Laporan Bulat Token Peminat Binance 2022: Debut Global Untuk Penglibatan Peminat Ditingkatkan

Laporan Bulat Token Peminat Binance 2022: Debut Global Untuk Penglibatan Peminat Ditingkatkan

Bawa Pulang Utama

 • Binance Fan Token bermula pada 2021 dan melancarkan tiga pasukan teratas: SS Lazio , FC Porto dan Santos FC pada Platform pelancaran token eksklusif Binance.

 • Token Peminat Binance membantu membawa pengalaman peminat ke dalam dunia crypto dengan memberi pemegang token faedah dan keistimewaan istimewa bersama pasukan dan jenama.

 • Platform Token Peminat Binance ialah hab penglibatan peminat perdana yang menampilkan pasukan, ciri utiliti token yang menarik dan ganjaran Binance Fan Token.

 • Ciri utiliti Token kami termasuk Pengundian Peminat , Kad Hadiah , Kotak Misteri NFTs , NFT PowerStation dan yang baharu seperti Kedai Peminat akan datang untuk membantu peminat memperoleh pengalaman yang lebih hebat.

 • Token BEP-20 kami dikuasakan oleh Binance Smart Chain, mengambil kesempatan daripada Binance Ecosystems yang canggih, sangat selamat, mudah digunakan dan ciri kontrak pintar, serta pertukaran sepantas kilat dan kos transaksi yang minimum.

2021 adalah tahun yang kukuh untuk penglibatan peminat di rantaian blok. Platform Token Peminat Binance memulakan kerjaya dengan tiga pasukan sukan peringkat teratas, ciri utiliti yang berkuasa dan koleksi eksklusif untuk melibatkan komuniti sukan di seluruh dunia. Kami melihat kembali perjalanan kami yang membawa ke sini, dan sorotan utama 2021 kami sementara pasukan kami bersiap sedia untuk membawakan anda penyenaraian pasukan baharu dan pengalaman jenama yang tidak pernah dilihat sebelum ini pada tahun baharu. Baca laporan penuh kami untuk mengetahui lebih lanjut.

Tahun Debut untuk Diingati

Penglibatan peminat boleh menjadi cabaran utama bagi kebanyakan kelab sukan, terutamanya apabila penjualan tiket dan kehadiran acara terjejas teruk oleh wabak global. Tahun lepas, Binance Fan Token berhasrat untuk mentakrifkan semula pengalaman peminat untuk peminat sukan di seluruh dunia melangkaui stadium, dan membantu merapatkan jurang antara pasukan dan penyokong mereka—dengan kuasa blockchain dan Ekosistem Binance.

Token Peminat Binance dan mata wang kriptografi sukan pada asasnya adalah aset digital yang boleh diguna pakai yang membolehkan pasukan sukan, jenama, kelab dan pemain mereka memperkukuh penglibatan peminat. Model kelab peminat bukanlah idea baru. Walau bagaimanapun, menggabungkannya dengan blockchain telah mencipta model baharu untuk fandom dalam ekonomi kripto, dan tokenisasi mencipta lebih banyak faedah yang boleh dinikmati oleh peminat.

Memandangkan kita memasuki tahun baharu, sudah tiba masanya untuk melihat kembali sorotan utama Binance Fan Token sepanjang 6 bulan lalu dan apa yang telah dicapai oleh peminat kami.

Sorotan 2021

1. Pencapaian Komuniti

Ketahui lebih lanjut tentang pasukan yang ditampilkan dan ciri utiliti token yang dilancarkan tahun lepas, serta sorotan komuniti kami:

 • 3 Pasukan Pilihan Baharu ( LAZIO , PORTO dan SANTOS ) dilancarkan melalui Binance Launchpad dan Launchpool

 • 4 Ciri Utiliti Token dilancarkan termasuk: Pengundian Peminat, Kad Hadiah, Kotak Misteri NFT dan NFT PowerStation

 • Kira-kira 3,500 Ahli Komuniti menyertai kumpulan Telegram Turki kami

 • 18,400+ pengikut Twitter mengikuti saluran kami dan kaunter akan meningkat

2. Prestasi Token

Berminat dengan had pasaran, kedudukan, volum dagangan token kami dan banyak lagi? Ketahui prestasi token kami tahun lepas:

 • $446,000,000+ Gabungan Cap Pasaran menjelang Akhir 2021 di CoinMarketCap

 • $6,000,000+ Jumlah Volum Dagangan Binance

 • Dalam Kedudukan 10 Teratas CoinMarketCap oleh Fan Token Market Cap

Laporan Bulat Token Peminat Binance 2021: Debut Global Untuk Penglibatan Peminat Ditingkatkan

3. Penglibatan Peminat

Kami mempunyai banyak kempen dan aktiviti penglibatan pada tahun 2021. Berikut sorotan:

 • 30+ Aktiviti Luar Talian Dalam Talian

 • 18 Undian Peminat

 • 15,472+ Undi dalam Tinjauan Peminat

4. Stesen Kuasa NFT

Dengan koleksi NFT kami yang baru dilancarkan dan ciri utiliti NFT PowerStation, peminat boleh meneroka cara baharu yang tidak pernah dilihat sebelum ini untuk bukan sahaja memiliki tetapi untuk menggunakan koleksi mereka. Berikut ialah senarai pencapaian pasukan dan peminat kami tahun lepas:

 • 3 Koleksi NFT Eksklusif Dilancarkan

 • 35,771 Kotak Misteri NFT Terjual semasa Jualan Utama

 • 6,392 NFT Dalam Jumlah Caj dalam Semua Aktiviti PowerStation

 • 3,784 NFT Dicaj dalam Satu NFT PowerStation sebagai Rekod Teratas

 • $2799.16 Memenangi Bidaan pada NFT Terjual Termahal

5. Pemberian Ganjaran Token

Ingin tahu berapa banyak ganjaran yang diperoleh komuniti kita pada tahun 2021? Adakah anda terlepas ganjaran kami? Jangan risau ada banyak lagi yang akan datang seperti hadiah tahun lepas:

 • Token Peminat Binance Bernilai $2,700,000+ Diberikan kepada Komuniti

 • 6 Pemberian Tiket Perlawanan

6. Sorotan Aktiviti

Ini adalah aktiviti penglibatan peminat yang paling menarik dan diterima baik yang kami lancarkan tahun lepas dengan pasukan tersenarai kami:

 • Belajar Peroleh dengan SS Lazio , FC Porto dan Santos FC

 • Tingkatkan Fandom Anda dengan FC Porto

 • Flash NFT PowerStation dengan SS Lazio

 • Giveaway 72J: Beli PORTO untuk Mendapat Lebih Banyak PORTO

 • Pemberian 48J: Beli SANTOS dan Dapatkan Lebih Banyak SANTOS

 • Pemberian Tiket Hari Perlawanan SS Lazio x Empoli

 • Pertempuran Krismas: Rujuk, Tukar dan Menang Token Peminat Binance Bernilai $60,000

 • SS Lazio x Immobile Best 6 NFT Drop Powerstation

Laporan Bulat Token Peminat Binance 2021: Debut Global Untuk Penglibatan Peminat Ditingkatkan

Itu adalah penutup untuk tahun 2021, tetapi baca terus untuk mengetahui perkara yang akan datang pada Platform Token Peminat Binance pada tahun 2022!

Menginovasi dan Meningkatkan Penglibatan Peminat

Token Peminat Binance menggegarkan dunia sukan tradisional dan mentakrifkan semula penglibatan peminat di luar stadium—lebih-lebih lagi kini perjalanan dihadkan. Token baharu memacu nilai untuk pasukan bola sepak, dan utiliti token boleh diakses secara meluas oleh komuniti digital kami, memberi mereka cara baharu untuk mengikrarkan kesetiaan mereka kepada kelab yang mereka sokong, dan membawa fandom mereka ke tahap yang lebih tinggi.

Dengan pembangunan web 3.0, pasukan akan menikmati lebih banyak maklum balas dan interaktiviti daripada komuniti peminat kami, mereka boleh mencabar cara sedia ada untuk mengaktifkan pengguna dan memperluaskan potensi perkara yang boleh mereka lakukan untuk berhubung dengan peminat antara acara penting. Penglibatan aktif dua hala ini membolehkan untuk meraikan pencapaian, mempromosikan kejohanan yang akan datang dan membenarkan peminat mengambil bahagian melebihi had kapasiti stadium—sambil mendekatkan mereka dengan pemain yang paling mereka mahu sokong.

Peminat juga boleh menjadi pemain yang lebih aktif dalam kehidupan kelab, dengan melihat undian dan maklum balas mereka bertukar menjadi keputusan kelab, NFT dan memorabilia unik, serta ciri utiliti, yang memberikan mereka lebih banyak peluang penglibatan. Halangan kemasukan untuk peminat dan pengguna baharu adalah rendah kerana mereka boleh mendapatkan sebahagian kecil daripada Token Peminat Binance untuk mengambil bahagian dalam aktiviti akan datang, sambil menikmati faedah komuniti digital kami yang semakin berkembang, dan interaksi unik dengan kelab peringkat atasan.

Ketahui lebih lanjut tentang tokenomics, matlamat perkongsian kelab dan pelan hala tuju kerjasama kami dalam laporan penyelidikan LAZIO dan laporan pasukan lain tentang Binance Research.

Luahkan Cinta Anda untuk Permainan

Kami mempunyai pelbagai penyenaraian pasukan yang akan datang dan banyak aktiviti untuk kedua-dua pemegang token dan mereka yang baru menyertai permainan:

 • Bersaing dan Menang dalam Acara Perlawanan Antara Bola Sepak Terbaik —menampilkan pendedahan utiliti baharu, pertandingan penuh ganjaran dan hadiah NFT istimewa!

 • Sertai Pelancaran Pasukan Kejutan dan NFT Drops —kami sedang menyiapkan Platform dengan IP baharu yang kukuh dan koleksi yang menakjubkan tidak lama lagi!

 • Jangan Lepaskan Pelancaran Pasukan Bola Sepak Nama Besar —Bersedia untuk lebih banyak gelaran terkemuka di Platform kami dan dapatkan beberapa ganjaran yang menakjubkan!

 • Bersedia untuk Pertandingan Perdagangan di mana Anda Boleh Menjadi Ikan Paus juga ! —Cuba yang terbaik untuk memukul papan pendahulu peminat untuk peluang memenangi sehingga 25% daripada keseluruhan kumpulan ganjaran, atau dapatkan bahagian anda daripada ganjaran Binance Fan Token bernilai $10,000.

Untuk mendapatkan faedah VIP untuk kelab kegemaran anda, pergi ke Platform Token Peminat Binance . Semak semula dengan kerap untuk meneroka cara anda boleh mengambil bahagian dalam pelancaran dan aktiviti pasukan.

Apa Seterusnya: Pelan Hala Tuju Utiliti Token S1 2022

Platform Token Peminat Binance mengemas kini secara berkala dengan ciri utiliti token yang canggih dan gamified—membuka ufuk baharu untuk kandungan berjenama dimanfaatkan, ditukar dan digunakan dengan cara intuitif dalam ekosistem Binance.

Ciri yang akan datang tahun ini akan memacu lebih banyak utiliti untuk token pasukan dan peringkat penglibatan yang lebih tinggi dengan pasukan rakan kongsi dan krew mereka. Beberapa ciri baharu yang akan dapat diterokai oleh pengguna tidak lama lagi ialah:

 • Ramalan Perlawanan —Ciri utiliti yang akan diperkenalkan tidak lama lagi yang membolehkan peminat terlibat dengan pemain bola sepak kehidupan sebenar. Dengan meramalkan keputusan perlawanan (menang atau kalah, markah yang betul), peminat boleh menyokong pasukan kegemaran mereka dan mendapat ganjaran dalam kelab yang disokong Binance Fan Token.

 • Binance Player of the Month (POTM) —Ciri baharu, di mana pengguna akan dapat mengundi selepas setiap perlawanan pada pemain MVP, dan kami akan memberi ganjaran kepada pemain yang paling banyak mengundi daripada setiap kelab dengan $10,000 dalam Binance Fan Token pada akhir setiap satu. bulan. Pengundi juga boleh memisahkan kumpulan ganjaran untuk penyertaan mereka jika mereka berkongsi undian mereka di Twitter menggunakan #BinancePOTM.

 • Kedai Peminat Lanjutan —Nantikan item pasukan eksklusif baharu dan beberapa NFT yang menakjubkan untuk tiba di Kedai Peminat kami. Ingat, item selalunya terhad, jadi pastikan anda mengambil bahagian dalam masa!

Artikel ini adalah yang pertama dalam siri artikel blog akan datang yang akan meneroka prospek Binance Fan Token masa hadapan, utiliti token, sorotan, salah tanggapan dan kemas kini peta jalan. Untuk mendapatkan berita terkini tentang ciri dan inisiatif kami yang akan datang, ikuti kami di Twitter , dan sertai kumpulan Telegram Turki rasmi kami untuk bercakap dengan komuniti kami.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!