Minggu ini di Binance: 27 Ogos - 3 Sep

Minggu ini di Binance: 27 Ogos - 3 Sep

Dalam edisi hari ini Minggu Ini di Binance (27 Ogos - 3 Sep 2021): Kami menyokong usaha pematuhan kami dengan pengambilan pekerja baru, melancarkan insentif baru untuk menyelesaikan KYC dan Binance NFT mengumumkan pertandingan Ulang Tahun ke-4 x Orlinski Collect to Win.

Rakan Binancians,

KYC adalah nama permainan! Sekiranya anda belum pernah mendengarnya, kami telah melancarkan satu siri insentif untuk mendorong pengguna Binance menyelesaikan pengesahan perantaraan, termasuk Dana Percubaan Tabungan 500 BUSD selama 7 hari. Dengan bantuan anda, kami dapat membina ekosistem crypto yang lebih selamat bersama-sama.Sekarang mari kita masuk ke Market Recap untuk minggu ini.

Minggu ini di Binance: 27 Ogos - 3 Sep

Rangkuman Pasaran Mingguan

Minggu ini kami melihat jumlah cap pasaran kripto meningkat sekitar 11%, dari ~ $ 2.01T pada 27 Ogos 2021 hingga ~ $ 2.23T pada masa penulisan.

Bitcoin (BTC) sebentar mencapai paras tertinggi mingguan ~ $ 50,290 pada 2 Sep 2021. Pada masa ini, ia diperdagangkan pada harga ~ $ 50,054.

Dalam tempoh yang sama, Ethereum (ETH) diperdagangkan di atas $ 3,800 untuk pertama kalinya dalam 4 bulan. Pada masa penulisan, Ethereum diperdagangkan sekitar $ 3,962.

Minggu ini di Binance: 27 Ogos - 3 Sep

1. Binance mengupah Pengarah Audit dan Penyiasatan yang baru

Kami sangat gembira untuk menyambut Aron Akbiyikian ke tim Audit dan Penyiasatan, di mana dia akan membantu memastikan bahawa Binance dan industri crypto yang lebih besar adalah tempat yang lebih selamat untuk semua. Karyanya akan melibatkan mengenal pasti pelaku jahat di platform Binance dan membantu agensi penguatkuasaan undang-undang di seluruh dunia.

Ketahui lebih lanjut mengenai Aron Akbiyikian

2. Sahkan akaun anda dan dapatkan Baucar Simpanan 500 BUSD

Mulai sekarang hingga 18 September, pengguna yang melengkapkan KYC akan menerima baucar Dana Percubaan 500 BUSD selama 7 hari. Di Binance, keselamatan pengguna adalah keutamaan kami untuk membina persekitaran kripto yang selamat untuk semua orang.

Ketahui lebih lanjut mengenai aktiviti KYC

Minggu ini di Binance: 27 Ogos - 3 Sep

3. Kumpulkan untuk memenangi tiga NFT Orlinski eksklusif

Pesta tidak pernah berakhir. Ini adalah peluang anda untuk memenangi 3 Ulang Tahun Binance ke-4 eksklusif X Richard Orlinski SSR NFT. Ketahui bagaimana anda boleh menyertai pertandingan Richard Orlinski Collect to Win NFT kami.

Baca peraturan pertandingan NFT

Apa Yang Berdetik Di Bursa

Penyenaraian baru minggu ini:

  • Gnosis (GNO) : Gnosis membolehkan pengguna membuat, berdagang, dan menyimpan aset digital di Ethereum melalui pelbagai produk, termasuk Gnosis Safe, Gnosis Protocol dan GnosisDAO.

Aktiviti Minggu Ini:

Aktiviti Binance Global:

Binance Affiliates Eksklusif. Jemput rujukan untuk menyelesaikan KYC dan anda layak untuk berkongsi kumpulan hadiah 25,000 BUSD. Aktiviti berakhir pada 18 Sep. ( Baca lebih lanjut )

Promo kilat 72H . Pengguna baru dapat menikmati potongan harga kad tanpa sifar ketika membayar dengan CLP, MXN dan PEN. Aktiviti berakhir pada 4 Sep. ( Baca lebih lanjut )

Pemberian 50,000 USDT. Pengguna yang melengkapkan Kuiz Pinjaman Binance Margin dengan kadar pembetulan sekurang-kurangnya 80% akan layak untuk membagi kumpulan hadiah sebanyak 50,000 USDT dalam baucar tanpa faedah margin. Aktiviti berakhir pada 7 Sep. ( Baca lebih lanjut )

Menangkan NFT eksklusif dan buat muzik dengan Trey Songz. Kumpulkan koleksi kotak misteri NFT terbaru Trey Songz untuk berpeluang membuat muzik dengan artis RnB yang terkenal. Aktiviti berakhir pada 28 Sep. ( Baca lebih lanjut )

Binance NFT melancarkan Kotak Misteri Muzium State Hermitage. Menampilkan karya yang diciptakan semula oleh Leonardo da Vinci, Vincent Van Gogh, Claude Monet dan banyak lagi, koleksi ini akan mempunyai total 5 NFT untuk dilelong, masing-masing dengan tawaran permulaan 10,000 BUSD. Aktiviti berakhir pada 7 Sep. ( Baca lebih lanjut )

Eksklusif serantau:

Special Africa: Semua pembuat yang layak yang mengeposkan iklan BNB, BTC, BUSD, DAI, ETH dan USDT baru yang diperdagangkan dengan mata wang fiat GHS, KES dan ZAR dalam tempoh aktiviti, akan menikmati 0 yuran transaksi pada pasangan perdagangan ini. Aktiviti berakhir pada 30 Sep. ( Baca lebih lanjut )

Indonesia 9.9 Istimewa: Pengguna Indonesia dapat menikmati potongan 20% dari BUSD dari 2021-09-09 12:00 PM (UTC + 7) 2021-09-09 19:00 PM (UTC + 7) ( Baca lebih lanjut )

Bit lain yang perlu dipertimbangkan

  • Tetapkan had akaun pada Binance NFT. Dengan had akaun, anda dapat mengawasi perbelanjaan anda dan melindungi akaun anda dengan lebih baik daripada perisian hasad pancingan data. ( Baca lebih lanjut )

  • Margin terpencil: FARM, MBOX TRIBE. Binance telah menambahkan FARM, MBOX dan TRIBE sebagai aset pinjaman margin terpencil yang baru, dan telah membolehkan perdagangan margin terpencil untuk pasangan margin baru: FARM / USDT, FARM / BUSD, FARM / BTC, MBOX / USDT, MBOX / BUSD, MBOX / BTC, TRIBE / USDT, TRIBE / BUSD, TRIBE / BTC. ( Baca lebih lanjut )

  • Stake FET dan ALPHA. Binance Staking secara rasmi melancarkan aktiviti hasil tinggi baru. Taruh FET dan ALPHA anda dan dapatkan sehingga 10.56% APY. ( Baca lebih lanjut )

  • Tukar OTC: 18 token baru ditambah Pasangan perdagangan baru. TRU, SAND, ALICE, SLP, ADX, FLOW, QNT, SC, TRB, LRC, TLM, FET, ANT, XEM, PERP, TKO, FIS dan NKN telah ditambah dengan 327 pasangan baru yang tersedia. ( Baca lebih lanjut )

  • Fasa ke-56 Pelaburan Dwi - produk ETH baru. Produk ETH ditambahkan ke Dual Investment pada 2021-09-01 jam 10:00 (UTC). Langgan produk Pelaburan Dwi dan nikmati kadar faedah yang jauh lebih tinggi. ( Baca lebih lanjut )

  • Binance Untuk Mengaktifkan Semula Deposit USD melalui Saluran Bank SWIFT. Binance mengaktifkan semula deposit USD melalui rangkaian pembayaran SWIFT pada 2021-09-01 09:00 (UTC). Pengeluaran USD akan diaktifkan di kemudian hari. ( Baca lebih lanjut )

Naik Taraf Permainan Crypto Anda (Dengan Artikel Akademi)

  • NFT Games 101. Permainan dan pendapatan pasif? Ketahui semua tentang permainan NFT dan cara permainannya dalam artikel ini. ( Baca lebih lanjut )

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!
Tinggalkan komen
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!