Cara menyertai Program Afiliasi dan menjadi Rakan Kongsi di Binance

Cara menyertai Program Afiliasi dan menjadi Rakan Kongsi di Binance
Cadangkan Binance kepada khalayak anda dan dapatkan komisen seumur hidup hingga 50% untuk setiap perdagangan yang berkelayakan.

Adakah anda percaya bahawa anda dapat menukar dunia menjadi lebih baik dengan Bitcoin, Blockchain, dan Binance? Sertailah Program Binance Affiliate, dan dapatkan ganjaran atas usaha anda apabila anda memperkenalkan dunia anda kepada Binance, pertukaran cryptocurrency terkemuka di dunia.


Apakah Program Binance Affiliate?

Cara menyertai Program Afiliasi dan menjadi Rakan Kongsi di Binance
Program Binance Affiliate membolehkan anda berkongsi pautan rujukan unik anda dengan khalayak untuk mendapatkan komisen hingga 50% untuk setiap perdagangan yang berkelayakan.

Pengguna yang mendaftar untuk akaun Binance menggunakan pautan rujukan unik anda secara automatik akan dianggap sebagai rujukan yang berjaya. Anda akan menerima komisen untuk setiap perdagangan yang dibuat oleh rujukan anda - di Binance Spot, Futures, Margin trading, dan bahkan Binance Pool (termasuk komisen seumur hidup untuk perdagangan Spot Margin ditambah Binance Pool). Mula dapatkan komisen tanpa had maksimum atau had masa - semuanya melalui pautan rujukan yang sama.

Pilih untuk menjadi Spot Affiliate, Futures Affiliate, atau kedua-duanya! Sekiranya anda ingin dipertimbangkan untuk Spot dan Futures Affiliate, pilih 'Keduanya' ketika pertanyaan diajukan selama proses permohonan anda.Bagaimana saya mula mendapat Komisen?

Cara menyertai Program Afiliasi dan menjadi Rakan Kongsi di Binance

Langkah 1: Menjadi Gabungan Binance

 • Hantarkan permohonan anda dengan mengisi borang di atas. Setelah pasukan kami menilai permohonan anda dan memastikan anda memenuhi kriteria di bawah, permohonan anda akan disetujui.


Langkah 2: Buat dan Kongsi pautan rujukan anda

 • Buat dan uruskan pautan rujukan anda terus dari Akaun Binance anda. Anda boleh mengesan prestasi untuk setiap pautan rujukan yang anda kongsi. Ini dapat disesuaikan untuk setiap saluran dan dengan pelbagai potongan yang anda ingin kongsi dengan komuniti anda.


Langkah 3: Duduk, berehat dan dapatkan komisen

 • Apabila seseorang mendaftar atau mendaftarkan akaun di Binance dengan pautan rujukan anda, anda boleh mendapat komisen hingga 50% setiap kali mereka menyelesaikan perdagangan. Jadi cepat, sertai program sekarang.Cara menyertai Program Binance Affiliate

Untuk memohon dan mula mendapat komisen, sila isi borang ini . Kami akan menghubungi anda sebentar lagi.


Bagaimana saya layak untuk menjadi Binance Affiliate?

Individu
 • Akaun media sosial dengan 5,000+ pengikut atau pelanggan di satu atau lebih platform media sosial (Youtube, Twitter, Facebook, Instagram)

Komuniti Crypto
 • Pemimpin kewangan atau pemimpin pendapat dengan komuniti 500+ ahli dalam satu atau lebih kumpulan komuniti (Telegram, Facebook, WeChat, Reddit, QQ, VK)

Perniagaan / Organisasi
 • Pangkalan pengguna 2,000+
 • Platform analisis pasaran dengan 5,000+ lawatan setiap hari.
 • Platform media industri
 • Dana Crypto
 • Platform perdagangan agregat

Apakah faedah menyertai Program Binance Affiliate?


Gabungan Spot Binance

Kategori

* Jumlah Pedagang yang Dirujuk

% komisen

Catatan

Afiliasi Spot

Kurang daripada 500

41%

Keperluan pegangan BNB diketepikan

Lebih besar daripada atau sama dengan 500

50%

Keperluan pegangan BNB diketepikan


* Jumlah pedagang yang dirujuk: jumlah pengguna yang mendaftar dengan pautan rujukan anda dan melakukan transaksi Spot, Margin, atau Futures.

Semua rakan sekutu spot kami yang diluluskan menerima kadar komisen 41% (meningkat daripada 20% lalai untuk rakan biasa) pada perdagangan Spot. Selain itu, mereka yang mengundang lebih daripada 500 peniaga mendapat komisen meningkat sebanyak 50%. Sebaik sahaja anda mendapat kenaikan kadar komisen Spot dan lulus setiap tinjauan setiap suku tahun, itu seumur hidup. Ya, komisen seumur hidup - tanpa had, tanpa had masa, hanya aliran pembayaran segera setelah setiap perdagangan selesai yang hanya bertambah semakin banyak pengguna yang anda jemput.


Penilaian Keahlian untuk Spot Affiliate

Cara menyertai Program Afiliasi dan menjadi Rakan Kongsi di Binance
Untuk setiap Afiliasi, kadar komisen rujukan akan disesuaikan terlebih dahulu selama 3 bulan (iaitu, 90 hari selepas tarikh penyesuaian), dan setelah selesai 90 hari, hanya sekutu yang memenuhi kriteria yang disebutkan di bawah akan terus menerima komisen rujukan faedah.
 • Minimum 50 pengguna mesti mendaftar dengan pautan rujukan Binance anda.
 • Sekurang-kurangnya 10 peratus pendaftaran rujukan gabungan mesti membuat minimum satu perdagangan.
 • Ahli gabungan juga harus, secara berkala, berkongsi semua kandungan yang berkaitan dengan Binance dengan pengikut dan komuniti mereka.
 • Sekiranya sekutu tidak memenuhi dua syarat pertama, rujukan ahli gabungan mesti mencapai jumlah dagangan minimum suku tahunan bersamaan atau melebihi sekurang-kurangnya 50 BTC.

Setelah berjaya memenuhi syarat minimum, afiliasi akan menerima lanjutan 90 hari lagi pada masa itu penilaian seterusnya akan dilakukan.


Gabungan Niaga Hadapan Binance

Kategori

Kadar Komisen Rujukan Asas

Kadar Komisen Rujukan Anda

Kadar Diskaun Rakan Anda * (Kickback)

* Sah selama 30 hari pertama

Gabungan Niaga Hadapan

40%

30%

10%Sebagai tambahan kepada faedah di atas, Futures Affiliate dapat memperoleh hingga 40% untuk perdagangan Futures. Anda perlu pergi ke halaman perdagangan niaga hadapan dan membuka akaun Niaga Hadapan anda untuk menjadi Gabungan Niaga Hadapan Binance. Gabungan Binance Futures akan bermula dengan bonus rujukan asas 40%. Ini bererti anda mendapat 30% yuran perdagangan dari rujukan anda (komisen rujukan yang diterima untuk setiap pengguna yang dirujuk VIP0-VIP 1 berlangsung selama 12 bulan dari hari masing-masing pengaktifan akaun Niaga Hadapan dan kemudian tamat selepas itu) dan rujukan anda akan mendapat diskaun 10% untuk yuran perdagangan (akan berlangsung selama 30 hari dari tarikh pengaktifan akaun Niaga Hadapan). Syarat pemegangan BNB juga dikecualikan untuk Binance Futures Affiliates.


Faedah Tambahan

Cara menyertai Program Afiliasi dan menjadi Rakan Kongsi di Binance


Penilaian Keahlian untuk Ahli Gabungan Niaga Hadapan

Kadar bonus rujukan Setiap Binance Futures Affiliate akan disesuaikan selama 90 hari. Setelah selesai 90 hari, Binance Futures Affiliates perlu mengekalkan purata minimum 100+ pengguna perdagangan aktif dengan jumlah dagangan terkumpul bersamaan 10,000 BTC. Setelah berjaya memenuhi syarat minimum, ahli gabungan akan mendapat lanjutan 90 hari lagi. Proses ini akan berulang setiap 90 hari.

* Harap maklum - sekutu tertakluk kepada sekumpulan terma dan syarat rujukan Binance yang sama.


Peraturan

 • Binance tidak membenarkan mana-mana ahli gabungan meminta pengguna Binance yang ada untuk membuat akaun baru dengan tujuan menjadi pengadil mereka. Sekiranya Binance menentukan bahawa sekutu telah memanipulasi proses rujukan, maka keahlian afiliasi akan diturunkan dan kadar komisen akan dikurangkan menjadi 20% untuk Spot dan 10% untuk Futures.
 • Binance tidak membenarkan mana-mana ahli gabungan menawarkan sebarang rundingan tambahan (berkongsi komisen rujukan dengan orang yang dijemput) secara peribadi. Sekiranya Binance menentukan bahawa sekutu telah menawarkan sebarang sogokan rujukan secara peribadi, maka keahlian ahli gabungan akan diturunkan dan kadar komisen akan dikurangkan menjadi 20% untuk Spot dan 10% untuk Futures.
 • Binance akan membatalkan kelayakan untuk sebarang komisen rujukan dari akaun ahli sekiranya terdapat pelanggaran rujukan yang terdapat di sini (semua kadar komisen akan dikurangkan menjadi 0%).
 • Sekiranya Binance menentukan bahawa sekutu melakukan tingkah laku yang merosakkan dan / atau memfitnah kepada Binance, maka keahlian dan kelayakan gabungan tersebut akan dihentikan, dengan kadar komisen mereka dikurangkan menjadi 0%. Binance berhak untuk mengambil semua komisen rujukan yang telah diedarkan ke akaun sekutu. Termasuk tetapi tidak terhad kepada senario berikut:
1. Afiliasi menyiarkan maklumat berkaitan Binance palsu atau komen negatif mengenai Binance di media sosial
2. Ahli gabungan mengarahkan pengguna untuk menuntut pampasan dari Binance
Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!