Cara Mendapatkan Pendapatan SLP Anda Dari Axie Infinity ke Peso Filipina

Cara Mendapatkan Pendapatan SLP Anda Dari Axie Infinity ke Peso Filipina

Binance P2P telah menambahkan sokongan untuk Small Love Potion (SLP) di pasar Filipina Peso (PHP). SLP adalah pengguna cryptocurrency yang diterima sebagai ganjaran ketika mereka memenangi pertempuran dalam permainan NFT Axie Infinity. Pengguna boleh membeli dan menjual SLP secara langsung, mengeposkan iklan untuk berdagang SLP dengan PHP - semuanya sambil menikmati bayaran sifar.

Pengambilan Utama:

 • Ketahui lebih lanjut mengenai Axie Infinity, permainan video baru yang membawa ribut Filipina

 • Kami juga akan memberikan panduan langkah demi langkah mengenai bagaimana anda boleh menukar SLP ke PHP di pasar rakan sebaya kami

Apakah infiniti Axie?

Axie Infinity adalah permainan video Player-vs-Player (PvP), Pay-to-Win dan Pay-to-Earn yang dibuat oleh studio Vietnam Sky Mavis. Permainan ini menampilkan makhluk yang disebut "Axies", yang dapat digunakan pemain dalam pertempuran atau "membiak" mereka untuk membuat keturunan baru. Sebagai pertukaran, pemain dapat memperoleh cryptocurrency berasaskan Ethereum – dalam bentuk SLP (Smooth Love Potion) dan AXS (Axie Infinity Shards).

Axies datang dalam bentuk token yang tidak dapat dipakai, atau NFT. Koleksi digital milik pemain ini boleh dibiakkan, dibeli dan dijual. Setiap Axie mempunyai nilai pasar yang unik bergantung pada beberapa pemboleh ubah, termasuk: kemahiran yang dimilikinya, keturunan dan penampilannya.

Bagaimana cara menjual SLP ke PHP menggunakan Binance P2P?

Sama ada anda berminat dengan peer to peer trading atau anda hanya mencari kaedah untuk mengeluarkan SLP anda dengan cara yang mudah, cepat dan selamat tanpa membayar yuran, Binance P2P adalah pilihan terpantas dan paling mudah. Untuk memulakan perdagangan SLP di Binance P2P , pertama anda perlu:

 • Log masuk ke akaun Binance anda. Sekiranya anda belum menjadi pengguna Binance, daftar secara percuma dalam beberapa minit.

 • Lengkapkan pengesahan identiti dan tambahkan sekurang-kurangnya satu kaedah pembayaran ke akaun anda (pautkan akaun bank, kad kredit / debit dll) untuk mula menggunakan Binance P2P.

Berikut adalah panduan langkah demi langkah yang membantu anda memindahkan SLP dalam permainan anda ke Binance P2P dan mengeluarkan wang ke PHP.

1. Pindahkan SLP anda ke Binance

 • Pada papan pemuka akaun Axie Infinity, segerakkan SLP anda

 • Pergi ke https://bridge.axieinfinity.com dan pindahkan SLP anda dari Ronin ke MetaMask.

 • Pindahkan SLP dari MetaMask ke Alamat SLP Binance anda. Baca artikel pendek ini mengenai cara deposit crypto di Binance .

2. Jual SLP anda ke PHP

 • Sekarang SLP anda ada di dompet Binance P2P, pindahkan ke dompet P2P anda

 • Pada Binance P2P, pilih tab jual dan pilih PHP dan SLP.

 • Lihat profil penjual (kadar penyelesaian, maklum balas daripada peniaga lain, jumlah pesanan) dan pilih profil yang sesuai dengan keperluan anda. Baca artikel ini mengenai cara memilih tawaran Binance P2P terbaik.

 • Buka perdagangan dan berbual dengan rakan niaga. Pembeli akan menghantar wang ke akaun bank anda, menggunakan kaedah pembayaran yang anda tambahkan sebelumnya.

Kesimpulannya

Anda kini dilengkapi dengan semua alat yang anda perlukan untuk mengaut pendapatan SLP anda dari Axie Infinity pada Binance P2P dan menjana pendapatan tambahan daripada bermain permainan video! Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Binance P2P, termasuk untuk memulakan, baca artikel berikut:

 • (Akademi) Cara Deposit di Binance

 • (Sokongan) Bagaimana cara memindahkan aset dari dompet Spot ke P2P Wallet?

 • (Sokongan) Bagaimana menjual cryptocurrency di Binance P2P?

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!