Binance Labs Menamatkan Musim 3 Program Inkubasi dengan Hari Pembina Maya

Binance Labs Menamatkan Musim 3 Program Inkubasi dengan Hari Pembina Maya

Binance Labs , cabang modal teroka dan inkubator inovasi Binance , penyedia infrastruktur blockchain dan mata wang kripto terkemuka di dunia, hari ini telah mengumumkan 'Hari BUIDLer' untuk menamatkan satu lagi musim yang berjaya dalam program inkubasinya. Kini dalam musim ketiganya , Program Inkubasi Binance Labs menumpukan pada menemui dan menyokong pengasas dan projek rantaian blok yang paling menjanjikan di seluruh dunia.

Bill Chin, Ketua Dana Binance Labs , berkata: “Program Inkubasi Binance Labs memupuk usahawan baru yang boleh membawa penggunaan kripto dan inovasi secara besar-besaran dalam ekosistem blockchain. Projek yang mengambil bahagian mendapat akses kepada sumber khusus, pendedahan industri, rangkaian berharga dan bimbingan. Melalui Program Inkubasi, kami berharap dapat membantu pemain utama industri masa depan membangun dan mencari pasaran produk mereka sesuai dalam landskap blockchain global. Memandangkan Musim 3 menghampiri penghujung, kami sedang giat merekrut untuk Program Inkubasi Musim 4."

Dilancarkan pada 2018, Program Inkubasi Binance Labs telah menginkubasi 25 projek. Dua musim pertama Program Inkubasi telah menghasilkan projek blockchain yang terkemuka dan berkedudukan baik, termasuk Poligon, Protokol Perpetual, Analitis Dune dan banyak lagi.

Musim 3 Program Inkubasi bermula pada November 2021, dan akan berakhir pada 25 Januari 2022 dengan Hari BUIDLer. Selepas 8 minggu inkubasi, Hari BUIDLer akan membenarkan sembilan projek inkubasi untuk secara rasmi menunjukkan kemajuan dan daya tarikan mereka kepada khalayak pelabur, mentor dan tokoh industri yang lain. Tidak seperti musim lalu, acara padang jemputan sahaja ini akan diadakan secara maya untuk Musim 3.

Ken Li, Pengarah Pelaburan di Binance Labs , berkata: “Musim ketiga Program Inkubasi menyaksikan projek berbakat datang dari pelbagai sektor, seperti permainan, NFT, DeFi, platform dagangan dan banyak lagi. Hari BUIDLer akan menjadi peluang terbaik untuk projek-projek itu mempamerkan pertumbuhan mereka kepada pelabur global yang terkemuka. Kami percaya bahawa kesemua sembilan projek mempunyai potensi untuk mendorong industri blockchain ke hadapan dengan cara yang bermakna.”

Sembilan projek yang dipilih dan mengambil bahagian dalam Program Inkubasi Musim 3 ialah Mint Club, Raydius, GAT Network, Wombat Exchange, Tranching Protocol, SkyArk Studio, Bird, Copycat Finance dan Block Ape Scissors.

Untuk memperkayakan pengalaman Program Inkubasi, Binance Labs menjemput mentor daripada pelbagai latar belakang dan kepakaran. Sesi sembang api unggun biasa mingguan disertai oleh Ketua Pegawai Eksekutif Binance CZ, CMO He Yi, Pengasas Bersama Polygon Sandeep Nailwal, Ketua Pegawai Eksekutif Zokyo Hartej Sawhney, Pengasas Bersama CertiK Prof. Ronghui Gu, Ketua Pegawai Eksekutif BBS Eyal Hertzog dan Pengerusi Animoca Brands Yat Siu.

Sepanjang Program Inkubasi, projek inkubasi juga mempunyai sesi individu dengan Lisa Wu (Sky Consulting), Rudy Koch (Mythical Games), Leo (Capstone), Kinsey Cronin (TRM Labs), Aniket Jindal (Biconomy), Veronica Wang (SafePal) , dan Cryan Pellegrino (LayerZero). Seluruh pasukan Binance juga terlibat secara aktif dalam pembangunan projek inkubasi, dengan 12 mentor dalaman daripada Binance Labs, Binance Smart Chain, Binance Research, Binance NFT dan CorpDev.

Permohonan untuk Musim 4 Program Inkubasi Binance Labs dibuka dan tersedia di sini .

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!