Mengapa Kripto Memerlukan Peraturan: Mengetahui 10 Hak Asas Anda | oleh CZ

Mengapa Kripto Memerlukan Peraturan: Mengetahui 10 Hak Asas Anda | oleh CZ

Di Binance, kami percaya bahawa crypto milik semua orang, dan untuk mencapai bilion pengguna seterusnya, platform blockchain dan crypto mesti bekerjasama dengan pengawal selia dan penggubal dasar untuk membangunkan rangka kerja kawal selia global untuk mencapai matlamat bersama melindungi pengguna. Walaupun benar bahawa kripto telah berjalan jauh, setakat hari ini, hanya sebahagian kecil daripada populasi dunia menggunakan kripto secara tetap.

Itulah sebabnya kami menyeru rangka kerja kawal selia global baharu, untuk membantu memastikan industri akan terus berinovasi secara bertanggungjawab sambil memastikan laluan yang sihat ke hadapan untuk pertumbuhan masa hadapan—yang membolehkan lebih ramai orang mengambil bahagian. Saya ingin meluangkan masa untuk memberikan sedikit latar belakang tentang pengumuman kami baru-baru ini, dan mengapa hak asasi yang kami gariskan ini penting.

Binance Melepaskan 10 Hak Asas untuk Pengguna Kripto

Anda mungkin perasan bahawa kami telah mengumumkan satu siri hak asasi untuk pengguna crypto di seluruh dunia, merentas akhbar dan cetakan. Hak ini bertujuan untuk mencetuskan perbualan terbuka tentang satu set cabaran dan peluang penting yang dihadapi oleh industri crypto. Di Binance, kami sentiasa memfokuskan pengguna tanpa henti, dan sebahagian penting daripadanya adalah pada pendekatan kami terhadap perlindungan pengguna.

Industri telah menyaksikan kemasukan pengguna baharu dengan setiap pasaran berturut-turut tinggi, dan terpulang kepada peserta industri untuk memastikan setiap pengguna mempunyai pengalaman yang selamat dan terjamin yang mungkin. Walaupun keutamaan anda mungkin (dan mungkin akan) berbeza, dengan pembebasan hak asasi ini, kami berharap dapat memberikan suara kepada mereka yang secara tradisinya lebih berada di luar dalam hal kewangan yang tinggi. Ini adalah hak yang kami fikir akan membantu melindungi pengalaman crypto pengguna harian, dan kami mengalu-alukan semua peluang untuk terlibat dalam dialog terbuka dengan pemimpin industri, pengawal selia, penggubal dasar dan pengguna.

Bagaimana Binance Membangunkan Perbualan mengenai Peraturan Kripto

Walaupun kami menyedari bahawa bentuk dan format rangka kerja pengawalseliaan akan bergantung pada penggubal dasar negara dan serantau serta konstituen mereka, ini adalah peluang untuk peserta industri seperti Binance untuk melancarkan perbualan yang lebih produktif dengan industri yang lebih luas, termasuk ekosistem lain, pertukaran, inovator blockchain dan lebih. Lihat senarai penuh hak asasi kami untuk pengguna crypto di bawah.

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!