Cara Membuat Iklan Untuk Membeli Atau Menjual Crypto di Binance P2P: Pergi Dari $ 0 hingga $ 10,000

Cara Membuat Iklan Untuk Membeli Atau Menjual Crypto di Binance P2P: Pergi Dari $ 0 hingga $ 10,000

Binance P2P membolehkan pengguna membeli, menjual dan berdagang kripto dengan kaedah pembayaran kegemaran mereka. Selain perdagangan biasa, P2P menyertakan fitur pengeposan iklan untuk pengguna yang ingin menetapkan harga dan kaedah pembayaran mereka sendiri ketika membeli dan / atau menjual kripto. Dalam panduan ini mengenai iklan P2P, tunjukkan semua yang perlu anda ketahui, mulai dari menyiapkan iklan anda hingga menggunakan strategi yang berbeza untuk mendapatkan pendapatan tambahan.

Pengambilan Utama:

 • Ketahui bagaimana anda boleh membuat iklan untuk membeli dan menjual crypto di pasar rakan sebaya kami.

 • Juga menyediakan strategi yang berguna untuk membantu anda menjana lebih banyak wang di Binance P2P, termasuk memanfaatkan pasaran global kami, mencari peluang arbitraj dengan Binance Spot dan menawarkan kaedah pembayaran permintaan tinggi pada iklan kripto anda.

Iklan Binance P2P: Tawaran Terbaik ada di Tangan Anda

Binance P2P adalah platform peer-to-peer terkemuka yang membolehkan anda membeli, menjual dan berdagang crypto secara langsung dengan pengguna lain. Pengguna boleh melayari dan menetapkan syarat perdagangan mereka sendiri dalam bentuk iklan. Menyiapkan iklan di Binance P2P cepat, sederhana dan fleksibel, memberi anda lebih banyak kawalan terhadap siapa anda berdagang dan bagaimana anda membeli dan menjual crypto. Perlu diingat, iklan yang tidak disiapkan dengan betul akan membawa kepada hasil yang lebih rendah atau bahkan perdagangan yang sifar. Sekiranya anda ingin mendapatkan hasil yang terbaik, penting untuk memahami pelbagai tetapan dan strategi iklan yang boleh anda gunakan di Binance P2P.

Sebelum memulakan, kami telah membuat beberapa kemas kini baru-baru ini, jadi sila periksa di bawah ini jika anda memenuhi syarat berikut untuk iklan P2P:

 • Pengguna berdaftar selama lebih dari 30 hari

 • Selesai pengesahan identiti dan pengesahan SMS

 • Menyelesaikan minimum 20 pesanan P2P

 • Kadar penyelesaian pesanan P2P 30 hari sekurang-kurangnya 80%

 • Selesai urusan P2P dengan sekurang-kurangnya 10 rakan niaga yang unik

Lihat lebih banyak maklumat mengenai syarat pengiklanan iklan P2P baru kami dalam panduan Soalan Lazim ini .

Bagaimana saya membuat iklan di Binance P2P?

Mari siarkan iklan pertama anda! Pilih halaman perdagangan P2P di laman utama Aplikasi Binance, beralih ke Mod Iklan, dan tekan butang + di sudut kanan atas. Sekarang ikuti 3 langkah mudah di bawah untuk menyiapkan iklan anda:

Cara Membuat Iklan Untuk Membeli Atau Menjual Crypto di Binance P2P: Pergi Dari $ 0 hingga $ 10,0001. Tetapkan jenis iklan dan harga anda

Mula-mula, pilih Beli atau Jual jenis iklan, kemudian pilih aset crypto dan mata wang fiat sebelum memilih Harga Terapung atau Tetap.

 • Harga tetap merangkumi harga BTC dan keuntungan yang ingin anda perolehi. Sekiranya harga BTC adalah $ 50,000 dan anda ingin memperoleh keuntungan 5% ($ 2,500), anda akan menetapkan harga tetap $ 52,500.

 • Sebaliknya, harga terapung akan berubah mengikut harga pasaran, dengan harga yang menyegarkan setiap minit. Contohnya, jika harga BTC adalah $ 50,000 dan anda ingin membayar harga pasaran, anda boleh menetapkan margin harga terapung 100% (formula harga: 50,000 x 100% = $ 50,000). Walau bagaimanapun, jika anda ingin membeli aset dengan harga yang lebih rendah, anda boleh membuat iklan dengan margin harga terapung 99,97% (formula harga: 50,000 x 99,97% = $ 49,985)

Cara Membuat Iklan Untuk Membeli Atau Menjual Crypto di Binance P2P: Pergi Dari $ 0 hingga $ 10,0002. Tetapkan jumlah perdagangan dan kaedah pembayaran

Seterusnya, masukkan jumlah dagangan, had pesanan dan tambahkan maksimum tiga kaedah pembayaran. Kemudian, tetapkan had waktu pembayaran untuk pembeli menyelesaikan pembayaran sebelum pesanan dibatalkan.

 • Jumlah keseluruhan perdagangan adalah berapa banyak yang anda sanggup jual dari portfolio anda.

 • The had pesanan merujuk kepada jumlah minimum dan maksimum yang anda perlukan untuk setiap perdagangan.

 • Binance P2P menyokong lebih daripada 300 kaedah pembayaran, jadi anda mungkin akan menemukan kaedah yang sesuai dengan keperluan anda.

Mari gunakan Carlos sebagai contoh. Katakan dia mahu menjual 5,000 USDT. Angka ini akan menjadi jumlah keseluruhan perdagangannya. Sekarang, untuk hadnya, dia dapat menetapkan had minimum $ 50 dan maksimum $ 1.000, yang bermaksud bahawa pengguna dapat membeli USDT bernilai $ 70 dari Carlos, tetapi tidak $ 20 (kerana di bawah had minimum Carlos).

Petua: jika anda tidak mahu bersaing dengan harga, anda boleh bersaing dengan jumlah yang anda tawarkan. Sebagai contoh, jika semua perdagangan USDT / USD pada masa ini berada pada $ 0,99 dan anda tidak mahu menurunkan harga iklan anda menjadi $ 0,93, anda boleh bermain dengan jumlah minimum dan maksimum untuk tawaran yang lebih kompetitif. Sebagai contoh, jika kebanyakan pengguna mencatatkan minimum $ 50 dan maksimum $ 1,000, anda boleh menetapkan jumlah minimum yang lebih rendah dari $ 20 dan jumlah maksimum yang lebih tinggi $ 1,500.

Cara Membuat Iklan Untuk Membeli Atau Menjual Crypto di Binance P2P: Pergi Dari $ 0 hingga $ 10,0003. Berikan maklumat tambahan untuk iklan anda

Langkah terakhir ini adalah pilihan tetapi dapat membantu menjadikan iklan anda lebih mesra pengguna.

 • Berikan maklumat yang relevan tentang apa yang diharapkan di bahagian istilah.

 • Anda boleh memasukkan arahan tambahan dalam mesej balasan automatik yang akan dihantar kepada rakan sejawat setelah mereka menyelesaikan perdagangan.-

 • Tapis dengan siapa anda ingin berdagang dengan menetapkan syarat rakan niaga. Jangan membuat syarat rakan niaga anda terlalu ketat jika tidak; iklan anda tidak akan mencukupi orang.

Masih ada soalan? Lihat panduan langkah demi langkah kami untuk menyiarkan iklan Binance P2P .

4 Strategi Memperoleh Pendapatan Melalui Iklan P2P Anda

1. Pelajari seni arbitraj

Arbitrage adalah tindakan mudah untuk membeli crypto pada harga yang lebih rendah dan kemudian menjual pada harga yang lebih tinggi di tempat lain. Banyak peniaga menggunakan kaedah ini kerana senang dipelajari dan sangat berkesan. Terdapat dua kawasan di Binance P2P di mana anda boleh mendapatkan peluang arbitraj:

 • Binance Spot: Cari perbezaan harga antara pasaran Binance Spot dan pasaran P2P, kemudian jual di mana sahaja pasaran mempunyai harga yang lebih tinggi. Baca panduan Soalan Lazim ini jika anda tidak pernah berniaga di pasaran Binance Spot.-

 • Pasaran Global: Crypto boleh dijual dengan harga yang jauh lebih tinggi di kawasan yang berbeza, yang bermaksud anda dapat mencari spread harga yang menguntungkan di crypto di lokasi yang berbeza.

2. Perbezaan harga perdagangan dalam mata wang fiat.

Selain berdagang kripto, pengguna juga dapat memperoleh keuntungan melalui spread harga di pasaran fiat P2P kami, yang menyokong lebih dari 70 mata wang fiat yang berbeza. Jenis strategi ini melibatkan mencari perbezaan harga pada pasangan perdagangan fiat yang berbeza dan kemudian memanfaatkannya dengan membeli rendah dan menjual tinggi.

3. Manfaatkan kaedah pembayaran Permintaan Tinggi.

Dengan lebih daripada 300 kaedah pembayaran yang berbeza, Binance P2P menawarkan banyak cara untuk anda menukar kripto dengan mata wang tempatan pilihan anda, atau sebaliknya. Anda akan mendapati bahawa banyak pengguna sering membayar premium untuk kaedah pembayaran terpilih yang mungkin kurang biasa. Gunakan ini untuk keuntungan anda dan beli dari iklan yang menjual kripto dengan harga yang kompetitif, kemudian buat iklan dan jual kripto yang sama melalui kaedah pembayaran yang kurang mudah untuk harga yang lebih tinggi.

4. HODL aset anda dan jual dengan bayaran sifar

Untuk pengguna jangka panjang kami yang tidak gemar berniaga, anda selalu boleh HODL dan kemudian menjual dengan bayaran sifar melalui P2P. Setelah aset anda meningkat dan anda sudah bersedia untuk menjual, lawati Binance P2P dan hantarkan iklan dengan kaedah pembayaran, mata wang dan harga pilihan anda.

Bermula pada Binance P2P

Kini anda dilengkapi dengan semua alat yang anda perlukan untuk menyiarkan iklan di Binance P2P dan menjana pendapatan tambahan. Yang perlu anda buat sekarang adalah mendaftar untuk akaun Binance dan lengkapkan pengesahan pertengahan / lanjutan. Sekiranya anda ingin menjadi pedagang P2P, ajukan di sini dan kami akan mengesahkan identiti dan perniagaan anda sebelum menjadikan anda pedagang yang disahkan. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai penawaran P2P kami, anda boleh membaca artikel ini untuk pengenalan pantas atau merujuk artikel P2P kami yang lain di bawah:

 • (Blog) Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Binance P2P Bitcoin Crypto Exchange

 • (Blog) Binance P2P: Berdagang Bitcoin dengan Selamat Dengan Petua Daripada Yang Profesional

 • (Blog) Binance P2P: 11 Petua Melindungi Diri Anda Daripada Penipu

 • (Blog) 5 Petua Cara Memilih Tawaran Terbaik Ketika Anda Membeli Bitcoin di Binance P2P

 • (FAQ) Cara membeli dan menjual crypto di Binance P2P

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!