Binance Lite vs Professional: Mod mana yang sesuai untuk anda?

Binance Lite vs Professional: Mod mana yang sesuai untuk anda?

Dengan lebih banyak orang memasuki ruang crypto daripada sebelumnya, kami menjadikan pengguna lebih mudah untuk membeli Bitcoin dan cryptocurrency popular menggunakan aplikasi Binance , tersedia di iOS dan Android. Mod ringan, yang sebelumnya hanya terdapat di wilayah tertentu, kini tersedia di lebih banyak negara di seluruh dunia. Sama ada anda baru menggunakan crypto atau pengguna Binance yang berpengalaman, kami menawarkan sesuatu untuk semua orang — cari mod mana yang sesuai untuk anda.

Apa itu Binance Lite? Bagaimana saya mengaksesnya?

Binance Lite adalah ciri baru dalam aplikasi Binance yang menjadikan pembelian crypto menjadi lebih mudah. Mod Lite menawarkan antara muka yang diperkemas yang memfokuskan pada kesederhanaan, kepantasan, dan kemudahan penggunaan. Kami meletakkan ciri yang paling kerap kami gunakan tepat di hujung jari anda dan mengurangkan jumlah maklumat di skrin, menjadikan mod Lite pilihan yang tepat untuk pemula kripto, pengguna Binance kali pertama, dan pengguna yang hanya memerlukan asas.

Ke depan, mod Ringan akan menjadi pengalaman aplikasi "lalai" bagi kebanyakan pengguna yang memuat turun aplikasi Binance untuk pertama kalinya. Pengguna aplikasi Binance baru dan sedia ada boleh beralih antara mod Lite dan Professional pada bila-bila masa. Ikuti arahan di bawah untuk menghidupkan mod Ringan - atau tetap menggunakan antara muka klasik yang anda kenal dan sukai.

Binance Lite vs Professional: Mod mana yang sesuai untuk anda?

Apa perbezaan antara Lite dan Professional? Versi mana yang harus saya gunakan?

Bagi majoriti pengguna crypto, mod Lite menawarkan kebolehgunaan yang lebih baik berbanding mod Profesional klasik sambil mengekalkan ciri teras yang paling sering mereka gunakan. Pengguna dapat dengan mudah memeriksa harga dan membuat pembelian tanpa gangguan buku dan carta pesanan yang kompleks.

Perkara pertama yang anda perhatikan mengenai mod Ringan adalah seberapa mudah dan mesra pengguna antara muka. Skrin utama mempunyai papan pemuka asas di mana anda dapat memeriksa harga cryptocurrency yang popular dan mengetuk yang anda mahu beli atau jual. Anda juga akan melihat bahawa antara muka perdagangan dipermudahkan, tanpa maklumat buku pesanan dan ciri carta lanjutan yang bergantung pada pedagang teknikal.

Binance Lite vs Professional: Mod mana yang sesuai untuk anda?

Bar navigasi di bahagian bawah skrin membolehkan anda memeriksa baki dompet dan nilai portfolio dengan cepat. Anda boleh mengetuk ikon tengah pada bar navigasi untuk mengakses ciri berikut: membeli atau menjual crypto, deposit fiat atau crypto, atau menukar crypto anda dari satu aset ke aset lain.

Untuk peniaga aktif dan pengguna Binance yang lebih maju, mod Profesional menawarkan pengalaman aplikasi Binance klasik dengan akses lancar ke portfolio produk dan perkhidmatan crypto Binance yang lebih luas. Pedagang aktif akan tertarik ke arah antara muka perdagangan yang kuat, sementara pengguna yang lebih maju dapat memanfaatkan semua yang ditawarkan oleh Binance. Sebagai tambahan kepada antara muka perdagangan yang lebih canggih, pengguna perantaraan dan maju dapat mengembangkan aset crypto yang ada dengan Binance Earn , berdagang secara langsung dengan pengguna lain menggunakan Binance P2P , dan mengakses perdagangan derivatif dengan Binance Futures. Ini adalah sebahagian kecil dari ciri kaya yang disediakan oleh mod Profesional. Mereka yang ingin memaksimumkan pengalaman Binance mereka mungkin lebih suka mod Profesional berbanding mod Ringan. Untuk meringkaskan:

Mod ringan lebih baik untuk:

  • Pemula kripto

  • Pengguna mencari kaedah mudah untuk membeli dan menjual crypto

  • Peniaga dan penjaja yang jarang

  • Pengguna Binance kali pertama

Mod profesional lebih baik untuk:

  • Peniaga aktif

  • Pengguna crypto yang berpengalaman

  • Pengguna yang ingin mengembangkan aset crypto yang ada menggunakan ekosistem Binances penuh

  • Pengguna Binance yang ada

Sudah tentu, kaedah terbaik untuk mengetahui mod mana yang sesuai untuk anda adalah mencubanya sendiri. Anda boleh bertukar antara Lite dan Pro pada bila-bila masa untuk mendapatkan penampilan moden yang bersih atau menggunakan antara muka klasik yang anda kenal dan sukai.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!