Binance Labs Melabur dalam BinaryX untuk Menggunakan Produk GameFi pada Rangkaian Pintar Binance

Binance Labs Melabur dalam BinaryX untuk Menggunakan Produk GameFi pada Rangkaian Pintar Binance

Binance Labs, cabang inkubasi modal teroka dan inovasi Binance, telah melabur dalam BinaryX. BinaryX membangunkan CyberDragon, permainan dalam rantaian metaverse yang menggabungkan elemen DeFi, NFT dan ekonomi kripto dalam persekitaran permainan.

Pengguna boleh melombong, mengalami pengembaraan penjara bawah tanah, permainan PvP, berdagang di pasaran untuk NFT darat dan istana dalam permainan CyberDragon. Sumbangan Binance Labs akan mempercepatkan pembangunan permainan.

CyberDragon mempunyai model dwi token yang melibatkan token tadbir urus BNX dan token dalam permainan GOLD. Sebagai tanda tadbir urus, BNX digunakan untuk mengundi dan mengambil bahagian dalam loteri NFT wira dalam permainan serta peningkatan wira. GOLD ialah token dalam permainan yang direka untuk membayar pelbagai yuran yang ditanggung semasa bermain permainan. Pemain boleh menggunakan BNX untuk mendapatkan NFT wira yang boleh menjana token EMAS secara mampan untuk penggunaan dalam permainan yang lain.

Bill Chin, Ketua Dana Binance Labs , berkata “BinaryX ialah sebuah pasukan dengan pengalaman operasi blockchain dan kami berharap sumbangan Binance Labs dapat memacu pembangunan CyberDragon. Sungguh mengujakan untuk melihat platform kejohanan PvP bertukar menjadi ruang permainan dengan ciri dagangan NFT dan menghasilkan model ekonomi yang dinamik.”

BinaryX mempunyai rancangan untuk membina CyberDragon secara berperingkat. Pada tahun 2021, sistem PvPnya telah dibangunkan untuk menambah elemen permainan. Pada tahun akan datang, akan ada fungsi perdagangan tanah ditambah untuk mewujudkan model ekonomi yang lebih pelbagai dengan pembinaan tanah maya. Selain itu, sistem persatuan baharu akan diperkenalkan untuk menambah elemen sosial untuk meningkatkan interaksi pengguna.

James, Pengasas Bersama BinaryX , berkata “Pasukan ini menyasarkan untuk membina model GameFi yang mampan dalam ekosistem BSC untuk mencipta nilai kehidupan sebenar daripada masa permainan untuk pengguna. Terdapat banyak ciri yang akan datang dan kami percaya bahawa dengan sokongan Binance Labs, kami boleh membawa model GameFi tertumpu pengguna kepada industri.”

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!