Binance Labs Membuat Pelaburan Strategik dalam Nine Chronicles untuk Membawa Aliran Utama Permainan Blockchain Sumber Terbuka

Binance Labs Membuat Pelaburan Strategik dalam Nine Chronicles untuk Membawa Aliran Utama Permainan Blockchain Sumber Terbuka

14 Januari 2022 – Planetarium hari ini mengumumkan Binance Labs , modal teroka dan cabang inkubasi inovasi Binance, melabur dalam Nine Chronicles, permainan peranan terdesentralisasi sumber terbuka pertama di dunia.

Dengan pembiayaan yang baru dijamin, Nine Chronicles merancang untuk mengembangkan pasukan dan suite produknya. Ciri teras seperti pelanggan mudah alih, sokongan DAO persatuan, permainan koperasi dan ekonomi token dwi akan ditambah pada tahun 2022 dan akan menyasarkan untuk menyasarkan pengguna baharu. Tambahan pula, sebagai sebahagian daripada pelaburan strategik, Nine Chronicles akan bekerjasama rapat dengan ekosistem Binance, membina jambatan aset kepada Binance Smart Chain (BSC) dan menyediakan kulit NFT dalam permainan eksklusif kepada pasaran Binance NFT. Kerjasama tambahan akan diterokai antara Nine Chronicles dan ekosistem BSC manakala pemain akan menyertai komuniti berjuta-juta pengguna aktif Binance di seluruh dunia.

Nine Chronicles ialah permainan main peranan dalam talian tanpa pelayan, di mana semua operasi permainannya dijalankan pada rangkaian blockchain yang dikuasakan oleh pemainnya. Sumber terbuka dan boleh diubah suai sepenuhnya, Nine Chronicles meletakkan kuasa pembangunan permainan kembali ke tangan komunitinya.

Chase Guo, Pengarah Pelaburan Binance Labs , berkata: “Berkongsi visi yang sama untuk meningkatkan penggunaan kripto secara global, Binance Labs dan Nine Chronicles telah membentuk perkongsian jangka panjang melalui pelaburan. Kami percaya bahawa kepakaran permainan pasukan yang mendalam dan grafik permainan yang canggih akan membawa mereka kejayaan besar dalam ruang permainan blockchain.”

Rangkaian Nine Chronicles telah dilancarkan pada Oktober 2020, dan 2 juta item NFT telah ditempa setakat ini pada rangkaian tanpa gasnya, manakala lebih daripada 10 juta Token $NCG telah diedarkan kepada pemain melalui ekonomi bermain untuk mendapatkannya.

“Sejak 2018, pasukan kami telah berdedikasi untuk memberikan pemilikan permainan dalam talian kembali kepada komuniti,” kata Kijun Seo dan JC Kim, Ketua Pegawai Eksekutif Bersama Planetarium. “Kami merancang untuk mengambil aliran perdana Nine Chronicles tahun ini dengan menambahkan ciri kompetitif dan kolaboratif baharu untuk pemain dan persatuan, melancarkan permainan pada mudah alih, meningkatkan infrastruktur rangkaian terdesentralisasi kami dan membolehkan komuniti pencipta kami yang bersemangat. Kami percaya bahawa kami boleh membawa permainan sumber terbuka terdesentralisasi kepada orang ramai melalui perkongsian baharu dengan Binance Labs.”

###

Mengenai Binance Labs

Binance Labs mengenal pasti, melabur dan memperkasakan usahawan blockchain yang berdaya maju, syarikat permulaan dan komuniti, menyediakan pembiayaan kepada projek industri yang membantu mengembangkan ekosistem blockchain yang lebih besar. Binance Labs komited untuk menyokong pasukan yang melaksanakan pantas yang memberi kesan positif kepada ruang crypto. Untuk maklumat lanjut, lawati https://labs.binance.com/ .

Mengenai Sembilan Tawarikh

Nine Chronicles ialah sumber terbuka pertama di dunia, permainan peranan terdesentralisasi yang dikuasakan oleh enjin Libplanet. Pasukan yang membangunkan Nine Chronicles, Planetarium, ialah syarikat blockchain yang merintis ekosistem untuk permainan dalam talian yang dikuasakan oleh komuniti. Teknologi Planetarium melengkapkan pembangun dengan alatan berkuasa untuk mencipta permainan terdesentralisasi sepenuhnya yang boleh hidup secara berterusan pada rangkaian yang dikuasakan oleh pemain.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!