Dapatkan Tiket Anda untuk Pertemuan Komuniti Binance 5YA di Eventbrite

Dapatkan Tiket Anda untuk Pertemuan Komuniti Binance 5YA di Eventbrite

Tiket untuk acara Binance 5YA di Paris kini boleh didapati di Eventbrite . Kami akan meraikan lima tahun pencapaian komuniti Binance pada 08 Julai 2022, dengan pelbagai panel, ceramah dan ucapan. Berharap untuk mendengar daripada inovator terbesar kami, Binance Angels, dan beberapa wajah yang dikenali di Pertemuan Komuniti yang unik ini.

Bagaimana saya boleh mendapatkan tiket?

Tiket ke Binance 5YA adalah percuma dan tersedia di halaman Eventbrite kami. Untuk memasuki tempat itu, anda mesti mempunyai tiket atas nama anda sendiri. Tiket tidak boleh dikongsi, dan kemasukan ke acara itu hanya dibenarkan sekali bagi setiap tiket.

Dapatkan tiket anda sekarang

Jika anda memperoleh tiket dan mendapati anda tidak dapat hadir, sila batalkan tempahan anda. Ini akan membolehkan orang lain menyertai kami di Pertemuan Komuniti.

Apa yang berlaku di Binance 5YA?

Seperti biasa, Pertemuan Komuniti kami akan menyediakan peluang peringkat teratas untuk rangkaian, cerapan dan ceramah. Kami juga ingin meluangkan masa untuk meraikan kejayaan anda pada hari tersebut di Paris! Pengguna dan penyokong kami yang paling setia akan mendapat pujian yang sepatutnya dengan Anugerah Binance 5YA kami. Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang proses dalam garis panduan anugerah kami .

Tempat pilihan kami akan diumumkan pemegang tiket. Bagi peserta, ia mudah diakses di Paris dengan banyak pilihan pengangkutan yang tersedia:

Paris Métro – Terdapat beberapa stesen metro berhampiran tempat itu. Kereta api beroperasi dengan kerap dari jam 05:30 hingga 01:40 pada hari Jumaat dan Sabtu. Tiket boleh dibeli di stesen.

Teksi – Teksi sedia ada. Jika anda ingin membuat pratempah, anda boleh berbuat demikian melalui Uber atau perkhidmatan alternatif.

Kereta – Jika anda lebih suka mengembara dengan kereta, terdapat beberapa pilihan tempat letak kereta di sekitar lokasi. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda menggunakan pengangkutan awam jika boleh.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!