Memperkenalkan Perladangan Swap pada Tukaran Cecair: $1,000,000 BNB Untuk Rebut!

Memperkenalkan Perladangan Swap pada Tukaran Cecair: $1,000,000 BNB Untuk Rebut!

Ambilan Utama:

  • Anda boleh memperoleh ganjaran BNB berjumlah sehingga 50% daripada yuran transaksi apabila anda menukar pasangan token tertentu pada Swap Farming.

  • $1,000,000 dana bonus BNB tersedia untuk pengguna Swap Farming yang mengambil bahagian antara 22 November dan 22 Disember.

  • Untuk mengakses Binance Swap Farming, lawati tab "Trade" di bahagian atas halaman utama Binance.

Binance kembali dengan cara baharu untuk pengguna menukar dan memperdagangkan syiling mereka, sambil menikmati beberapa kadar terbaik di pasaran. Binance Swap Farming menggunakan model pembuat pasaran automatik (AMM) untuk membantu anda menukar pasangan mata wang kripto dengan mudah dan selamat daripada kumpulan syiling dan token.

Untuk meraikan pelancaran Swap Farming, Kami juga menawarkan dana BNB $1,000,000 yang akan memberi ganjaran kepada pengguna Swap Farming dengan rebat yuran sehingga 50%, yang dibayar dalam BNB.

Bagaimana Perladangan Swap Berfungsi?

Pembuat pasaran automatik membenarkan anda berdagang syiling anda daripada kumpulan kecairan dan bukannya terus dengan pihak lain. Pasangan token dikumpulkan bersama, dan harga setiap token ditentukan oleh nisbahnya. Seorang pengguna boleh memberikan token BNB dan BUSD dalam jumlah yang sama kepada kumpulan BNB - BUSD. Orang lain kemudiannya boleh menggunakan token ini untuk menukar antara BNB dan BUSD dengan bayaran.

Semasa pemberian BNB $1,000,000 kami, sehingga 50% daripada yuran anda akan direbatkan dalam BNB, bergantung pada tahap VIP akaun anda. Promosi ini akan berlangsung dari 22 November, 2021 jam 00:00 (UTC) hingga 22 Disember, 2021 jam 00:00 (UTC).

Mari lihat cara ia berfungsi: Seorang pengguna VIP Tahap 0 ingin menukar €1,000 untuk BUSD menggunakan Binance Swap Farming. Mereka pergi ke kolam renang, memasukkan €1,000 mereka dan menerima semula jumlah BUSD yang setara. Pengguna membayar yuran transaksi dan menuntut kembali separuh daripada yuran transaksi tersebut dalam BNB sebagai ganjaran, memandangkan rebat yuran ialah 50%.

Apakah Risiko Perladangan Swap?

Swap Farming menyediakan faedah biasa yang anda harapkan daripada Binance. Seperti biasa, dana anda adalah SAFU sepenuhnya. Tiada risiko kerugian apabila menggunakan Swap Farming, bermakna anda boleh menggunakan produk sambil menikmati ketenangan fikiran. Dengan hampir tiada risiko dan ganjaran yang tinggi, apa yang tidak disukai?

Anda juga tidak perlu mengakses aplikasi terpencar luar seperti perkhidmatan AMM lain. Dengan hanya satu klik, anda boleh mendapatkan dari halaman utama Binance terus ke UI Swap Farming yang mudah digunakan.

Dengan sebarang perdagangan atau swap, sentiasa ada risiko tergelincir berlaku dan mendapat harga yang berbeza daripada apa yang anda jangkakan. Dengan Swap Farming, risiko ini telah diminimumkan, terima kasih kepada kecairan terkemuka industri Binance. Malah, Swap Farming menawarkan lebih daripada 100 pasangan dagangan, setiap satu dengan kecairan yang mendalam.

Bagaimana Saya Boleh Mengambil Bahagian dalam Perladangan Swap?

1. Cari Swap Farming dari laman utama Binance

Mula-mula, log masuk ke akaun Binance anda. Tuding pada [Trade] pada bar navigasi dan kemudian klik [Swap Farming]. Anda kemudian akan mendapati diri anda berada di halaman Swap Farming.

Memperkenalkan Perladangan Swap pada Tukaran Cecair: $1,000,000 BNB Untuk Rebut!

2. Pilih pasangan token yang ingin anda tukar

Anda boleh memilih daripada berbilang mata wang kripto dalam medan [Dari] dan [Kepada]. Masukkan amaun yang anda ingin tukar dan sahkan butiran perdagangan anda. Kegelinciran dan bayaran dikira secara automatik.

Memperkenalkan Perladangan Swap pada Tukaran Cecair: $1,000,000 BNB Untuk Rebut!

3. Klik [Swap] untuk meneruskan

Klik [Tukar] untuk menyelesaikan transaksi. Anda kemudiannya boleh melalui proses menuntut ganjaran anda dengan mengikuti panduan Cara Menuntut Ganjaran Swap kami dalam Binance Swap Farming .

Ganjaran diri anda dengan Binance Swap Farming

Sama ada anda membuat perdagangan sekali-sekala atau merupakan penukar biasa, 50% rebat BNB terkumpul dengan cepat. Jika anda mahukan sebahagian daripada $1,000,000 BNB untuk diri sendiri, anda mempunyai masa sehingga 22 Disember jam 00:00 (UTC) untuk terlibat dan memulakan Swap Farming kripto anda.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!