Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Bawa Pulang Utama

  • Binance NFT telah menambah beberapa ciri baharu yang menarik pada bulan Mei dan Jun.

  • Daripada penyesuaian profil hingga mencipta NFT anda sendiri, berikut ialah beberapa ciri baharu yang kami fikir anda akan suka.

  • Terokai kemas kini di bawah untuk mengetahui cara menggunakan penambahan terkini pada Binance NFT.

Kami sentiasa mencari cara untuk menambah baik dan meningkatkan platform kami untuk memenuhi keperluan anda. Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut tentang ciri dan kemas kini terkini kami kepada Binance NFT.

Rumah kepada pelbagai karya seni digital dari seluruh dunia, pasaran Binance NFT membolehkan pengguna mencetak, membeli dan membida NFT pada satu platform. Dan kini, dengan kemas kini terkini, anda boleh membuat koleksi NFT anda sendiri, memperibadikan halaman profil anda dan membeli NFT dengan lebih mudah!

Cipta NFT Anda Sendiri

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Kami berbesar hati untuk mengumumkan bahawa semua pengguna Binance yang disahkan kini boleh melancarkan kreativiti mereka dan menjadi artis NFT di Binance NFT. Sebelum ini, hanya pencipta yang diluluskan boleh mencetak NFT pada platform. Kini, dengan garis panduan pencetakan baharu , sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam pergerakan Web3 dan mencetak NFT asal di Pasaran NFT Binance selagi mereka melengkapkan pengesahan identiti dan mempunyai sekurang-kurangnya lima pengikut pada halaman profil Binance NFT mereka.

Halaman Profil Diubahsuai

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Kami telah merombak halaman pengguna Binance NFT dengan antara muka pengguna yang segar untuk akses mudah kepada ciri terkini kami, termasuk kemas kini pencetakan. Jika anda pengguna berdaftar, anda kini akan mempunyai pengepala profil yang mempamerkan pautan media sosial anda, kiraan pengikut dan bilangan orang yang anda ikuti. Anda juga boleh menukar nama panggilan dan avatar anda untuk penyesuaian tambahan. Lebih-lebih lagi, anda boleh memautkan akaun Facebook, Instagram, Twitter, Telegram dan Discord anda ke halaman profil Binance NFT anda untuk perkongsian yang lancar.

Menavigasi halaman profil yang diubah suai

Apabila melawat halaman profil, anda mungkin melihat dua menu berbeza bergantung pada siapa anda: pemilik halaman atau pelawat.

Jika anda memiliki halaman profil, menu anda akan dipaparkan:

Dicipta : Lihat koleksi NFT yang telah anda buat.

Dikumpul : Lihat NFT yang anda beli daripada pencipta lain. Hanya pengguna yang telah melengkapkan pengesahan identiti boleh melihat tab ini.

Kegemaran : Lihat NFT yang telah anda gemari. Anda juga boleh menyahgemari NFT dalam bahagian ini.

Tawaran : Lihat tawaran yang telah anda buat atau terima.

Kripto : Lihat baki kripto anda serta sejarah pengeluaran dan deposit anda.

Sejarah : Lihat sejarah pembelian, jualan dan pembidaan NFT anda.

Tetapan : Lihat profil dan tetapan akaun anda.

Jika anda melawat halaman seseorang, menu akan dipaparkan:

Dicipta : Lihat koleksi NFT yang telah mereka cipta.

Dikumpul : Lihat NFT yang mereka beli daripada pencipta lain.

Kegemaran : Lihat NFT yang mereka gemari.

Penapis baharu di Marketplace

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Kami telah menambah penapis baharu untuk meningkatkan pengalaman menyemak imbas di Pasaran Binance NFT. Kini, pengguna boleh menggunakan kategori di bawah untuk meneroka dan berdagang NFT dengan kurang geseran.

Penapis ialah: Status , Rarity , Jenis Jualan , Rangkaian , Mata Wang , Jenis Koleksi , Kategori atau Jenis Fail .

Jenis koleksi: Premier dan Standard

Terdapat dua jenis koleksi NFT pada Binance NFT. Koleksi Premier dicipta dengan kerjasama Binance NFT, manakala koleksi standard tidak disahkan oleh Binance NFT. Untuk mencari NFT dalam koleksi Premier, cuma lihat tanda oren di sebelah nama koleksi NFT.

Lagi Cara untuk Semak imbas

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Kami telah menambah baik cara anda boleh mencari NFT. Kini, daripada menyemak imbas di Binance NFT Marketplace, anda boleh mencari profil pencipta tertentu untuk melihat NFT mereka – dan NFT yang mereka sukai – di bawah kategori Dicipta, Dikumpul dan Kegemaran mereka. Lawati halaman profil artis kegemaran anda untuk menyemak imbas karya terbaru mereka!

Semua NFT di pasaran akan dijual. Jika NFT atau Kotak Misteri disenaraikan, anda boleh membelinya terus menggunakan pilihan Beli Sekarang, yang membolehkan anda membeli NFT serta-merta pada harga tetap atau bida dalam lelongan NFT. Jika NFT atau Kotak Misteri tidak disenaraikan, anda boleh membuat tawaran kepada penjual sebaliknya.

Integrasi Binance Pay

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Kami telah menyepadukan Binance Pay ke dalam platform kami untuk pengalaman pembayaran yang bebas daripada kekecohan dan fleksibel. Pengguna kini boleh membeli NFT menggunakan Binance Pay, boleh diakses melalui apl Binance mereka . Beli NFT dan bayar dengan dana daripada Funding atau Spot Wallet anda. Ambil perhatian bahawa ini hanya tersedia untuk NFT harga tetap dan Kotak Misteri di pasaran sekunder Binance NFT.

Katakan anda sedang mempertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan bersepadu baharu ini tetapi tidak mempunyai BNB, BUSD atau ETH. Dalam kes itu, Binance Pay membolehkan anda menukar kripto yang anda pegang pada masa ini dengan lancar kepada pembayaran kripto yang diterima pada halaman pembayaran. Ambil perhatian bahawa nilai maksimum kripto yang boleh anda tukar ialah $20,000.

Deposit NFT Pukal

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Kami telah menambah ciri tambahan untuk mengoptimumkan proses deposit NFT. Pengguna kini boleh mendepositkan NFT secara pukal ke platform kami.

Cara mendepositkan NFT secara pukal

  1. Massa pilih alamat kontrak NFT. Ambil perhatian bahawa hanya alamat kontrak yang telah disenarai putih dan disokong pada Binance NFT akan ditunjukkan. Anda boleh melihat senarai penuh alamat kontrak yang disenarai putih dalam dompet anda di bawah tab [Semua] . Sebagai alternatif, lihat 10 alamat kontrak teratas yang paling terkini digunakan dengan mengklik pada [Digunakan] . Pengguna boleh menyemak di sebelah kiri untuk memilih alamat kontrak NFT.

  2. Pilih ID token NFT yang anda mahu hantar . Selepas mengesahkan alamat kontrak, anda akan dapat melihat NFT anda. Pilih ID Token yang betul. Sebagai alternatif, jika terdapat terlalu banyak ID Token untuk dilalui, masukkan ID Token dalam kotak carian untuk melakukan carian manual.

  3. Pilih ID Token NFT yang anda ingin depositkan ke Binance NFT Marketplace dan klik [Deposit] .

  4. Pengguna akan dapat melihat semua NFT yang didepositkan di pusat pengguna mereka, boleh diakses selepas log masuk ke akaun Binance mereka , termasuk sejarah dan status.

Pengoptimuman Pengeluaran

Gambaran Keseluruhan Ciri Binance NFT Terbaru pada bulan Mei dan Jun

Selain menarik balik NFT, anda kini boleh menarik balik Kotak Misteri yang dibuka pada Binance. Ambil perhatian bahawa anda perlu melengkapkan pengesahan identiti terlebih dahulu .

Anda boleh melihat semua NFT anda mengikut Pandangan Koleksi atau Pandangan Aset dalam Pusat Pengguna anda.

Di bawah Pandangan Koleksi, anda boleh menarik balik beberapa NFT atau membuka Kotak Misteri daripada koleksi sekali gus. Ambil perhatian bahawa anda boleh memilih maksimum 30 aset setiap pengeluaran.

Di bawah Pandangan Aset, anda boleh menarik balik NFT tertentu atau Kotak Misteri yang dibuka. Sila ambil perhatian bahawa Kotak Misteri dan aset NFT yang dibuka hanya boleh ditarik balik sekali gus melalui Paparan Aset.

Kesimpulan

Dengan penambahan terkini pada pasaran Binance NFT , kami berharap pengalaman mencetak dan perdagangan anda dipermudahkan. Bersenang-senang menyesuaikan halaman profil anda, membuat koleksi NFT anda sendiri dan menemui karya seni baharu!

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!