​Binance Labs Melancarkan Musim 4 Program Inkubasinya dengan 14 Permulaan Peringkat Awal

​Binance Labs Melancarkan Musim 4 Program Inkubasinya dengan 14 Permulaan Peringkat Awal

Binance Labs , modal teroka dan cabang inkubasi Binance , mengumumkan bahawa Musim 4 Program Inkubasi globalnya akan dilancarkan pada 5 Mei. Melalui program itu, Binance Labs menyokong projek yang menjanjikan dalam ruang blok. Lebih 500 projek digunakan, dan Binance Labs memilih empat belas yang menunjukkan yang paling berpotensi dan paling sesuai untuk program ini.

Selama 3 musim Program Inkubasi yang lalu, Binance Labs telah menginkubasi banyak platform dan protokol kripto peneraju pasaran seperti Poligon, Protokol Perpetual, Protokol Injektif, SafePal, Rangkaian Cere dan Analitis Dune.

Permohonan untuk Program Inkubasi musim ke-4 bermula pada Jan 2022, dan berakhir pada April dengan jumlah permohonan sebanyak 500. Mencerminkan peningkatan kepelbagaian pertumbuhan industri, Binance Labs akan mengeram pemilihan projek yang lebih luas.

Ken Li, Pengarah Pelaburan di Binance Labs, berkata: “Musim keempat Program Inkubasi kami telah menarik pengasas yang sangat menarik yang sedang membina pelbagai kes penggunaan. Kami sangat teruja untuk terus bekerjasama dengan pasukan teratas pada peringkat terawal untuk menyokong industri blockchain yang lebih luas bersama-sama.”

Terdapat 14 projek inkubasi yang telah dipilih untuk Musim 4 Program Inkubasi Binance Labs :

Infrastruktur

 • FilSwan , penyedia penyelesaian rentas rantaian lapisan 2 untuk projek Web3 yang menyepadukan data, pengkomputeran dan pembayaran ke dalam satu suite.

 • Grindery , alat automasi Web3 perisian tengah untuk orang dan organisasi menyambung protokol dApps untuk bertukar-tukar data, perkhidmatan pembayaran, bermula dengan pembayaran gaji DAO.

 • NuLink , rangkaian terdesentralisasi yang membolehkan pembangun aplikasi yang memelihara privasi melaksanakan keselamatan dan privasi.

 • Starton , platform API yang memudahkan penyambungan aplikasi kepada blok blok, membolehkan pembangun membangunkan fungsi Web3 dalam produk mereka dengan lebih pantas dan lebih selamat.

Defi:

 • CODA Ventures, protokol penjanaan hasil pada Rantaian BNB yang menyediakan pengguna akses pasif kepada strategi penjanaan hasil mampan terbaik dalam kelasnya.

 • OpenLeverage , pinjaman tanpa kebenaran dan protokol perdagangan margin, digunakan pada Ethereum dan Rantaian BNB, yang membolehkan pedagang membeli/mendekatkan mana-mana pasangan dagangan pada DEX.

Permainan / Metaverse:

 • AlterVerse , projek asli Rantaian BNB membina Metaverse termaju .

 • ChapterX , platform 3D yang mengasyikkan yang membolehkan pengguna membina dunia dan avatar yang boleh disesuaikan sepenuhnya.

 • CoralApp , platform sosial kecergasan dan kesejahteraan berasaskan blockchain.

 • Gamic Guild , sebuah persatuan permainan bermain untuk mendapatkan pendapatan di Afrika yang memberikan pengguna katalog permainan NFT yang pelbagai.

SocialFi / Ekonomi Pencipta:

 • Qwestive , platform pengurusan komuniti untuk pencipta dan komuniti web3.

 • Reveel , platform untuk pencipta web3 menjejaki portfolio mereka, mengautomasikan perkongsian hasil dan melaporkan pendapatan dalam rantaian.

Crypto FinTech

 • Playbux , pertukaran berasaskan blockchain yang menyepadukan mata pulangan tunai kehidupan sebenar dan pengalaman pengguna dengan aktiviti metaverse.

 • Ambrosia , akaun simpanan DeFi yang membenarkan mana-mana pengguna untuk melaburkan simpanan fiat mereka ke dalam stablecoin dan memperoleh hasil dengan cara yang mudah.

Jasmine Kong, Pelabur di Binance Labs , berkata: “Kami percaya bahawa Program Inkubasi merupakan peluang pertumbuhan yang hebat untuk kedua-dua syarikat baharu dan Binance Labs. Pasukan ini sentiasa belajar untuk membangunkan projek peringkat awal dan menaik taraf program untuk menawarkan projek masa depan dengan penyelesaian yang lebih disesuaikan."

Dalam beberapa bulan akan datang, Binance Labs akan melancarkan aplikasi untuk Program Inkubasi Musim 5nya, yang akan bermula pada Q4 2022. Sebagai salah satu faedah menjadi sebahagian daripada ekosistem Binance Labs, semua pengasas syarikat portfolio, mentor atau alumni Binance boleh mengesyorkan secara langsung projek untuk menjejak pantas ke temu duga akhir untuk pemilihan inkubasi. Pemohon yang berminat boleh memohon untuk musim seterusnya.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!