Cristiano Ronaldo dan Binance Bekerjasama Untuk Perkongsian NFT Lagenda

Cristiano Ronaldo dan Binance Bekerjasama Untuk Perkongsian NFT Lagenda

Kami sangat teruja untuk mengumumkan perkongsian eksklusif berbilang tahun kami dengan legenda bola sepak Portugal Cristiano Ronaldo.

Pemenang Ballon D'or lima kali itu bergabung tenaga dengan Binance untuk menyediakan pengalaman yang unik untuk peminat bola sepak di seluruh dunia, dengan satu siri koleksi NFT yang akan dilancarkan secara eksklusif pada platform NFT rasmi Binance. Pengguna Binance berdaftar di negara terpilih juga boleh membeli koleksi menggunakan Binance Pay.

Koleksi pertama, yang dijadualkan dilancarkan pada akhir tahun ini, akan menampilkan reka bentuk ikonik yang dibuat dengan kerjasama Ronaldo. "Tiada yang lebih penting bagi saya daripada peminat, jadi idea untuk membawa pengalaman dan akses yang tidak pernah berlaku sebelum ini melalui platform ini adalah sesuatu yang saya mahu menjadi sebahagian daripadanya," kata Ronaldo. "Saya tahu peminat akan menikmati koleksi itu sama seperti saya."

Melalui perkongsian ini, Binance membawa pengalaman peminat sukan ke tahap yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Selain itu, ia akan membina perkongsian sedia ada dengan Persatuan Bola Sepak Argentina, Konfederasi Bola Sepak Brazil dan kelab sukan profesional SS Lazio (IT) dan FC Porto (PT).

“Cristiano Ronaldo adalah salah seorang pemain bola sepak terbaik dunia, dan telah melampaui sukan untuk menjadi ikon dalam pelbagai industri. Dia telah mengumpulkan salah satu pangkalan peminat yang paling berdedikasi di dunia melalui ketulenan, bakat dan kerja amalnya,” kata Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Binance “CZ” (Changpeng Zhao). “Kami sangat teruja untuk memberikan peminatnya peluang pertunangan eksklusif untuk berhubung dengan Ronaldo dan memiliki sekeping sejarah sukan ikonik.”

Kepada semua peminat NFT, bola sepak dan Cristiano Ronaldo, ini hanyalah permulaan daripada apa yang akan datang.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!