Memohon Sekarang untuk Program Inkubasi Binance Edisi 2023

Memohon Sekarang untuk Program Inkubasi Binance Edisi 2023

Binance Labs dengan senang hati menerima aplikasi Fall 2021 untuk Program Inkubasinya, yang mempamerkan projek blockchain dan PEMBINA yang paling menjanjikan di seluruh dunia. Dari projek di Binance Smart Chain dan DeFi hingga infrastruktur perdagangan, Binance Labs mencari projek inovatif untuk meningkatkan penggunaan crypto arus perdana di seluruh dunia — cari tahu apa yang baru dalam program terbaru dan terapkan hari ini!

Binance Labs , cabang usaha dan inkubator Binance, sekali lagi mencari minda yang paling terang dan projek yang paling menjanjikan di ruang blockchain. Sertailah program Inkubasi Binance Labs musim gugur 2021!

Memohon Program Inkubasi Makmal Binance

Apa yang Baru untuk Kejatuhan 2021?

Untuk musim Program Inkubasi Makmal Binance ini, kami mencari projek yang dilaksanakan dengan pantas untuk disokong. Walaupun Binance Labs mempunyai ruang lingkup fokus yang komprehensif, kami telah mengenal pasti industri dan bidang utama untuk pemohon Kejatuhan 2021:

 • DApps yang berhadapan dengan pengguna

 • Penyelesaian pengiriman wang

 • Perdagangan sosial

 • Aplikasi DeFi

 • Penyelesaian penskalaan

 • Permainan

 • NFT

 • Tadbir urus DAO

 • Rangkaian sosial

 • Penyelesaian pengoptimuman perlombongan

 • Penyelesaian stablecoin algoritma.

Tahun ini kami juga ingin menyampaikan permintaan kami untuk aplikasi pertukaran projek infrastruktur seperti produk dan teknologi KYC, produk dan teknologi analitik rantai baru selain penyelesaian penghantaran SMS / e-mel yang selamat.

Kami yakin projek-projek ini dapat mengoptimumkan infrastruktur pertukaran dan membantu meningkatkan pengalaman pengguna di seluruh dunia.

Mulai sekarang hingga 18 Agustus 2021, kami akan memeriksa aplikasi dan menerima proyek secara bergulir untuk program inkubasi. Sejak awal, syarikat permulaan yang diterima akan mendapat sokongan nasihat, dana dan sumber dari Binance Labs. Pengasas dan pasukan yang terpilih untuk program ini akan dijemput ke program dalam talian selama 10 minggu, bermula dari bulan September hingga November. Maklumat lebih lanjut akan dinyatakan kepada projek-projek yang dipilih.

Buka Kunci Kelebihan Mengubah Permainan untuk Permulaan Anda

Kami mempercepat pengasas dan projek blockchain untuk mengetahui kesesuaian pasaran produk mereka, memberikan kelebihan daya saing dengan set sumber yang unik.

- Pelaburan Benih . Peserta program inkubasi akan menerima pembiayaan benih, memberikan pendanaan awal dan daya tarikan kepada pengasas agar mereka dapat fokus mengembangkan perusahaan mereka. Penilaian projek yang diterima boleh mencapai maksimum US $ 3 juta.

- Mentor. Kami menghubungkan pengasas dengan pemimpin perniagaan dari Binance yang mempunyai pelbagai kepakaran dari teknologi tokenomik dan infrastruktur blockchain hingga operasi permulaan, membantu pengasas menavigasi dan mengembangkan hubungan yang kuat dalam ekosistem Binance.

- Rangkaian yang luas. Permulaan akan diperkenalkan kepada rangkaian pemimpin industri kami yang pelbagai, memberi anda peluang untuk mewujudkan hubungan yang bermakna.

- Sokongan Holistik. Kami melangkah lebih jauh untuk permulaan yang kita ambil di bawah sayap kita. Kami memberikan sokongan untuk banyak aspek bagaimana sebuah startup berfungsi, termasuk pembentukan, nasihat peraturan / undang-undang, pengambilan, pelaksanaan teknikal, penggalangan dana, pemasaran / PR, dll

Kisah Kejayaan dari Musim Sebelumnya

Selama dua musim Program Inkubasi Makmal Binance, kami secara konsisten mengenal pasti pengasas dan pasukan blockchain berbakat dan berpotensi tinggi di seluruh dunia. Daftar permulaan kami telah menarik minat para pelabur terkemuka dan dana global, yang mana banyak juga berfungsi sebagai mentor dan penasihat bagi peserta inkubasi.

Permulaan yang berjaya menamatkan pengajian telah mengambil langkah penting untuk mengembangkan ekosistem cryptocurrency dan meneruskan penggunaan melalui pelancaran produk dan pusingan pendanaan yang terkenal. Berikut adalah beberapa kisah kejayaan dari lulusan program inkubasi kami sebelumnya:

- Cere Network adalah platform awan data dan kewangan terdesentralisasi yang dihadapi perusahaan. Cere Network baru-baru ini menyelesaikan tawaran token awamnya di Republic, memperoleh langganan penuh dengan komitmen pelaburan lebih dari $ 26 juta dalam masa 35 minit.

- Injective Protocol adalah protokol DeFi yang dapat diukur dengan parameter yang menyokong pelbagai turunan seperti CFD dan pertukaran. Inisiatifnya merangkumi infrastruktur pertukaran sumber terbuka, Rantai Suntikan dan protokol niaga hadapan peer-to-peer yang terdesentralisasi. Token INJ kini mempunyai permodalan pasaran $ 180 juta.

- Perpetual Protocol adalah pemaju kumpulan kecairan maya yang ditentukan secara algoritma dan membolehkan kecairan untuk pasaran tanpa pembuat. Token PERPnya kini mempunyai permodalan pasaran sebanyak $ 162 juta.

- SafePal adalah pencipta SafePal S1, dompet perkakasan yang selamat dan berpatutan. SafePal melancarkan token SFP di Binance launchpad dengan permodalan pasaran semasa $ 73 juta dan lebih dari 500 ribu akaun dompet.

- Dune Analytics adalah platform analisis Ethereum percuma dan popular yang membolehkan pengguna dan projek membuat pertanyaan dan menggambarkan data. Dune Analytics juga telah mengumpulkan dana dari Dragonfly Capital dan pelabur lain seperti Coinbase Ventures, Multicoin Capital, Alameda Research dan Digital Currency Group.

- Marlin Protocol adalah protokol terbuka layer-0 yang menyediakan infrastruktur rangkaian yang dapat diprogramkan dengan prestasi tinggi, memungkinkan perkembangan seperti multicast blok latensi rendah, rangkaian mesh dan rangkaian tanpa nama. Token PONDnya kini mempunyai permodalan pasaran $ 45 juta.

- PhishFort adalah penyedia penyelesaian anti-phishing dan penyelesaian jenama terkemuka yang bekerjasama dengan Brave Browser untuk mengesan penipuan crypto dan domain yang mencurigakan untuk dompet crypto dalam penyemak imbas.

- Tellor adalah oracle yang terdesentralisasi dan selamat yang membolehkan DeFi dan dApps menerima data bernilai tinggi untuk pelaksanaan kontrak pintar. Token TRBnya kini mempunyai permodalan pasaran $ 65 juta.

Binance Labs diciptakan untuk memperkasa generasi seterusnya BUIDLers dan memupuk penggunaan dan inovasi dalam blockchain dan cryptocurrency. Program inkubasi kami menyokong projek peringkat awal dalam mencari pasaran produk yang sesuai dan daya tarikan yang semakin meningkat. Kami terus mendapat inspirasi setiap hari oleh pengasas dan pasukan berbakat di seluruh dunia dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang dibawa oleh Fall 2021.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!