Memperkenalkan Token Peminat PORTO pada Platform Token Peminat Binance

Memperkenalkan Token Peminat PORTO pada Platform Token Peminat Binance

Perkongsian baharu Binance FC Porto adalah berita yang dialu-alukan untuk mana-mana peminat bola sepak, penyokong FC Porto atau fanatik Binance Fan Token . Pemegang di seluruh dunia boleh menunjukkan sokongan mereka pada blockchain dan memperoleh keistimewaan eksklusif sebagai ganjaran.

Bawa Pulang Utama

  • Binance telah mengumumkan perkongsian berbilang tahun sebagai Rakan Kongsi Token Peminat Rasmi kelab bola sepak FC Porto.

  • Pemegang Token Peminat PORTO boleh mengumpul NFT yang jarang berlaku, mengambil bahagian dalam undian peminat eksklusif dan membuka kunci Lencana Peminat berdasarkan penglibatan mereka dengan FC Porto.

  • Pengguna boleh membeli PORTO dengan melakukan BNB melalui jualan Launchpad token atau kemudiannya di pasaran sekunder.

Dengan pengumuman Token Peminat FC Porto oleh Binance, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk penyokong bola sepak. Blockchain telah menyediakan satu lagi kes penggunaan revolusioner dan menunjukkan faedah pendigitalan kepada peminat bola sepak. Selepas kejayaan pelancaran Token Peminat SS Lazio, kini terdapat satu lagi peluang untuk masuk ke peringkat bawah dengan FC Porto dan meneroka perkara yang boleh ditawarkan oleh Token Peminat kepada anda.

Siapakah FC Porto?

FC Porto adalah salah satu kelab bola sepak terbesar Portugal dengan 29 gelaran Liga Primeira dan 79 trofi utama untuk namanya. Ia setakat ini merupakan salah satu kelab Portugis yang paling dihias dengan semangat untuk inovasi, menjadikan mereka rakan kongsi yang sempurna untuk Token Peminat Binance.

FC Porto telah menurunkan beberapa pemain terbaik dunia sepanjang sejarahnya, termasuk Jorge Costa, Vítor Baía, Deco dan Ricardo Carvalho. Kini diuruskan oleh Sérgio Conceição, FC Porto terus bermain dalam liga bola sepak terbaik Portugal, Liga Primeira.

Apakah Token Peminat FC Porto?

Token Peminat FC Porto memberikan pemegang mereka keistimewaan peminat dan ganjaran kerana menunjukkan dedikasi kepada pasukan. Sebagai contoh, peminat akan dapat menikmati tawaran NFT eksklusif, hak mengundi pada keputusan utama peminat, dan juga membuka kunci Lencana Peminat yang unik dan ganjaran berdasarkan penglibatan pasukan mereka.

Setiap Peminat Mendapat Bahagian Saksama Token Peminat FC Porto

Binance akan melancarkan Token Peminat FC Porto melalui Launchpad, platform kami yang memberikan pengguna akses pertama kepada projek yang akan datang dan menarik. Dengan adanya langkah pengagihan yang saksama, semua orang akan dapat memperoleh bahagian saksama token mereka. Untuk mendapatkan beberapa PORTO, anda perlu komited BNB pada Launchpad.

Token PORTO kemudiannya akan diedarkan mengikut bahagian setiap orang bagi kepentingan keseluruhan. Terdapat juga had maksimum bagi setiap pengguna, memastikan tiada sesiapa boleh mengambil terlalu banyak token PORTO dalam jualan. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai proses dalam panduan Bermula Dengan Token Peminat Binance kami .

Pemegang Token Peminat FC Porto Nikmati Faedah Peminat Eksklusif

Jadi apa sebenarnya yang anda akan dapat daripada memegang Token Peminat FC Porto? Nah, jangkakan faedah tidak seperti mana-mana yang pernah anda lihat sebelum ini daripada kelab atau komuniti peminat standard.

1. Kotak Misteri dan NFT FC Porto

Pemegang PORTO boleh menggunakan token mereka untuk membeli Kotak Misteri NFT, dengan setiap satu mengandungi NFT yang jarang ditemui.

2. Hak Mengundi Untuk Peminat FC Porto

FC Porto akan mengadakan undian peminat yang hanya pemegang token PORTO boleh mengambil bahagian. Undian ini boleh, sebagai contoh, termasuk pilihan pada barangan baharu atau acara peminat.

3. Lencana Peminat FC Porto

Lebih banyak anda terlibat dengan FC Porto, lebih besar peluang anda untuk menerima Lencana Peminat eksklusif. Lencana ini akan membuka kunci pengalaman peminat dengan pasukan hanya tersedia untuk pemegang token PORTO yang paling berdedikasi.

Jangan Lepaskan Peluang Anda untuk Mendapatkan Token Peminat FC Porto

Hanya ada satu peluang untuk mendapatkan token PORTO dalam jualan Launchpad… jadi pastikan anda tidak terlepas! Selepas ini, Token Peminat FC Porto akan tersedia untuk dibeli di pasaran sekunder melalui Spot, pembelian kad bank dan P2P. Harga akan terapung bebas, jadi satu-satunya cara untuk menjamin harga jualan asal adalah melalui Launchpad.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!