Program Kandungan Afiliasi Binance: Panduan Langkah demi Langkah untuk Mengewangkan Kandungan Anda dengan Mudah

Program Kandungan Afiliasi Binance: Panduan Langkah demi Langkah untuk Mengewangkan Kandungan Anda dengan Mudah

Pencipta kandungan dan pengaruhnya dapat memperoleh hingga 3,000 BUSD sebulan dengan Program Kandungan Afiliasi Binance, termasuk 300 BUSD yang dijamin untuk kandungan yang layak. Ketahui bagaimana anda boleh dibayar untuk kualiti kandungan anda, tanpa mengira saiz khalayak anda.

Program Kandungan Afiliasi Binance kami dirancang untuk membantu pencipta semua jalur mengewangkan kandungan mereka dan memperoleh ganjaran kripto teratas. Pencipta kandungan dapat memperoleh hingga $ 3,000 dalam BUSD sebulan — setiap wilayah, hanya dengan berkongsi kandungan asalnya dengan khalayak mereka. Dengan cabaran baru untuk dipilih setiap bulan, Afiliasi dapat mencari topik yang tepat untuk menunjukkan bakat kreatif mereka. Tidak mempunyai khalayak yang ramai? Jangan risau - anda akan mendapat ganjaran berdasarkan kualiti kandungan anda. Selain itu, setiap wilayah memiliki kumpulan hadiahnya sendiri, sehingga peserta dapat memenangi hingga $ 3000 dalam BUSD di wilayah mereka.

Kami sedang menerima kandungan dalam bahasa berikut: Inggeris, Portugis, Sepanyol, Filipina, Vietnam, Thai, Cina, Czechia, Poland, Burma dan Turki. Sekiranya bahasa anda tidak disenaraikan di atas, hubungi pengurus gabungan tempatan anda untuk maklumat tambahan. Ahli gabungan semasa boleh memeriksa peti masuk e-mel mereka atau mengunjungi halaman ini setiap bulan untuk pemenang terkini. Program ini hanya tersedia untuk sekutu Binance semasa. Sekiranya anda ingin mengambil bahagian, klik pautan di bawah untuk memohon program Binance Affiliate.

Bagaimana Program Kandungan Afiliasi Binance berfungsi?

Ahli gabungan dapat memperoleh ganjaran BUSD dengan membuat dan berkongsi kandungan berkualiti tinggi dengan khalayak mereka. Inilah cara anda memulakan:

 1. Pilih topik anda. Teliti topik yang tersedia untuk setiap bulan. Pastikan untuk mengesahkan topik cabaran pilihan anda dengan mengklik butang "Daftar". Untuk peraturan tambahan, klik "Peraturan Terperinci" untuk memastikan kandungan anda memenuhi syarat untuk pertimbangan penghargaan.

 2. Buat kandungan asal anda. Kandungan anda dapat dalam bentuk apa pun, termasuk tetapi tidak terbatas pada: video, artikel dan infografik. Kadang-kadang kami akan meminta konten dalam format tertentu, jadi klik "Peraturan Terperinci" pada topik pilihan anda sebelum anda memulai.

 3. Kongsi kandungan anda. Terbitkan kandungan anda di saluran media sosial pilihan anda. Ingatlah untuk memasukkan ajakan bertindak yang jelas yang menghubungkan ke laman web Binance yang relevan dengan topik pilihan anda.

 4. Hantarkan kandungan anda. Gunakan Borang Penyerahan Kandungan kami untuk memenuhi syarat untuk pertimbangan penghargaan.

Kandungan anda akan dinilai berdasarkan keseluruhan kualiti, logik, kreativiti dan kemudahan pemahamannya. Pemenang akan dihubungi melalui e-mel pada 10 bulan berikutnya, dengan hadiah akan diedarkan pada 15 bulan itu.

Apa yang boleh saya perolehi sebagai Binance Affiliate?

Dapatkan bayaran sehingga $ 3000 dalam BUSD sebulan bersama insentif bonus dan swag Binance yang unik. Rujuk gambar di bawah untuk struktur ganjaran penuh.

Program Kandungan Afiliasi Binance: Panduan Langkah demi Langkah untuk Mengewangkan Kandungan Anda dengan Mudah

Ganjaran Tambahan

Untuk memenuhi syarat untuk mendapat ganjaran tambahan, semua peserta yang layak - tolak 10 pencipta teratas - mesti mendapat skor bergred 18/30 atau lebih tinggi.

Bonus Daftar

 • Pencipta yang layak dapat memberikan bonus pendaftaran $ 50 kepada penonton untuk meningkatkan penukaran mereka. Bonus pendaftaran akan dihubungkan dengan kandungan yang anda buat.

Ganjaran Bintang

 • Ahli gabungan yang berjaya memperoleh ganjaran masing-masing akan mendapat bintang. Ahli gabungan boleh menebus tiga bintang sebagai pertukaran untuk ganjaran BUSD tambahan.

Binance Swag

 • Semua peserta pertama yang layak akan membawa pulang Binance swag.

Menarik

 • Pilih pencipta yang menghasilkan kandungan berkualiti tinggi boleh dipaparkan di akaun media sosial Binance.

Terokai Topik Gabungan Bulan Ini

Bagaimana kandungan saya akan dinilai?

Kandungan anda akan dinilai oleh panel hakim di wilayah anda di enam kategori, dengan setiap kategori bernilai lima mata dengan jumlah keseluruhan 30 mata. Untuk layak mendapat pertimbangan penghargaan, anda mesti mendapat minimum 18 daripada 30 mata. Lihat keenam-enam kategori di bawah:

 • Adakah kandungan menarik perhatian?

 • Adakah kandungan dalam jenama (seberapa baik ia menonjolkan Binance)?

 • Seberapa kreatif kandungannya?

 • Seberapa menarik kandungannya?

 • Adakah kandungan menggambarkan topik dengan tepat?

 • Apakah keberkesanan keseluruhan kandungan?

Siapakah pemenang dari Program Kandungan Afiliasi Binance bulan ini?

Segera periksa semula senarai pemenang bulan ini!

Peraturan Program Kandungan Gabungan Penuh

 • Kami sedang menerima kandungan dalam bahasa Inggeris, Portugis, Sepanyol, Filipina, Vietnam, Thai, Cina, Czechia, Poland, Burma dan Turki.

 • Binance akan berkomunikasi dengan pencipta kandungan melalui e-mel atau pemegang Telegram yang dihantar.

 • Semua kandungan yang dihantar mestilah asli. Kandungan yang dihantar dari pertandingan sebelumnya di Binance akan dianggap tidak sah.

 • Pencipta kandungan hanya dapat memilih satu topik untuk diambil. Sekiranya pencipta menghantar kandungan untuk pelbagai topik, hanya satu penyertaan yang layak mendapat hadiah.

 • Pencipta kandungan boleh berkongsi kandungan mereka di mana-mana saluran media sosial. Kami mengesyorkan agar pencipta memilih saluran yang akan menarik tontonan dan / atau suka yang paling banyak.

 • Ganjaran bulanan akan diedarkan dalam masa 15 hari bekerja pada bulan berikutnya. Anda boleh menyemak status ganjaran anda dengan mengunjungi Akaun, kemudian Pembahagian.

 • Afiliasi dapat memperoleh hingga 3,000 BUSD setiap bulan, jika mereka memenangi setiap kategori berikut untuk kandungan yang paling mengagumkan, viral dan kreatif — sebagai tambahan kepada bahagian kandungan teratas untuk bulan ini.

 • Dengan mengikuti program ini, kepengarangan tetap dimiliki oleh peserta, tetapi peserta mengakui bahawa mereka mesti memindahkan hak cipta karya yang dikirimkan ke Binance. Semua peserta memberikan kemampuan kepada Binance, termasuk tetapi tidak terbatas pada, menyalin, menyunting, memaparkan dan menerbitkan penyerahan.

 • Binance berhak untuk membatalkan atau mengubah Program atau Peraturan Program mengikut budi bicara kami.

 • Binance berhak untuk pentafsiran akhir.

Lihat Topik Gabungan Bulan Ini

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!