Juara Super Binance 2022: Kongsi 25,000 BUSD dalam Kumpulan Ganjaran!

Juara Super Binance 2022: Kongsi 25,000 BUSD dalam Kumpulan Ganjaran!

Cara Menang:

 • Berdagang sekurang-kurangnya 1,000 USDT dalam satu transaksi (beli/jual) merentasi mana-mana pasangan dagangan spot, margin atau niaga hadapan dan serahkan borang dengan ramalan ke atas harga penutupan pada pasangan dagangan spot BTC/USDT (membundarkan kepada 2 tempat perpuluhan) dalam jam tertentu dalam tempoh aktiviti, untuk layak menyertai promosi.

 • Ramalan harga yang menang ditentukan oleh harga penutupan dalam jam tertentu, dibundarkan kepada 2 tempat perpuluhan. Jika tiada ramalan harga yang sepadan dengan harga penutupan sebenar, yang mempunyai perbezaan harga terkecil dengan harga penutup akan dipilih sebagai ramalan harga kemenangan.

 • Setiap pengguna hanya boleh menyerahkan ramalan harga sekali dalam sejam. Jika pengguna menyerahkan berbilang ramalan dalam masa sejam, hanya ramalan pertama akan dipertimbangkan untuk kelayakan ganjaran. Pengguna boleh menyerahkan maksimum 48 ramalan harga dalam tempoh aktiviti 48 jam.

Sebagai contoh:

Jika pengguna ingin membuat ramalan mengenai harga penutupan untuk pasangan dagangan spot BTC/USDT pada 31-12-2021 01:00 PG (UTC), pengguna harus berdagang jumlah minimum 1,000 USDT pada sebarang tempat, margin atau pasangan dagangan niaga hadapan dalam satu transaksi (beli/jual) dan isikan borang selewat-lewatnya pada 31-12-2021 01:00 AM (UTC) untuk mengesahkan ramalan.

Pengagihan Ganjaran:

 • Juara Super Binance2022 : Pengguna yang membuat jumlah tertinggi ramalan harga yang betul pada pasangan dagangan spot BTC/USDT semasa aktiviti, akan layak memenangi baucar token sebanyak 2,022 BUSD. Jika berbilang pengguna membuat jumlah ramalan harga yang betul yang sama, kumpulan hadiah akan dikongsi sama rata oleh semua pengguna yang layak.

 • Ganjaran Besar: Pengguna yang berjaya mencapai 10 teratas dengan bilangan ramalan harga penutupan yang betul semasa tempoh aktiviti akan layak untuk berkongsi baucar token sebanyak 6,090 BUSD. Jika terdapat lebih daripada 10 pengguna yang mencapai 10 teratas mengikut bilangan ramalan yang betul, kumpulan hadiah akan dibahagikan sama rata antara semua pengguna yang layak.

 • Ganjaran Istimewa: Semua pengguna yang membuat ramalan harga penutupan yang betul pada ramalan setiap jam (tidak termasuk pemenang daripada Ganjaran Juara Super Binance2022 dan Ganjaran Besar), akan membahagikan kumpulan hadiah sebanyak 8,088 BUSD dalam baucar token secara sama rata.

 • Ganjaran Bonus: Binance akan memilih 100 pemenang berdasarkan peraturan untuk setiap memenangi 88 BUSD dalam baucar token.

Terma Syarat

 • Jika anda tidak mempunyai akaun Binance, klik di sini untuk mendapatkan diskaun yuran dagangan sebanyak 10%. Diskaun yuran dagangan spot 10% akan kekal sah selagi program rujukan Binance ada. Diskaun yuran dagangan niaga hadapan 10% yang dikongsi oleh pejemput akan berlangsung selama 30 hari dari tarikh pengaktifan akaun Niaga hadapan.

 • Binance akan menggunakan harga penutupan pasangan dagangan spot BTC/USDT pada setiap jam semasa tempoh promosi sebagai harga penutupan untuk pemilihan pemenang.

 • Setiap pengguna hanya boleh menyerahkan satu ramalan dalam masa sejam. Jika pengguna menyerahkan berbilang ramalan dalam masa sejam, hanya ramalan pertama akan dipertimbangkan untuk kelayakan ganjaran.

 • Ganjaran akan diedarkan dalam masa 2 minggu selepas aktiviti tamat. Anda akan dapat log masuk dan menebus baucar token anda melalui Pusat Ganjaran Akaun .

 • Tempoh sah untuk baucar token ditetapkan pada 14 hari dari hari pengedaran. Ketahui cara menebus baucar .

 • Peraturan pemilihan pemenang Ganjaran Bonus mengikut Peraturan Pemilihan Anugerah Berdasarkan Nilai Hash Rantaian Binance .

 • Binance akan menggabungkan volum dagangan akaun sub-akaun dan margin dengan volum dagangan standard akaun induk dalam pengiraan akhir. Setiap subakaun tidak akan dilihat sebagai akaun bebas apabila menyertai aktiviti ini.

 • Jumlah dagangan mengira kedua-dua belian dan jualan, tidak termasuk sebarang dagangan cucian, merentas semua pasangan dagangan spot, margin dan niaga hadapan.

 • Binance berhak untuk membatalkan kelayakan dagangan yang dianggap sebagai dagangan cucian atau akaun berdaftar pukal secara haram, serta dagangan yang memaparkan sifat urus niaga sendiri atau manipulasi pasaran.

 • Binance berhak untuk membatalkan atau meminda mana-mana Peraturan Aktiviti atau Aktiviti mengikut budi bicara kami sendiri.

 • Amaran risiko: Perdagangan mata wang kripto tertakluk kepada risiko pasaran yang tinggi. Sila buat dagangan anda dengan berhati-hati. Anda dinasihatkan bahawa Binance tidak bertanggungjawab ke atas kerugian dagangan anda.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!