S.S. Lazio x Immobile Best 6 NFT Drop dan PowerStation dengan Ganjaran LAZIO

S.S. Lazio x Immobile Best 6 NFT Drop dan PowerStation dengan Ganjaran LAZIO

Melibatkan peminat di luar stadium boleh mencabar. SS Lazio memberikan peminat peluang istimewa untuk memilih gol terbaik Ciro Immobile melalui Pengundian Peminat untuk meraikan gol ke-160 penyerang itu untuk pasukan. Untuk menjadikan detik-detik ini lebih bersinar, kami kini melancarkan matlamat ini sebagai NFT pada platform Binance Fan Token —bersama-sama hadiah hebat yang lain.

Bawa Pulang Utama

  • Terdahulu, SS Lazio menganjurkan tinjauan pendapat Peminat , di mana penyokong boleh memilih Gol Terbaik Ciro Immobile daripada senarai, yang dipilih sendiri oleh pemain.

  • SS Lazio dan Binance bekerjasama dengan NFKings untuk melancarkan matlamat '6 Terbaik' Immobile sebagai NFT dalam jualan Kotak Misteri eksklusif , tersedia melalui Token Peminat LAZIO . NFT boleh dicaj dalam PowerStation yang sepadan untuk ganjaran tambahan.

  • Pemegang NFT akan berpeluang untuk membahagikan kumpulan ganjaran Token Peminat LAZIO 15,000 dan memenangi pengalaman VIP seperti sesi temu dan salam serta autograf eksklusif dengan pemain utama SS Lazio, termasuk legenda, Ciro Immobile.

Ciro Immobile telah mencipta sejarah dan menjadi penjaring terbaik SS Lazio yang tidak dapat dipertikaikan dengan gol ke-160nya yang dijaringkan dalam perlawanan Liga Europa UEFA menentang Marseille, pada 4 November 2021—melebihi pemegang rekod dan legenda bola sepak sebelumnya, Silvio Piola.

Untuk meraikan pencapaian baharu yang dicapai oleh penyerang Itali ini, peminat kelab yang memegang Token Peminat LAZIO berpeluang untuk mengundi "Gol Terbaik Dijaringkan oleh Ciro Immobile" dalam Tinjauan Pengundian Peminat di Platform Token Peminat Binance . Immobile memilih enam gol kegemarannya untuk memulakan sesi ini, dan pemegang Token Peminat LAZIO boleh menonton semula dan menikmati setiap detik di Platform sebelum membuang undi mereka.

S.S. Lazio x Immobile Best 6 NFT Drop dan PowerStation dengan Ganjaran LAZIO

Apa Seterusnya untuk Peminat SS Lazio dan Immobile?

Binance dan SS Lazio telah bekerjasama dengan NFKings untuk membawa pilihan Ciro Immobile daripada 6 detik gol teratasnya ke dalam dunia NFT—dan kepada komuniti sukan Binance Fan Token.

Edisi terhad baharu ' SS Lazio x Immobile Best 6 NFT Collection ' dilancarkan pada 2022-01-11, melalui Binance NFT Marketplace , untuk mengabadikan detik gol terbaik penyerang di rantaian blok.

Setiap pengguna boleh membeli sehingga 10 Kotak Misteri pada harga bermula 17.17 $LAZIO dan mengumpul NFT dalam 4 tahap jarang yang berbeza: Normal (N), Rare (R), Super Rare (SR) dan Super Super Rare (SSR). Terdapat hanya 7,171 NFT Edisi Terhad yang dijual sempena sambutan pemain #17, jadi pastikan anda mendapatkannya sebelum ia hilang!

Tunjukkan Cinta Anda Untuk SS Lazio dan Menang Besar

Mengambil bahagian dalam penurunan NFT hanyalah satu cara peminat boleh melibatkan diri dengan pasukan dan Immobile. Bagi mereka yang ingin membawa fandom mereka ke peringkat seterusnya, SS Lazio sedang menyediakan hadiah dalam LAZIO Fan Token dan beberapa ganjaran eksklusif, hanya boleh diakses untuk peminat yang paling gigih! Baca terus untuk mengetahui apakah ini.

1. Penurunan NFT: Menangi Pertemuan-dan-Greet dengan Legenda, Ciro Immobile

Kumpul sekurang-kurangnya satu 'SS Lazio x Immobile Best 6 NFT' dan kongsi tangkapan skrinnya di Twitter bersama tweet kreatif dan pemegang @BinanceFanToken untuk berpeluang menerima jemputan ke sesi temu ramah dan tandatangan eksklusif dengan Pemain utama SS Lazio, termasuk satu-satunya Ciro Immobile. Binance akan memilih 15 pemenang, berdasarkan keaslian tweet mereka.

2. PowerStation: Menangi 15,000 Token Peminat LAZIO dan Jersi yang Ditandatangani

Sertai NFT PowerStation dari 2022-01-12 dan caj 'SS Lazio x Immobile Best 6 NFT' untuk mendapatkan bahagian saksama anda daripada kumpulan ganjaran 15,000 LAZIO Fan Token setiap jam, mengikut Kuasa Peminat anda. Pengguna yang menyertai NFT PowerStation selama sekurang-kurangnya 7 hari juga akan berpeluang memenangi jersi rasmi SS Lazio, yang ditandatangani oleh Immobile. Seramai 20 pemenang akan dipilih berdasarkan Nilai Hash Rantaian Binance .

Jangan lupa bahawa pemanasan badan untuk PowerStation bermula pada 2022-01-11 dan untuk mengambil bahagian, pengguna mesti mempunyai akaun Binance.com yang disahkan KYC serta baki minimum 0.1 BNB.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara anda boleh mengambil bahagian, baca pengumuman kami . Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai proses dalam panduan Bermula Dengan Token Peminat Binance kami .

Meningkatkan Stakes dengan NFT PowerStation

Terdapat sebab mengapa NFT PowerStation mendapat permintaan yang tinggi. PowerStation menyediakan utiliti tambahan untuk NFT yang disokong dengan membenarkan peminat mengumpul ganjaran dalam Token Peminat Binance melalui mengecajnya dalam Slot NFT.

Dalam 'Flash NFT PowerStation' sebelumnya dengan SS Lazio dan peminat Porto PowerStation membeli lebih daripada 10,000 Kotak Misteri dalam beberapa minit selepas jualan Kotak Misteri, jadi mendapatkan Kotak Misteri anda pada peringkat awal boleh menjadi pengubah permainan.

Untuk meraikan nombor jersi Immobile #17, terdapat 7,171 Edisi Terhad daripada Kotak Misteri 'SS Lazio x Immobile Best 6', dijual pada 17.17 LAZIO. Peminat tegar juga boleh mengecaj set NFT penuh untuk Kuasa Peminat berganda dan ganjaran, jadi sediakan Token Peminat LAZIO anda untuk memanfaatkan setiap PowerStation!

Thank you for rating.
JAWAB KOMEN Batalkan Balasan
Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!

Tinggalkan komen

Sila masukkan nama anda!
Sila masukkan alamat e-mel yang betul!
Sila masukkan komen anda!
Medan g-recaptcha diperlukan!