Mengenal Crypto Anda Dapatkan Persona: Pemula Bitcoin

Mengenal Crypto Anda Dapatkan Persona: Pemula Bitcoin

Tidak ada dua pengguna crypto yang sama. Teruskan membaca untuk mengetahui keperibadian crypto anda dan ketahui produk Binance Earn mana yang sesuai untuk anda.

Jalan-jalan utama:

  • Binance Earn memberi pengguna pelbagai cara untuk mengembangkan crypto mereka, dengan produk yang menawarkan kadar faedah yang menarik.

  • Pemula Crypto boleh mencuba mod Lite di Binance untuk mengakses produk "Principal Guaranteed" dengan mudah di Binance Earn, yang melindungi pengguna dari kerugian.

  • Simpanan Fleksibel dan BNB Vault adalah beberapa produk Binance Earn yang paling popular untuk pemula dan pengguna yang menghindari risiko.

  • Pengguna boleh beralih antara mod Lite dan Pro dengan mudah untuk memastikan pengalaman crypto mereka mudah, atau mengakses ekosistem Binance sepenuhnya, termasuk pilihan penuh produk Binance Earn.

Sama ada anda seorang pemula blockchain atau pandai menggunakan satoshi, terdapat banyak cara untuk melakukan crypto dengan betul. Walau bagaimanapun, kita masing-masing mempunyai tujuan dan aspirasi kita sendiri dalam hal crypto. Atribut individu seperti selera anda untuk risiko, pandangan jangka panjang atau jangka pendek, pengetahuan teknikal dan nilai peribadi semuanya mempengaruhi perjalanan crypto anda.

Dalam siri ini, kami akan memperkenalkan beberapa personaliti kripto yang mungkin tidak asing bagi anda. Mengetahui persona anda dapat membantu anda membuat keputusan dan perancangan crypto anda ke tahap seterusnya.

Pemula Bitcoin: Berhati-hati Claire

Claire adalah lulusan berusia 22 tahun yang baru memulakan pekerjaan sepenuh masa pertamanya. Ketika dewasa, dia akan mendengar rakan dan keluarga bercakap mengenai Bitcoin. Walaupun beberapa rakan menyebut Bitcoin sebagai "masa depan wang", yang lain tetap ragu-ragu. Sekarang Claire mula mengumpulkan simpanannya, idea crypto menarik minatnya, tetapi dia tidak pasti di mana untuk memulakannya.

Setelah mendengar mengenai Bitcoin dalam berita tersebut, dia memutuskan untuk bertanya kepada rakan sekerjanya apakah crypto sesuai untuknya — dan dengan cepat mengetahui bahawa 1) setiap orang mempunyai pendapat tentang crypto dan 2) beberapa konsep seperti "teknologi blockchain" atau "Stake DeFi" nampak rumit. Dengan pekerjaan barunya dan jadual yang sibuk, Claire tidak pasti sama ada dia mempunyai masa untuk belajar mengenai crypto.

Walau bagaimanapun, carian Google yang cepat mengenai "cara membeli crypto" memunculkan aplikasi Binance . Claire suka betapa senangnya penggunaannya. Nampaknya serupa dengan aplikasi yang sudah dia gunakan untuk membayar bil atau mengirim wang kepada rakan. Setelah beberapa minit, dia memutuskan untuk membeli Bitcoin dengan wang yang telah disisihkan untuk penghantaran makanan. Selama beberapa hari berikutnya, dia memeriksa harga Bitcoin, yang naik dan turun. Claire memutuskan bahawa dia lebih suka pendekatan "tetapkan dan lupakan saja", dan menilai sama ada Binance Earn sesuai untuknya.

Menumbuhkan Crypto untuk Pemula: Kaedah "Tetapkan dan Lupakannya"

Mencari cara yang lebih mudah dan berisiko rendah untuk mengembangkan kripto, Claire mengetahui bahawa mod Lite , tersedia dalam aplikasi Binance, menawarkan cara mudah kepada pengguna untuk mula menggunakan Binance Earn . Walaupun Binance Earn menawarkan beberapa cara yang berbeza untuk Claire memperoleh ganjaran pada crypto, produk Simpanan Fleksibel dan BNB Vault adalah "Principal Guaranteed, yang bermaksud bahawa dana crypto awal yang disumbangkan Claire - aset crypto utamanya - akan selamat, jadi dia menganggap dia Saya akan mencubanya.

Claire juga sekejap mengunjungi mod Pro dalam aplikasi, di mana selain produk "Principal Guaranteed" yang dia merasa nyaman menggunakannya, ada produk "High Yield" yang menawarkan tingkat suku bunga yang ditingkatkan, tetapi tidak melindungi dari kemungkinan kerugian. Claire memutuskan untuk mencuba Flexible Savings dan BNB Vault terlebih dahulu, sebelum membuat nota untuk mengkaji pilihan lain kemudian.

Penjimatan Fleksibel

Penjimatan Fleksibel membolehkan pengguna seperti Claire memperoleh kadar faedah menarik pada lebih dari 100 cryptocurrency yang berbeza, termasuk yang popular seperti Bitcoin (BTC) dan Ethereum (ETH) . Pengguna boleh memindahkan aset crypto yang ada untuk mula memperoleh, dan mengeluarkan dana mereka pada bila-bila masa. Kerana Simpanan Fleksibel dijamin pokok, pengguna dapat memperoleh bunga tanpa mempertaruhkan dana awal mereka. Kadar faedah berubah-ubah, antara 0.35% –5.00% pada masa penulisan.

BNB Vault

Produk Binance Earn lain yang mendapat perhatian Claire adalah BNB Vault , yang membolehkan pengguna memperoleh minat terhadap BNB , token yang memberi kuasa kepada ekosistem Binance. Dengan BNB Vault, Claire dapat memperoleh minat melalui pelbagai kaedah, termasuk Tabungan Fleksibel, BNB DeFi Staking dan Launchpool — semuanya dengan satu klik butang. BNB Vault menawarkan Claire cara mudah untuk mengembangkan aset BNBnya.

Kesimpulannya

Sama ada anda baru menggunakan crypto atau hanya mahu mengehadkan risiko anda, dapatkan aplikasi Binance dan hidupkan mod Lite untuk mempermudah pengalaman crypto anda. Pastikan anda melihat Binance Earn untuk kaedah termudah untuk mengembangkan crypto anda. Pilih dari produk "Principal Dijamin" pada Binance Earn untuk menjana pendapatan pasif dengan risiko minimum dan bayaran sifar.

Cuba Simpanan Fleksibel untuk memperoleh faedah lebih dari 100 cryptocurrency, tanpa tempoh penguncian — yang bermaksud anda boleh mengeluarkan dan mengakses dana anda bila-bila masa. Sementara itu, pemegang BNB dapat memaksimumkan ganjaran mereka dengan BNB Vault, yang secara automatik mengalokasikan BNB anda untuk gabungan produk Flexible Savings, BNB DeFi Staking dan Launchpool. Lulus dari pemula Bitcoin ke crypto maven dalam satu ketukan (atau dua).

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!