Binance Memilih TripleA sebagai Gerbang Pembayaran Mata Wang Kripto Global

Binance Memilih TripleA sebagai Gerbang Pembayaran Mata Wang Kripto Global

Binance , penyedia infrastruktur ekosistem dan mata wang kripto terkemuka di dunia, mengumumkan hari ini bahawa ia telah memilih TripleA sebagai Gerbang Pembayaran Mata Wang Kripto Global untuk Binance Pay.

"Kami tidak boleh lebih teruja untuk mengumumkan TripleA sebagai rakan kongsi pembayaran strategik," kata Pakning Luk, Ketua Wilayah Pembangunan Perniagaan, Binance Pay. “Ini mengukuhkan misi Binance Pay dalam menyediakan perniagaan dan pengguna pengalaman pembayaran mata wang kripto tanpa sentuhan, tanpa sempadan dan selamat.”

Binance Pay ialah ciri pembayaran mata wang kripto tanpa sentuhan, tanpa sempadan dan selamat dari pengguna ke pengguna pada Apl Binance. Dengan pangkalan pengguna yang kukuh melebihi 300 juta, Binance Pay bertindak sebagai jambatan antara Binance dan dunia runcit.

Perkongsian antara Binance Pay dan TripleA akan membuka pintu kepada peluang menarik dalam ruang kripto dan blockchain untuk banyak pedagang, termasuk Novelship, salah satu pasaran dalam talian yang paling pesat berkembang di Asia untuk kasut edisi terhad, pakaian jalanan dan barang koleksi.

“Di Novelship, adalah dalam DNA kami untuk sentiasa mendengar pelanggan kami dan memberikan mereka pengalaman membeli-belah yang tinggi setiap kali mereka membeli-belah dengan kami. Dalam tinjauan baru-baru ini, sebilangan besar pelanggan kami menunjukkan minat yang mendalam untuk membayar menggunakan aset alternatif seperti mata wang kripto,” kata Richard Xia, Ketua Pegawai Eksekutif Novelship. “Terima kasih kepada TripleA dan Binance Pay, kami dapat kekal tangkas, menerima pakai teknologi pembayaran baharu dan memenuhi keperluan pelanggan kami dengan pantas.”

Novelship bukanlah satu-satunya peruncit yang mendahului keluk kripto. Banyak jenama mengiktiraf minat yang semakin meningkat di kalangan pengguna dalam mata wang kripto dan telah mula menerima kripto sebagai kaedah pembayaran tahun ini.

"TripleA melihat permintaan kukuh daripada perniagaan untuk menawarkan pembayaran crypto, yang sudah tentu didorong oleh pengguna mereka." Eric Barbier, Ketua Pegawai Eksekutif dan pengasas TripleA, berkata. "Kami berbesar hati untuk bekerjasama dengan Binance Pay dan Novelship untuk memenuhi keperluan pasaran yang semakin meningkat ini."

Pengumuman ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan Binance Pay untuk menjadikan pembayaran mata wang kripto dapat diakses dan memudahkan pengguna.

Mengenai Binance Pay:

Binance Pay ialah ciri pembayaran mata wang kripto tanpa sentuhan, tanpa sempadan dan selamat dari pengguna ke pengguna pada Apl Binance. Binance Pay membolehkan pengguna dan pedagang menghantar dan menerima pembayaran crypto di seluruh dunia tanpa menanggung yuran pengendalian khas untuk menggunakan crypto.

Mengenai TripleA:

TripleA membantu perniagaan meningkatkan hasil mereka dengan mendayakan pembayaran dan pembayaran crypto, memberikan mereka akses kepada kuasa perbelanjaan pengguna mata wang kripto 300m+ yang berkembang pesat. Dengan label putih, persediaan mudah, pengesahan segera, kadar pertukaran terkunci, penukaran fiat masa nyata dan penyelesaian pembayaran crypto tanpa caj balik, TripleA memenuhi keperluan banyak perniagaan. Ini termasuk pedagang e-dagang, peruncit, penyedia permainan, PSP, fintech, pasaran dan syarikat teknologi. Syarikat itu dilesenkan oleh MAS, Penguasa Kewangan Singapura (Bank Pusat Singapura), membenarkan rakan kongsi beroperasi dalam persekitaran yang mematuhi dan terkawal sepenuhnya.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!