BNB Burn ke-18

BNB Burn ke-18

Untuk suku lepas ini, BNB telah melengkapkan suku pertama BNB Auto-Burn . Sebanyak 1,684,387.11 BNB dikeluarkan daripada edaran. Ini termasuk 6296.305493 BNB yang telah dibakar daripada Program Pembakaran Perintis. Berikut adalah fakta dan angka di sebalik Auto-Burn pertama BNB:

  • Jumlah BNB terbakar: 1,684,387.11 BNB

  • ID Transaksi (TXID) untuk pembakaran BNB: Lihat Transaksi

  • BNB terbakar daripada Program Pembakaran Perintis: 6296.305493 BNB

Apa yang Anda Perlu Tahu:

Sejak BNB dan Binance dilancarkan pada 2017, Binance telah komited untuk mengalih keluar 100 juta BNB, atau separuh daripada jumlah bekalan daripada edaran, melalui proses yang dipanggil pembakaran. Tidak seperti lecuran suku tahunan kami sebelum ini, bilangan token yang dialih keluar untuk suku ini dikira secara automatik mengikut formula Auto-Burn.

Pada masa lalu, pembakaran BNB mencerminkan penggunaan token dan hasil yang dijana dalam pertukaran terpusat Binance. Hasil daripada maklum balas komuniti, BNB Auto-Burn secara berkesan menggantikan mekanisme pembakaran sebelumnya yang memihak kepada proses yang lebih objektif bebas daripada ekosistem berpusat Binance. Walau bagaimanapun, BNB masih akan terus membakar sebahagian daripada yuran gas Binance Smart Chain (BSC) dalam masa nyata.

“Pelaksanaan BNB Auto-Burn adalah langkah seterusnya yang semula jadi dalam perjalanan BNB dan akan membantu komuniti BNB berkembang melalui penyediaan autonomi, ketelusan dan kebolehramalan yang lebih besar,” kata Changpeng Zhao (CZ), pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Binance.

Bagaimana BNB Auto-Burn Dikira

Formula BNB Auto-Burn mengira bilangan token untuk dialih keluar daripada edaran mengikut harga BNB, yang menggambarkan penawaran dan permintaan, dan bilangan blok yang dihasilkan untuk suku tersebut.

BNB Burn ke-18

Walaupun formula ini adalah langkah seterusnya dalam evolusi BNB sebagai ekosistem blockchainnya sendiri, ia akan terus mengikut jadual pembakaran suku tahunan yang sama seperti yang dirancang. Data dan nombor untuk setiap pembakaran BNB boleh dijejaki secara terbuka di https://www.bnbburn.info/ , tapak web yang dibina oleh komuniti BSC.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!