Cara Mendapat Faedah pada Polkadot (DOT) dengan Lelongan Slot Parachain di Binance Earn

Cara Mendapat Faedah pada Polkadot (DOT) dengan Lelongan Slot Parachain di Binance Earn

Buat pertama kalinya, pengguna Binance yang ingin menyokong projek Polkadot kegemaran mereka kini boleh mengambil bahagian dalam Lelongan Slot DOT di platform Binance Earn. Sebelum anda menyertai lelongan pertama anda, anda boleh membaca ini untuk mengetahui cara anda boleh menyertai Lelongan Parachain dan Lelongan Slot DOT.

Ambilan Utama:

 • Ketahui asas dan faedah lelongan slot DOT, kini tersedia di Binance Earn, dan cara ia berbeza daripada Lelongan Parachain Polkadot.

 • Bermula pada 4 November, Binance menawarkan hadiah Bonus Pemanasan $30J untuk pengguna yang mempertaruhkan dana DOT mereka dalam satu klik.

 • Ketahui cara anda boleh menggunakan pegangan DOT anda untuk menyokong projek inovatif dan menjana ganjaran pendapatan pasif secara serentak.

Lelongan Slot DOT baharu Binance memberi peluang kepada HODLers untuk mempertaruhkan DOT dan memperoleh token daripada projek paling menarik dan inovatif di sekelilingnya. Anda boleh mengambil bahagian dalam Lelongan Slot Parachain Polkadot terus dari akaun Binance anda, menjimatkan kerumitan untuk melakukannya sendiri.

Langkah-langkah untuk menyertai adalah mudah. Mula-mula, pertaruhkan DOT anda melalui Lelongan Slot DOT Binance dan undi untuk projek kegemaran anda. Jika projek itu memenangi lelongan dengan mempunyai jumlah yang paling banyak dipertaruhkan semasa syot kilat rawak, anda akan menerima bahagian token projek baharu.

Apakah Lelongan Slot Parachain Polkadot?

Rangkaian Polkadot mempunyai dua jenis rantaian blok:

 • Parachain: Blockchain individu yang menggunakan rantaian geganti untuk keselamatan mereka dan untuk bekerjasama dengan parachain lain.

 • Rantai Geganti: Rantai pusat yang digunakan dalam rangkaian Polkadot.

Rantaian geganti kini menyokong maksimum 100 rantai payung, bermakna ruang sempit dan projek mesti bersaing. Untuk mengagihkan parachain secara adil, Polkadot mencipta Lelongan Slot Parachain menggunakan format lelongan lilin. Fakta menarik: Lelongan lilin ialah sejenis lelongan yang telah digunakan sejak abad ke-16. Dari segi sejarah, penjual kapal akan menyalakan lilin untuk menandakan fasa terbuka lelongan. Pembidaan akan diteruskan sehingga api padam, menandakan tamatnya lelongan, dan bidaan tetap terakhir akan dinamakan sebagai pemenang.

Pada masa kini, bukannya lilin yang dinyalakan, lelongan lilin akan menggunakan nombor rawak untuk menentukan tempoh lelongan. Lelongan Slot Parachain, bagaimanapun, berbeza sedikit. Daripada tempoh rawak yang tidak diketahui oleh peserta, fasa terbuka lelongan mempunyai tempoh yang ditetapkan di mana pengguna boleh mempertaruhkan DOT mereka di belakang projek kegemaran mereka.

Setelah fasa terbuka selesai, syot kilat rawak diambil secara retroaktif dan DOT yang dipertaruhkan dikira pada masa ini. Dalam erti kata lain, masa cutoff untuk bida ditentukan secara rawak selepas fasa terbuka lelongan selesai. Mana-mana projek yang mempunyai bidaan paling banyak pada masa syot kilat adalah pemenang. Contohnya, jika lelongan berlangsung selama 14 hari dan gambar rawak diambil pada tanda 48 jam, semua bidaan yang dibuat selepas 48 jam pertama tidak akan dikira dalam menentukan pemenang.

Setelah pemenang ditentukan, semua DOT yang dipertaruhkan di belakang projek dikunci untuk tempoh 96 minggu. Dalam tempoh lokap ini, projek yang menang akan mengedarkan token mereka sebagai ganjaran kepada penyokong mereka setiap suku tahun. Selain itu, Binance akan mengeluarkan token BDOT untuk staker yang layak pada nisbah 1:1. Token BDOT ini boleh digunakan manakala token DOT dikunci. Sebarang token yang dipertaruhkan di sebalik kehilangan projek dikembalikan kepada pemegang asalnya.

Cara Mendapat Faedah pada Polkadot (DOT) dengan Lelongan Slot Parachain di Binance Earn

Bagaimana Lelongan Binance Earn's Dot Slot Berbeza Daripada Lelongan Lain

Lelongan Slot DOT kami menawarkan anda cara yang selamat dan mudah untuk mengambil bahagian dalam Lelongan Slot Parachain Polkadot. Proses ini dibahagikan kepada dua tempoh langganan:

Tempoh Memanaskan Badan Binance

Tempoh Memanaskan Badan Binance berlangsung dalam tempoh tujuh hari dari 4 November 2021 hingga 11 November 2021. Jika pengguna mempertaruhkan DOT mereka semasa tempoh memanaskan badan, DOT mereka akan dikunci dan tidak boleh diakses sehingga tempoh lelongan berikutnya tamat. Pada masa ini, anda boleh mencuba dan mengalami dengan tepat cara Lelongan Slot DOT berfungsi dan mula mengundi pada projek. Sebagai ganjaran untuk penyertaan awal anda, anda juga akan berkongsi "Bonus Memanaskan Badan" $30J. Semua ganjaran token $30J akan diedarkan kepada pengguna selepas tempoh pemanasan badan tamat.

Tempoh Lelong

Tempoh Lelongan ialah tempat anda mengundi dengan mempertaruhkan DOT anda pada projek kegemaran anda. Jika projek itu akhirnya memenangi slot melalui lelongan lilin, DOT anda akan dikunci selama maksimum dua tahun. Walau bagaimanapun, Binance akan mengeluarkan BDOT untuk digunakan oleh staker semasa DOT mereka dikunci pada nisbah 1:1. Jika projek anda tidak menang, DOT yang dipertaruhkan anda akan dikembalikan setelah Tempoh Lelongan tamat.

Bagaimanakah Saya Boleh Mendapat Manfaat Daripada Lelongan Slot Binance's Dot?

Bersama-sama dengan produk Binance Earn yang lain, Lelongan Slot DOT mendapat manfaat daripada ekosistem dan keselamatan teguh Binance. Binance melakukan kerja keras, memberikan anda cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif DOT anda. Faedah utama untuk semua staker termasuk:

 1. Bonus Memanaskan Badan $30J. Peserta awal yang mengundi DOT untuk projek pilihan mereka boleh berkongsi token bernilai $30 juta daripada projek parachain Polkadot. Hanya dalam 1 minggu, semua token bernilai $30J akan diedarkan 100% kepada pengguna. Sangat disyorkan untuk menyertai dan ini ditawarkan khas kepada pengguna Binance.

 2. dana SAFU . Binance mengambil tanggungjawabnya dengan serius dalam memastikan dana pengguna selamat dan terjamin.

 3. Mekanisme pengundian yang mudah . Apa yang diperlukan hanyalah satu klik untuk mempertaruhkan dan mengundi. Apa yang anda perlu uruskan ialah ganjaran pengundian anda, bukan dompet tambahan, yuran pemindahan atau DApps.

 4. Mesra untuk pengguna baru . Walaupun anda bukan pakar kripto, pelaburan yang diperlukan dan ganjaran yang ditawarkan adalah jelas untuk difahami.

 5. Ganjaran yang lebih tinggi. Binance menawarkan ganjaran undian tambahan semasa tempoh pemanasan Lelongan Slot DOT.

 6. Tiada minimum. Tiada jumlah taruhan minimum. Anda boleh bermula dengan serendah 0.0001 DOT.

 7. Penyelesaian kecairan . DOT anda mungkin dikunci, tetapi Binance mengeluarkan token BDOT yang dipatok pada nisbah 1:1 untuk anda gunakan semasa DOT anda memperoleh pendapatan.

Bagaimana Saya Menyertai Lelongan Slot Dot?

Binance memudahkan pemula dan peminat untuk menyertai Lelongan Slot DOT

Undi

 1. Semasa tempoh Pemanasan Badan, klik [Undi] untuk projek pilihan anda, anda akan mendapat bahagian ganjaran $30J.

 2. Pada 2021-11-11 pada 12:59 (UTC) Tempoh Lelongan bermula secara rasmi. Pengguna yang tidak mengambil bahagian dalam Tempoh Memanaskan Badan masih boleh mengundi untuk projek tersebut;

 3. Selepas 5 pusingan lelongan tamat, keputusan lelongan akan diumumkan. Jika projek pilihan anda memenangi slot, DOT yang dipertaruhkan anda akan dikunci selama 2 tahun. Jika projek pilihan anda kehilangan slot, DOT anda akan dikembalikan ke Spot Wallet dalam masa 2 hari.

Cara Mendapat Faedah pada Polkadot (DOT) dengan Lelongan Slot Parachain di Binance Earn

Tuntut ganjaran

 1. Pada halaman Lelongan Slot DOT , klik [Tuntutan Ganjaran].

 2. Pengguna boleh menuntut ganjaran setiap jam atau secara kumulatif.

Cara Mendapat Faedah pada Polkadot (DOT) dengan Lelongan Slot Parachain di Binance Earn

Kesimpulan

Lelongan Slot DOT membolehkan anda terlibat dengan inovasi termaju Polkadot sambil memperoleh ganjaran pada masa yang sama. Anda bukan hanya mempertaruhkan token di sini. Anda juga membantu projek bangkit dan MEMBINA ekosistem blockchain. Gunakan Binance Earn untuk menjadikan DOT anda mula berfungsi untuk anda hari ini dengan Lelongan Slot DOT .

Kongsi Ganjaran $30J: Sertai Lelongan Slot DOT

Penafian: Perdagangan dan penyenaraian token projek parachain Lelongan Slot Polkadot (DOT) pada Binance akan melalui proses semakan penyenaraian ketat yang sama yang dilakukan Binance untuk sebarang syiling/token lain. Menyokong Lelongan Slot DOT tidak menjamin penyenaraian token untuk projek parachain Polkadot yang sepadan. Binance tidak menjamin sebarang penyenaraian mengikut dasar dalaman kami. Sebarang projek yang mendakwa disenaraikan di Binance akan dibatalkan kelayakan daripada ulasan penyenaraian dalaman kami.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!