Binance Futures Spring Tournament - Lebih $ 1,600,000 dalam BNB Dimenangi!

Binance Futures Spring Tournament - Lebih $ 1,600,000 dalam BNB Dimenangi!

Semasa acara 30 hari, anda berpeluang memenangi hadiah dari kategori berikut:

 • Pertandingan 10 Pasukan PL Teratas: kumpulan hadiah sehingga 1,500,000 USD di BNB

 • 20 Ketua Pasukan Paling Popular : kumpulan hadiah sehingga 51,000 USD di BNB

 • Ganjaran ROI Harian: 75,000 USD dalam pemberian BNB

 • Ramalkan Pertandingan Pasukan 10 PL Terbaik: 20,000 hadiah BUSD

Jumlah kumpulan hadiah lebih dari 1,600,000 USD dalam token BNB untuk dimenangi! ( Lawati halaman kejohanan di sini )

Pertandingan Pasukan 10 Pasukan Teratas - Jumlah Kumpulan Hadiah sehingga $ 1,500,000 dalam BNB

Semua pasukan yang memperdagangkan kontrak dengan Coin-margined dan USD-margined di Binance Futures dalam tempoh pertandingan akan diberi peringkat berdasarkan jumlah Keuntungan Pasukan mereka dalam USDT (jumlah keseluruhan Untung USDT setiap ahli pasukan, yang keuntungannya > 0). Harap maklum bahawa Untung USDT dari kontrak BUSD Futures akan digandakan dengan pekali 2 semasa mengira Untung USDT akhir untuk kejohanan.

Jumlah kumpulan hadiah untuk pertandingan Team PL akan ditentukan berdasarkan jumlah anggota pasukan di semua pasukan yang mengambil bahagian. Semakin banyak peserta, semakin banyak jumlah hadiah. Kumpulan hadiah maksimum adalah 1,550,000 USD dalam token BNB .

Binance Futures Spring Tournament - Lebih $ 1,600,000 dalam BNB Dimenangi!

Ganjaran pertandingan Team PL adalah seperti berikut:

Binance Futures Spring Tournament - Lebih $ 1,600,000 dalam BNB Dimenangi!

Pembahagian hadiah dalam setiap pasukan adalah seperti berikut:

 • Setiap ketua pasukan akan menerima 30% daripada jumlah ganjaran pasukan mereka.

 • 10 penyumbang Untung USDT individu teratas dalam setiap pasukan akan sama-sama membagi 20% daripada jumlah ganjaran pasukan mereka.

 • Semua ahli pasukan di luar 10 teratas (Untung > 0 dan jumlah dagangan > 0) akan sama-sama membelah 50% daripada jumlah ganjaran pasukan mereka.

Kumpulan Bonus untuk 20 Pemimpin Pasukan Paling Popular: Pemimpin Pasukan 20 Teratas dengan ahli pasukan yang paling layak (dikira dengan jumlah dagangan 0 semasa tempoh pertandingan) akan menerima bonus. Semakin banyak ahli pasukan yang anda miliki, semakin besar peluang anda untuk mengambil bahagian dari kumpulan hadiah bonus bernilai 51,000 USD di BNB . Struktur ganjaran adalah seperti berikut:

Binance Futures Spring Tournament - Lebih $ 1,600,000 dalam BNB Dimenangi!

Ganjaran ROI Harian - 75,000 USD dalam token BNB untuk dimenangi!

Semua pengguna dengan jumlah dagangan minimum 10,000 USDT di mana - mana kontrak yang dipinggirkan dengan Syiling dan USD-margin akan diberi peringkat berdasarkan ROI harian mereka. Terdapat sejumlah 15 tempoh kelayakan , bermula pada 2021-03-17 pada pukul 0:00:00 (UTC), dan setiap tempoh kelayakan akan berlangsung selama 24 jam. Harap maklum bahawa ROI dari kontrak BUSD Futures akan digandakan dengan pekali 2 ketika mengira ROI harian untuk setiap larian. Struktur ganjaran untuk setiap pertandingan ROI setiap hari adalah seperti berikut:

Binance Futures Spring Tournament - Lebih $ 1,600,000 dalam BNB Dimenangi!

Hadiah untuk Memilih 10 Pasukan PL Teratas

Pengguna juga boleh memilih pasukan peserta yang mereka fikir akan berada dalam 10 Pasukan PL Teratas. Pada akhir pertandingan, pengguna yang telah memilih Pasukan PL 10 Teratas boleh memenuhi syarat untuk menerima hadiah bonus.

Setiap tiket mengundi membolehkan pengguna memilih sekali dan salah satu pasukan yang mengambil bahagian dalam pertandingan ini. Pengguna boleh memilih lebih dari sekali dan untuk lebih daripada satu pasukan. Berikut adalah peraturan untuk memenuhi syarat:

 1. Pengguna dengan jumlah dagangan minimum 1,000 USDT setiap hari di mana - mana kontrak yang dipinggirkan Coin dan USDⓈ akan menerima 1 tiket mengundi.

 2. Pengguna yang membuka akaun Niaga Hadapan untuk pertama kalinya dan mengumpulkan jumlah dagangan minimum 1,000 USDT di mana - mana kontrak yang dipinggirkan dengan Syiling dan USD-margin pada hari yang sama dengan membuka akaun Niaga Hadapan mereka akan menerima 1 tiket pengundian tambahan.

 3. Pengguna juga boleh memilih untuk memperoleh tiket pengundian tambahan dengan membelinya di halaman arahan kejohanan dengan harga 1 BUSD setiap satu. Setiap pengguna boleh membeli sehingga 10 tiket mengundi setiap hari.

Ganjaran Mengundi - Pilih pasukan yang menang dan menangi hadiah!

Binance telah memberikan 20,000 token BUSD untuk kumpulan bonus pengundian, dan semua dana tambahan yang dikumpulkan dari pembelian tiket mengundi akan ditambahkan ke kumpulan bonus pengundian. Pada akhir pertandingan perdagangan, pengguna yang memilih pasukan 10 PL Teratas akan menerima ganjaran berikut:

Struktur Ganjaran Pengundi

 • Pengguna yang memilih pasukan PL peringkat 1 akan menerima 30% daripada jumlah bonus pengundian dalam token BUSD.

 • Pengguna yang memilih pasukan PL peringkat 2 akan menerima 20% daripada jumlah bonus pengundian dalam token BUSD.

 • Pengguna yang memilih pasukan PL peringkat 3 akan menerima 10% daripada jumlah bonus pengundian dalam token BUSD.

 • Pengguna yang memilih pasukan ranking ke-4 - 10 akan sama-sama membagi 40% kumpulan bonus pengundian dalam token BUSD.

Ganjaran Pengundi Individu

Ganjaran bagi setiap pengguna yang memilih 10 Pasukan Teratas akan setanding dengan undian mereka untuk 10 Pasukan Teratas.

Pengiraannya adalah seperti berikut: (jumlah undian pengguna individu dalam 1 pasukan teratas / jumlah undian 1 pasukan teratas) * 30% daripada jumlah bonus pengundian + *** *** + (jumlah undian pengguna individu dalam 10 pasukan teratas / jumlah undian dari 10 pasukan teratas) * 40% daripada kumpulan bonus pengundian / 7

Bagaimana menjadi ketua pasukan atau ahli pasukan?

Jadilah Ketua Pasukan

 • Faedah Ketua Pasukan

  • Terima 30% daripada jumlah ganjaran pasukan anda

  • Akaun anda akan mendapat rangsangan bonus rujukan hingga 30%

  • Dapatkan pendedahan berkualiti tinggi dari media Binance di seluruh dunia.

  • Semakin banyak pedagang pasukan (0 jumlah dagangan selama tempoh kejohanan), semakin besar peluang anda untuk memenangi salah satu daripada “20 Pemimpin Pasukan Paling Popular Top ganjaran sebanyak 51,000 USD dalam token BNB.

 • Catatan untuk Ketua Pasukan

  • Setelah pasukan anda dibuat, anda tidak akan dapat membuat perubahan selanjutnya.

  • Pemimpin pasukan mesti mempunyai akaun Binance Futures yang ada dan mendepositkan sekurang-kurangnya 10 USDT di BTC (atau 10 USDT di ETH, ADA atau LINK, dll.) Ke dalam dompet Futures margined Binance Coin atau dompet Futures margined Binance USD anda sebelum membuat sebuah pasukan.

  • Setiap pasukan mesti mempunyai minimum 10 ahli pasukan (Pemimpin + 9 Anggota).

  • Sekiranya ketua pasukan tidak dapat memenuhi syarat ini dalam tujuh hari sejak mendaftar, pasukan akan dibubarkan, dan anggota bebas untuk bergabung dengan pasukan lain. Tidak ada had berapa ahli pasukan dalam setiap pasukan.

  • Ketua pasukan akan dapat terus menambahkan ahli pasukan setelah tempoh pendaftaran berakhir dan mencari sepuluh penyumbang terkuat mereka.

  • Kongsi pautan pasukan untuk menjemput orang untuk menyertai pasukan anda juga untuk menjadikan mereka sebagai rujukan anda. Sekiranya pengguna Binance Futures sedia ada menyertai pasukan anda, hubungan rujukan pengguna tidak akan terjejas.

  • Sepanjang tempoh pertandingan, ketua pasukan dapat membuat kumpulan komuniti mereka sendiri dan memberikan analisis dan panduan pasaran yang berharga tentang cara berdagang di Binance Futures.

  • Harap maklum bahawa analisis yang diberikan oleh ketua pasukan tidak mewakili pandangan Binance dengan cara apa pun. Binance tidak akan bertanggungjawab atas kerugian perdagangan yang dialami oleh ahli pasukan berikutan bimbingan ketua pasukan.

Sertailah sebagai Ketua Pasukan sekarang!

Jadilah Ahli Pasukan:

 • Semua peserta mesti mempunyai akaun Binance Futures yang ada dan perlu mendeposit sekurang-kurangnya 10 USDT dalam BTC (atau setara 10 USDT di ETH, ADA atau LINK, dll.) Ke dalam dompet Futures margined Binance Coin anda atau Futures margined Binance USD anda dompet , sebelum menyertai pasukan.

 • Peserta boleh memilih untuk menyertai pasukan kegemaran mereka dari halaman arahan kejohanan. Anda tidak akan dapat menukar pasukan setelah bergabung melainkan jika pasukan gagal menjangkau sepuluh ahli dalam jangka masa yang diperlukan.

 • Peserta boleh menyertai mana-mana pasukan pada bila-bila masa dalam tempoh pertandingan.

 • Kongsi pautan pasukan untuk menjemput orang untuk menyertai pasukan anda juga untuk menjadikan mereka sebagai rujukan anda. Sekiranya pengguna Binance Futures sedia ada menyertai pasukan anda, hubungan rujukan pengguna tidak akan terjejas.

Maklumat mengenai Terma dan Syarat Kejohanan Musim Semi Binance Futures boleh didapati di laman web kejohanan .

Tarikh Pendaftaran Pertandingan

Tempoh pendaftaran ketua pasukan: 2021-03-02 0:00:00 (UTC) hingga 2021-03-17 0:00:00 (UTC).

Tempoh pendaftaran ahli pasukan: 2021-03-02 0:00:00 (UTC) hingga 2021-04-01 0:00:00 (UTC).

Tempoh pertandingan: 2021-03-17 0:00:00 (UTC) hingga 2021-04-01 0:00:00 (UTC).

Tempoh pengundian: 2021-03-02 0:00:00 (UTC) hingga 2021-03-25 0:02:00 AM (UTC).

Dengan lebih dari $ 1,600,000 untuk dimenangi , apa tunggu lagi - sertai Spring Tournament kami sekarang !

Amaran Risiko : Dagangan niaga hadapan membawa risiko besar dan kemungkinan keuntungan dan kerugian yang ketara. Keuntungan masa lalu tidak menunjukkan pulangan masa depan. Semua baki margin anda mungkin dilikuidasi sekiranya berlaku pergerakan harga yang melampau. Maklumat di sini tidak boleh dianggap sebagai nasihat kewangan atau pelaburan dari Binance. Semua strategi perdagangan digunakan mengikut budi bicara anda dan atas risiko anda sendiri. Binance tidak akan bertanggungjawab kepada anda atas kerugian yang mungkin timbul dari penggunaan Futures oleh anda.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!