Binance Convert: Membuat Transaksi Crypto Pantas dan Mudah untuk Semua

Binance Convert: Membuat Transaksi Crypto Pantas dan Mudah untuk Semua

Sama ada anda pengguna crypto runcit dengan tergesa-gesa untuk menukar satu token dengan token lain atau peniaga berskala besar yang mencari harga terbaik tanpa mempengaruhi pasaran, Binance Convert adalah untuk anda.

Dalam artikel ini, kami akan memberi petunjuk kepada anda tentang beberapa kelebihan Binance Convert, serta ringkasan ringkas mengenai ciri-ciri kami yang ada.

Bagaimana Penukaran Binance mendorong Lebih Banyak Tawaran Crypto

Kami baru-baru ini melancarkan Binance Convert , perkhidmatan baru di mana anda dapat mengubah cryptocurrency yang anda pegang menjadi cryptocurrency lain, dalam masa beberapa saat. Binance Convert juga memberi kuasa fungsi Convert pada aplikasi Binance dan merupakan pilihan utama untuk membeli crypto pada mod Binance Lite aplikasi.

Dengan antara muka yang mudah digunakan walaupun untuk pemula crypto, Binance Convert telah memainkan peranan penting dalam menarik lebih banyak orang memasuki crypto. Pengguna aktif Binance Convert meningkat 144% antara Januari dan Februari, dan kumpulan pengguna yang semakin meningkat ini berada di belakang peningkatan 216% dalam jumlah dagangan dalam perkhidmatan dalam masa satu bulan.

Binance Convert juga memungkinkan pengguna crypto membeli token yang mereka mahukan seketika, yang sangat penting apabila anda ingin bertindak balas dengan cepat terhadap trend di ruang crypto. Ketika DOGE melonjak pada 29 Januari, berikutan kegilaan membeli yang didorong oleh Reddit, Binance Convert menyaksikan peningkatan jumlah perdagangan DOGE sebanyak 618% berbanding dengan purata harian. Pada hari yang sama, ketika Ketua Pegawai Eksekutif Tesla, Elon Musk pertama kali secara terang-terangan menyatakan sokongannya terhadap Bitcoin melalui Twitter, Binance Convert mencatatkan kenaikan purata jumlah BTC sebanyak 272% .

Tahun hingga kini, token yang paling popular di Binance Convert adalah BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOT, DOGE, LTC, LINK, dan VET. Berikut adalah video yang menunjukkan cara menggunakan Binance Convert:

Kelebihan Penukaran Binance

Binance Convert memberikan beberapa faedah untuk setiap jenis peniaga crypto, dari pemula hingga pakar:

1. Mudah Digunakan. Binance Convert mesra pengguna walaupun untuk pengguna baru, terutamanya berbanding perdagangan pertukaran tempat. Anda hanya perlu belajar memasukkan jumlah yang anda mahukan dalam urus niaga dan melihat sebut harga yang diberikan.

2. Penyelesaian Segera. Dengan Portal OTC kami, tidak perlu menunggu buku pesanan diisi atau tawaran diisi untuk menyelesaikan transaksi. Ini sesuai untuk pemula yang hanya mahukan cara mudah untuk membeli crypto, serta pakar yang ingin melakukan gerakan mereka secepat mungkin.

3. Sokongan untuk Beberapa Pasangan Token. Terdapat beribu-ribu kombinasi token yang boleh anda buat di Binance Convert, beberapa di antaranya bukan di antara pasangan perdagangan di Binance spot exchange. Ini memberi pengguna lebih banyak fleksibiliti mengenai bagaimana mereka ingin menukar token mereka dari satu bentuk ke bentuk yang lain.

4. Privasi. Oleh kerana perdagangan diselesaikan secara langsung ke dalam akaun Binance pengguna, tidak ada transaksi blockchain atau entiti pihak ketiga yang diperlukan, dan pengguna akan mempunyai keselamatan tertinggi yang disediakan di seluruh pertukaran Binance.

Cara Menggunakan Binance Convert

Hanya memerlukan empat langkah mudah, semuanya dapat diselesaikan dalam beberapa saat, untuk menyelesaikan kesepakatan kripto di Binance Convert.

Langkah 1: Pergi ke Binance Convert .

- Di laman web Binance, pergi ke Perdagangan di bahagian kiri atas halaman utama, kemudian pilih Tukar.

- Pada aplikasi Binance, pergi ke Trades (pilihan tengah di bahagian bawah skrin anda), kemudian pilih Convert di bahagian kiri atas skrin anda (untuk versi lalai aplikasi) atau pada pop-up yang menunjukkan naik (untuk Binance Lite).

Langkah 2: Pilih token yang anda ada dan token yang ingin anda beli. Anda boleh memilih untuk memasukkan jumlah token yang ingin anda gunakan (di bahagian atas) atau jumlah token yang ingin anda peroleh (di bahagian bawah).

Binance Convert: Membuat Transaksi Crypto Pantas dan Mudah untuk Semua

Langkah 3: Klik Pratonton Penukaran . Anda kemudian akan melihat sebut harga untuk transaksi yang anda pertimbangkan. Anda mempunyai masa 5 saat untuk menyetujui petikan yang ditunjukkan kepada anda dan memenuhi perjanjian tersebut. Sekiranya tamat masa 5 saat, klik Segarkan untuk mendapatkan kadar baru.

Langkah 4: Klik Tukar . Transaksi mengambil masa kurang dari satu saat, dan anda akan melihat crypto yang anda beli di Spot Wallet anda.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!