Binance #MyFirstNFT Contest: Menangi NFT Edisi Terhad yang Menampilkan Karya Seni Anda!

Binance #MyFirstNFT Contest: Menangi NFT Edisi Terhad yang Menampilkan Karya Seni Anda!

Selamat Datang di #MyFirstNFT: Panggilan untuk penyertaan SEKARANG DIBUKA

Peraduan ini diadakan untuk semua artis, pencipta, dan kreatif crypto. Mulai sekarang hingga 28 Mac, bagikan karya seni terbaik anda dengan tema "The Tipping Point" menggunakan hashtag #MyFirstNFT.

Penyertaan yang menang akan menerima NFT edisi terhad yang menampilkan karya seni mereka, serta hadiah wang tunai bonus. Akan ada 8 finalis suku akhir dan pemenang akhir akan ditentukan 50% berdasarkan jumlah suka dan retweet yang diterima oleh entri di pos Binance Twitter, dan 50% berdasarkan skor yang diberikan oleh panel hakim terpilih dari Pasukan Binance dan Binance Angels.

Tema Penyerahan: Titik Petua

Dengan #MyFirstNFT, kami mencabar pencipta untuk mengusahakan tema "The Tipping Point". Di era perubahan pesat ini, crypto telah mengubah cara kita menukar, memperoleh, membelanjakan, berkongsi, dan memberi. Akhir-akhir ini, nampaknya dunia crypto telah mencapai titik tolak baru.

Nyatakan tema anda melalui karya seni anda. Jangan ragu untuk melepaskan kreativiti anda - tidak ada tafsiran yang betul atau salah.

Hadiah

Tempat Pertama (1 pemenang) - Kami akan mencetak 10 NFT edisi terhad dengan pemenang dikreditkan dalam keterangan. Pemenang akan menerima 1 dari 10 NFT bersama dengan $ 500 dalam BNB. Selebihnya 9 NFT akan diedarkan kepada pengguna yang membuat retweet promosi.

Tempat ke-2 (3 pemenang) - Kami akan mengumpulkan 50 NFT setiap karya seni separuh akhir, dengan pencipta dikreditkan dalam keterangan. Setiap separuh akhir akan mendapat 1 NFT karya seni mereka sendiri bersama dengan $ 200 dalam BNB. 130 baki NFT akan diedarkan kepada pengguna yang mengulangi promosi. 17 NFT akan diedarkan kepada pengguna yang berkongsi aktiviti di Facebook.

Tempat ke-3 (4 pemenang) - Pemenang akhir suku masing-masing menerima $ 100 dalam BNB.

* Binance berhak memegang atau menggunakan sebahagian kecil NFT yang dicetak

CATATAN: Anda mesti menggunakan dompet yang sesuai dengan BEP-721 untuk menerima NFT.

Kami mengesyorkan menggunakan Trust Wallet untuk menerima NFT anda. Anda boleh memuat turun Trust Wallet di sini . Ketahui cara membuat dompet dengan Amanah .

Tarikh Penting *

15-28 Mac - Panggilan Untuk Penyertaan: Panggilan untuk penyertaan berakhir pada 28 Mac 2021 jam 3:00 PM (UTC). Akan ada tempoh rahmat 3 hari untuk penghantaran lewat yang dibuat mengikut budi bicara pasukan Binance.

30 Mac - Finalis suku akhir Diumumkan: Pasukan Binance akan mengumumkan 8 finalis suku akhir pada 30 Mac

31 Mac hingga 2 April - Pengundian Bermula: Pengundian awam akan berlangsung di akaun Twitter Binance dari 31 Mac hingga 2 April. Setiap 8 finalis suku akan digandingkan menjadi "pertandingan", dengan pengundian akan dimulakan hingga pemenang akhir muncul.

3 April - Pemenang Akhir Diumumkan: NFT akan dicetak dan dikeluarkan pada minggu-minggu berikutnya. Binance akan mengeluarkan satu NFT yang menampilkan karya seni yang sesuai untuk setiap pemenang yang layak, dan sebagai tambahan, menerbitkan dan mengeluarkan lebih banyak NFT untuk digunakan untuk tujuan pemberian hadiah atau undian.

* Tarikh di atas boleh berubah tanpa notis terlebih dahulu.

Peraturan dan Kriteria Pemilihan

Tahap 1 - Untuk Kelayakan Untuk Pertimbangan:

 1. Semua entri mestilah asli dan boleh disahkan (tidak ada penipuan) dan tidak mengandungi bahan berhak cipta

 2. Binance berhak membatalkan penyertaan apabila kesahihan dan keasliannya tidak dapat disahkan

 3. Dengan menghantar entri, anda memberi izin kepada Binance untuk berkongsi karya anda di semua platform media sosial dan saluran yang menghadap ke umum. Di samping itu, anda memberi izin kepada Binance untuk menunjukkan, menyalin, atau menggunakan karya anda (termasuk hak untuk membuat dan mengeluarkan beberapa NFT karya anda).

 4. Mereka yang menghantar penyertaan yang tidak menang akan mengekalkan hak atas karya seni mereka.

 5. Penyertaan mesti dihantar di Twitter dengan hashtag #MyFirstNFT yang disertakan. Pengguna mesti mengikuti pegangan Twitter @Binance juga.

 6. Binance berhak untuk mengecualikan sebarang penyertaan untuk pertimbangan atas sebab apa pun.

 7. Manipulasi pengundian dilarang sama sekali semasa tempoh pengundian awam. Binance berhak untuk memutuskan keputusan pengundian secara sepihak sekiranya terdapat kecurigaan manipulasi pengundian atau penipuan lain yang berlaku.

 8. Binance berhak untuk mendiskualifikasi sesiapa sahaja yang dianggap melanggar mana-mana peraturan di atas atau bertindak dengan niat jahat.

 9. Binance berhak untuk membatalkan atau mengubah peraturan peraduan atau peraduan mengikut budi bicara kami.

 10. Syarat peserta akan disahkan sebelum pemenang ditarik. Sekiranya peserta tidak memenuhi syarat, mereka akan dikeluarkan dari senarai pemenang yang mungkin.

 11. Semua syarat di atas berlaku untuk semua peringkat yang dinyatakan di bawah.

Tahap 2 - Finalis Separuh Akhir Diumumkan: 8 finalis suku akan ditentukan mengikut budi bicara pasukan Binance, berdasarkan gabungan faktor termasuk tetapi tidak terhad kepada: kreativiti, inovasi, estetika dan kepatuhan pada tema "Titik Tip".

Tahap 3 - Suku Akhir: Setiap perempat finalis akan dipasangkan menjadi salah satu dari 4 "pertandingan", dengan pemenang setiap pertandingan ditentukan 50% berdasarkan jumlah suka dan retweet yang diterima oleh entri di Binance Twitter pos, dan 50% berdasarkan skor yang diberikan oleh panel hakim terpilih dari pasukan Binance dan Binance Angels. Peserta yang maju akan menjadi separuh akhir, sementara yang tidak maju masing-masing layak memenangi $ 100 dalam BNB.

Peringkat 4 - Separuh Akhir: Separuh akhir akan digandingkan menjadi salah satu daripada 2 "pertandingan", dengan pemenang setiap pertandingan ditentukan 50% berdasarkan jumlah suka dan retweet yang diterima oleh entri di pos Binance Twitter , dan 50% berdasarkan skor yang diberikan oleh panel hakim terpilih dari pasukan Binance dan Binance Angels. Peserta yang maju akan menjadi finalis, sementara mereka yang tidak maju masing-masing layak memenangi $ 200 dalam BNB, ditambah NFT karya seni mereka yang dicetak oleh Binance.

Peringkat 5 - Final: Pemenang akhir akan ditentukan 50% berdasarkan jumlah suka dan retweet yang diterima oleh entri di pos Binance Twitter, dan 50% berdasarkan skor yang diberikan oleh panel hakim terpilih dari pasukan Binance dan Binance Angels . Pemenang layak memenangi $ 500 dalam BNB, ditambah NFT karya seni mereka yang dicetak oleh Binance. Naib juara akan menerima $ 200 dalam BNB, ditambah NFT karya seni mereka yang dicetak oleh Binance.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!