BNB Chain, membincangkan cara Binance boleh membantu perniagaan memasuki industri kripto .

Pada 24 Jun 2022 (17:00 - 22:00 UTC), kami menganjurkan Pertemuan Binance yang menarik, di mana Binancians akan dapat bertemu dan menjalin rangkaian dengan peminat blockchain yang berfikiran sama. Terdapat juga pembentangan yang diketuai oleh pasukan kami, di mana peserta akan mengetahui tentang pencapaian Binance 2022, pertumbuhan dan perkembangan B2B kami. Jika anda belum mempunyai pas Crypto EXPO Milan anda , tempah tempat di sini .

Selepas pembentangan, peserta kami yang paling prihatin akan berpeluang memenangi barangan Binance dengan menjawab beberapa soalan tentang perkara yang telah mereka pelajari semasa pembentangan.

Sementara itu, peserta Binance Meetup Milan 2022 di tapak akan dapat menuntut NFT daripada koleksi Kotak Misteri NFT "Binance in Milan 2022" eksklusif, NFT Proof-of-Attendance Protocol (POAP) "Binance in Milan 2022" daripada Binance Pasaran NFT !

Ganjaran NFT Untuk Hadirin

Binance mempunyai beberapa kejutan yang disediakan untuk peserta kami! Kami akan menganjurkan dua aktiviti di mana pelawat di tapak boleh menuntut NFT daripada koleksi Kotak Misteri NFT " Binance in Milan 2022" eksklusif .

Untuk mengambil bahagian dalam aktiviti pertama, peserta perlu mencari kod QR POAP pada acara tersebut . POAP NFT ialah kenang-kenangan acara atau koleksi yang berfungsi sebagai bukti yang boleh disahkan bahawa anda telah menghadiri acara tersebut. Para hadirin akan dapat mencari mereka dengan bantuan Binance Angels, yang mudah dikenal pasti melalui halaman Twitter dan Instagram Binance Itali , di mana mereka akan diumumkan sebelum acara tersebut.

Binance Akan Datang ke Crypto EXPO Milan 2022!

Mereka yang berjaya mencari kod QR POAP perlu mengimbasnya untuk menuntut Binance mereka di Milan 2022 POAP NFT sebelum menuju ke gerai Binance untuk menuntut ganjaran mereka dengan mengambil bahagian dalam aktiviti di tapak.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!